Uistekende service

Uitstekende qservice,ruim aanbod, goede priis

Super goed, snel en betaalbaar!

Ik koop al meer dan 10 jaar naar alle tevredenheid lenzen bij 123lens. Lenzen van goede kwaliteit, voor een goede betaalbare prijs en altijd een snelle levering. Nog nooit problemen gehad met deze website en zal deze dus ook zeker aan iedereen aanraden.

Prima zoals al jaren lang!!

Altijd snelle levering en perfecte service, ook als er eens iets mis is.

Simpel en zeer goed

Enige site met proefsetjes, top!

Goede producten voor de laagste prijs!

Ik had lensvloeistof nodig, en 123lens kwam als allergoedkoopste uit de bus! Zeker door de kwantumkorting. Meteen lid geworden van de nieuwsbrief!

Al jaren mijn favoriete lenzen leverancier

Ik bestel al hee wat jaren bij 123 lens. Bestellen via hun website is echt heel simpel. De site werkt soepel en de verzending ook: pakketjes komen vaak zelfs eerder dan verwacht. Word ik blij van! De lenzen zelf zitten ook goed, ze zijn fijn vochtig aan de ogen, dat vind ik belangrijk. En ook de sterkte die ik bestel is precies goed aan mijn ogen. Ik raad 123 lens aan, gedegen bedrijf, goede prijs kwaliteit. Groet, Maite, 41 jaar uit Broek in Waterland.

perfect

Handige website, goede Pasen kortingen.

snelle service en afspraken worden nagekomen

Makkelijk herbestellen en afspraken worden nagekomen

Snelle levering, goede kwaliteit

Nooit problemen met 123Lens, dat is heel plezierig voor een online bestelling

Snel bezorgd, goede prijs!

De lenzen zijn altijd snel bezorgd en ik krijg ze niet goedkoper! Dit zijn de zelfde die ik voorheen kreeg bij mijn opticien en de combipakketten met vloeistof zijn erg aantrekkelijk!

Zeer goed service

Super snelle service en bestelling

Super service en snel bestelproces

Snelle levering, nette prijs en alles keurig op orde

Ik heb er al meerdere malen besteld. Alles wordt altijd keurig op tijd en goed ingepakt geleverd. En geen oude flessen met vloeistof, maar lange houdbaarheidsdatum waardoor je voorraad kunt inslaan (kwantumkorting!). Ook de informatie over de afhandeling per mail is goed. Alles dus gewoon top.

Betrouwbaar, tijdige en correcte afhandeling. Herhaalfunctie uiterst handig. Correcte prijsstelling

Goede lenzen, goede prijs

Prima lenzen!

Snelle verzorging

Ik ben altijd tevreden met de verzorging van 123Lens

Prima kwaliteit en snel geleverd.

Vooral als vaste klant is bestelling heel gemakkelijk met extra korting. 123Lens levert uitsluitend kwaliteitsmerken, dus daarover geen zorgen.

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Na ruim 15 jaar mijn lenzen gehaald te hebben bij een van de bekendere opticiëns, ben ik overgestapt naar het online bestellen van mijn maandlenzen. Kwalitatief merk ik een verschil, in prijs ben ik ruim 30% goedkoper uit.

In 1 2 3 je kwaliteits lenzen in huis

Al sinds jaar en dag bestel ik zonder problemen mijn lenzen. Snelle levering van hoge kwaliteitslenzen. Aanrader voor iedereen die nog nooit bij ze bestelt heeft.

top lenzen

makkelijk in te doen

Nu besteld morgen in huis

Overzichtelijke website en goedkope prudukten

Producten worden snel geleverd. Super service en nette prijs.

Duidelijke website.

Makkelijk te bestellen, en goedkoop.

Al jaren vaste klant

Al jaren bestel ik mijn lenzen hier. Snelle verzending, goede lenzen, diversiteit aan merken, vaak een kortingscode voor extra voordeel en de mogelijkheid om te declareren bij je verzekering ( mits je dat in je polis hebt opgenomen uiteraard!). Ik kijk altijd fris de wereld in

zeer goed

Al vele jaren trouw en tevreden dus graag win ik.

3 James Wattstraat

Gouda 2809 PA