goede en snelle levering, makkelijk website

alles is heel duidelijk en bestellingen worden vlug en verzorgt geleverd

Wel wat zoeken op de site om de juiste lenzen te vinden. Nu afwachten of ze idd zo snel bezorgd worden als gemeld is.

goed, snel en goedkoop

Ik heb een paar doosjes intensief reiniger besteld en 2 nieuwe zuignapjes voor mijn harde lenzen. De volgende dag geleverd volgens bestelling. Super.

Alle lenzen op voorraad en vervolgens snel bezorgd

Overzichtelijk en compleet aanbod

Gebruiksvriendelijke website en snelle afhandeling.

Goede kwaliteit, goede prijs en snelle levering

Al meerdere jaren bestel ik hier lenzen, altijd top!

Makkelijk en snel

Zeer gebruiksvriendelijk, aangeboden korting wordt automatisch verwerkt en het aanpassen van gegevens is makkelijk en snel. Ik bestel al jaren via 123lens.

Prima bedrijf

Ik bestel al geruime tijd mijn lenzen via deze site. De levering is altijd vlot en correct. Daarnaast zijn ze voordelig. Aanrader.

keurige site

Keurige site, goed geholpen

Prima site ,en snelle levering

Duidelijke site met goede omschrijvingen van de soorten lenzen. De leveringen zijn snel in goed verzorgde verpakking. Ik ben al jaren een tevreden klant.

Topkwaliteit voor een topprijs!

Goede service, snelle verzending en een goede prijs!

uitstekend

stipt geleverd

Makkelijk bestellen

Ze zijn nog niet geleverd, maar bestellen ging zeer makkelijk en alles was op voorraad. Dat is bij andere winkels nog wel eens anders.

goed geholpen op de site

Bestel meestal 123 Lens en levert goed en snel en de klantenservice is perfect

Erg goed

Erg goed en snel

Duidelijke website

Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen. Veel keuzes en vooral blij met proef orders.

Goed en overzichtelijk

Snel en een goed overzicht van de website

Makkelijk te bestellen. Snelle levering.

Goede service en makkelijk bestellen

Een herhaal bestelling plaatst je eenvoudig in een paar klikken. Hierna komt je bestelling snel je kant op! Maak combinaties krijg je altijd korting!

Meedenkend

Bij vragen of advies goed bereikbaar en correct en hulpvaardig in de afhandeling.

Snel en correct!

Overzichtelijke site, had mijn lenzen de volgende dag binnen. Proefpakket is ook heel handig!

Altijd snel geleverd

Voor mij de ideale manier om lenzen te bestellen!

Fijn en overzichtelijk

De lenzen die ik nodig had stonden er tussen, het is ook heel overzichtelijk gemaakt.

Top!!!!!

123Lens is nu zonder meer mijn go-to winkel voor alles wat met lenzen te maken heeft. In mijn haastige avondlijke bestelling had ik er geen rekening mee gehouden om mijn afleveradres te wijzigen. Daarom een e-mail gestuurd naar de klantenservice die me prompt de volgende dag vriendelijk antwoordde dat het euvel was verholpen. Verder kreeg ik mijn pakketje 2 dagen later in de bus--en dit in verzending naar België én in Covid-19 tijden. Gelooflijk ongelooflijk!

Bestelling ging perfect via opnieuw bestellen.

Bestelling ging perfect via opnieuw bestellen. Direct de bevestiging ontvangen.

3 James Wattstraat

Gouda 2809 PA