Snel, niet duur en prima lenzen

Altijd een uitgebreide keus van de beste merken en voor een goede prijs. En snel in huis.

Duidelijke app en snelle beantwoording van vraag

123Lens levert dus ook gewoon in Spanje. Nog wel even afwachten of en wanneer het pakje wordt bezorgd. Overigens vind ik de verzendkosten wel hoog, maar dat geldt voor meer pakjes.

Eenvoudig en voordelig

Eenvoudig en voordelig lenzen (her)bestellen en supersnelle levering

Bestelling heel vlug geplaatst en beste prijs

Lenzen nog niet gekregen maar juist bestelling geplaatst. Ging heel goed en vlug en de prijs was echt de beste van wat ik heb gevonden.

Prima service snelle bezorging

Prijs kwaliteit verhouding is erg goed. Ik beveel dit bedrijf aan

Betrouwbaar en betaalbaar

Veel keuze en betaalbare lenzen. Goede en snelle service!

Super service

Lenzen besteld die een langere levertijd hebben, 20 werkdagen volgens de site. Tot mijn verbazing de lenzen na 9 werkdagen al binnen! Netjes verpakt, alles in orde. Bedankt voor deze service! Ik zal hier zeker opnieuw bestellen.

Snelle en vlot

Snelle en vlotte levering. Bij een verkeerde bestelling wordt vlot gereageerd om er voor te zorgen dat de juiste producten alsnog worden geleverd. Top!

Niks op aan te merken, gewoon uitstekend!

Niks op aan te merken, gewoon uitstekend

Duidelijke website

Duidelijke website Goede prijzen en gratis verzending

Al jaren lang 100% tevredenheid

Al vele jaren bestel ik producten bij 123 Lens die naar alle tevredenheid worden bezorgd. En kom je er eens een keer niet helemaal uit wat je moet bestellen dan word je zeer goed geholpen wanneer je even een mailtje stuurt.

de beste webshop voor lensvloeistoffen

perfecte webshop, veel goedkoper als in de winkel en de service is uitstekend. Had ik veel eerder moeten doen.

Heel goed resultaat

makkelijk bestellen

goedkoop en goede kwaliteit, gerenommeerde merken

altijd goed

Uitsekend

eenvoudig en snel lenzen bestellen

duidelijk en eenvoudig bestellen.

Heel tevreden!

Goede prijs en snelle levering

Zijn goed

Altijd betrouwbaar

Sinds dat ik lenzen online koop, koop ik ze bij 123Lens en het is altijd goed. Het wordt altijd op tijd geleverd, soms zelfs met een gratis extra'tje. Éen keer heb ik ergens anders besteld omdat het goedkoper was, maar het duurde 2 weken voordat ik iets ontving. Dus ik blijf bij 123Lens.

Overzichtelijk

Vorige bestellingen zijn eenvoudig in te zien en opnieuw te bestellen. Heel handig!

Zeer goede site

De site is overzichtelijk met een Ruim assortiment. Als men twijfelt over lenzen of iets dergelijks dan staan ze voor je klaar om he te helpen. Lenzen worden netjes verpakt en verstuurd, in een dag zijn de lenzen binnen al met al een super site, daarom bestel ik mijn lenzen hier al jaren

Professioneel

Zeer gemakkelijk om te bestellen en prijstechnisch aantrekkelijk

snel en simpel

de volgende dag in huis voor een prima prijs

Super snelle en betaalbare service

Ik bestel altijd mijn daglenzen via 123 Lens, omdat jullie de beste service leveren, jullie website de gebruiksvriendelijkste is en jullie betaalbare prijzen hanteren. Nog nooit problemen gehad dus ik geef jullie met alle plezier een 5 op 5. Doe zo verder!

Klantenservice erg snel en vriendelijk met advies

3 James Wattstraat

Gouda 2809 PA