Al vele jaren goed zicht door 123lens

Zeer tevreden met 123 lens. Altijd trouwe en complete levering.

Uitleg de servies, optijd de levering en ook de prijs is mooi meegenomen. Dank jullie daarvoor.

Goede service en kwaliteit

Nergens hier bij de opticiens kon ik deze lenzen voor een knappe prijs begaan of überhaupt begaan. Het zijn de enige lenzen die mijn ogen verdragen. 123lens heeft ze niet alleen, maar levert ook nog snel en goede service af.

Snel, compleet en duidelijk!

Eerste keer maar ik zag meteen goede tips en aanbevelingen. Veel beter dan ik ooit in de winkel heb gekregen!

Top!!

Snel en makkelijk te bestellen.

TOP

Super makkelijk om te bestellen, kwaliteit is goed, wat wil je nog meer!

Goede service en kwaliteit van het product

Ik bestel al een paar jaar nu mijn lenzen via 123lens, de service is duidelijk en snel. Ze hebben een zeer ruim assortiment. Echter raad ik iedereen eerst aan voor ze hier gaan bestellen, eerst 1x een oogmeting en de lenzen bij de opticien te proberen zodat je weet dat je altijd de juiste hier kan kopen.

De eerste indruk is goed.

Jaren geleden al wat besteld via 123lens en had er goede ervaringen mee. Bij een controle bij de opticien ben ik op hun lenzen overgegaan. Dit valt veel duurder uit. Ga nu weer proberen hoe de nieuwe lenzen van 123 bevallen, heb er wel vertrouwen in.

lekker makkelijk en toch vertrouwd

Voor de eerste keer mijn lenzen eens zo besteld. Mijn opticien vertelde me , dat mijn merk lenzen er niet meer zouden zijn ( wel 20 jaar gebruikt) , doch hier kan ik ze "gewoon" bestellen. Heel fijn en blij mee. Ook de beschrijving en eventuele nadelen worden duidelijk be-om-schreven.

Goedkoop , supersnel en goed

Handige overzichtelijke site. Zeer concurrerende prijs. Hier komen we vaker.

Handig en snelle levering

Fijn dat de website alle gegevens onthoudt; maakt het her-bestellen erg makkelijk.

kwaliteit oogproducten voor een goede prijs!

Overzichtelijke site met goede kwaliteit oogproducten

Fijne webwinkel

Makkelijk bestellen, hoge korting, goede webwinkel en uitstekend assortiment

Super gebruiksvriendelijk

Snel, voordelig en heel gemakkelijk. Erg tevreden met al mijn bestellingen tot nu toe

Altijd snel bezorgd

Zeer klantvriendelijk

Had met spoed lenzen nodig. Binnen paar minuten geregeld en kon een familielid die in Gouda woont het bij 123lens ophalen.

Super, duidelijk en overzichtelijk

Makkelijk en snel

Makkelijk om opnieuw te bestellen.

Altijd snelle en nette levering .

Snelle levering en een goede prijs!

Ik bestel mijn lenzenvloeistof hier al een aantal jaar. Fijne producten voor een mooie prijs. Daarnaast is het snel in huis!

Een snelle en correcte afhandeling. Producten zijn van zeer goede kwaliteit.

Goedkoop en betrouwbaar

Makkelijk bestellen en erg voordelig. Helaas wel een week levertijd deze keer dus volgende keer toch maar wat eerder bestellen ;-)

doet wat het beloofd

Snelle bestelling en tegen redelijke prijs. Ik wacht de bezorging nog af.

Altijd voorraad en snelle levering en goedkoper dan de opticien

Fijne webwinkel

Veel keus, makkelijk te bestellen en snelle levering. Enige opmerking is dat ze voor een setje proeflenzen de verzendkosten er wel af hadden mogen halen als service.

3 James Wattstraat

Gouda 2809 PA