Pluspunten
Klant vriendelijk, we kregen alle tijd om eerst rustig in de tuin rond te kijken. Daarna duidelijke uitleg en duidelijke afspraken. De schets van de steen binnen drie dagen op de mail. Het plaatsen van de steen is keurig netjes gedaan.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
wij zijn heel correct geholpen bij het plaatsen van het monument
Pluspunten
Luisterend oor, meedenkend, adviserend, maar wat heel belangrijk is voldoen aan de wens van de nabestaanden. Mocht u later toch nog iets aan aan de tekening van de grafsteen gewijzigd willen hebben is dit geen enkel probleem.Wij wilden onze gevoelens uiten in het grafmonument en zijn dan ook zeer tevreden met het eind resultaat. Alles is keurig verzorgd.
VerbeterpuntenMisschien gaan werken met 3D. Geeft het eindresultaat beter weer.
Pluspunten
Goede service, goede informatie.
VerbeterpuntenLaat de communicatie zoveel mogelijk via één persoon lopen.
Pluspunten
Informatie thuis gekregen, fijn dat je daarna niet word gebeld of je bij hen wilt bestellen. Veel informatie op internet goed overzicht op internet wat mogelijk is. Met de medewerkers waar ik mee temaken heb gehad proffesionele omgang en betrokkenheid. Er werd goed meegedacht in de mogelijkheden, combinatie glas en steen.
VerbeterpuntenNaar mijn mening blijft achter op internet, welke mogelijkheden erzijn,wanneer je je grafmonument anders wil dan de standaard monumenten en die zijn er binnen dit bedrijf heel veel. Persoonlijk had ik het prettig gevonden dat er contact was geweest na plaatsing met degene die het monument heeft getekend en uitgewerkt. Nu heb ik dit alsnog zelf gedaan en er ook reactie op gekregen heel fijn
Bedankt voor uw reactie. Wij gaan inderdaad vrijblijvend en gepast te werk. Klanten hoeven niet direct te tekenen en wij doen niet aan een agressieve benadering. Met onze betrokkenheid en kundigheid willen wij het verschil maken. Met uw eerste verbeterpunt gaan wij aan de slag. Uw tweede verbeterpunt is om diverse redenen lastiger. Fijn om te lezen dat u te spreken bent.
Pluspunten
Goede begeleiding
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Eijgelaar blinkt uit in klantvriendelijkheid en service. Monumentje was helaas beschadigd bij plaatsen en het nieuwe monumentje had een kleur fout. Bij beide meldingen voelden we ons serieus genomen en heeft Eijgelaar het heel serieus opgepakt en alles er aan gedaan het op te lossen. Er staat nu een prachtig monumentje, helemaal naar ons zin.
VerbeterpuntenAl met al heeft het wel wat lang geduurd voor er monumentje stond zonder beschadiging of kleurfout. Misschien dat in de afhandeling en oplossing van klachten meer tempo gemaakt kan worden.
Bedankt voor uw reactie. Het maken van persoonlijke, bijzondere monumenten is nog echt ambachtswerk. Hierbij kan er inderdaad ook wel eens iets mis gaan helaas. Dan is het zaak om het goed op te lossen wat wij altijd proberen te doen ongeacht de kosten. Uw verbeterpunt nemen wij mee en wordt besproken. Fijn om te lezen dat het monument helemaal naar wens is.
Pluspunten
We zijn zeer klantvriendelijk geholpen en hebben goede adviezen gekregen.
Pluspunten
Fijn geholpen, kon zonder problemen meerder malen ontwerp wijzigen en daadwerkelijke grafmonument voldoet helemaal aan de wensen.
VerbeterpuntenMeer voorbeelden van RVS in de showtuin.
Pluspunten
We zijn heel blij met het grafmonument voor onze oma. Goed georganiseerd en soepel contact. Ontwerpen volledig 3D kunnen laten zien is nog beter
Pluspunten
Heel prettig geholpen. Van begin tot eind nette begeleiding en communicatie. Super tevreden!
Pluspunten
Goede ontvangst en prettig advies, er werd geen probleem gemaakt om buiten openingstijden een afspraak te maken, we willen namens de familie Dhr. P. Wezenberg bedanken voor de tijd die hij voor ons wilde vrijmaken.
Pluspunten
We zijn vriendelijk ontvangen en er was alle tijd voor ons. Uiteindelijk tot een passend grafmonument gekomen. Ook informatieboekje na plaatsing is handig.
Pluspunten
Als klant wordt je goed en deskundig maar bovenal respect vol behandeld en al onze wensen zijn uitgevoerd zoals wij dat wilden
VerbeterpuntenCommunicatie kan iets beter
Pluspunten
Tevreden over de grafsteen
VerbeterpuntenKlacht niet serieus genomen Veel fouten gemaakt, verkeerde namen, letters en factuur.
Jammer om te lezen dat u vindt dat wij uw klacht niet serieus genomen hebben. Uw klacht is reeds voor uw beoordeling opgelost. Hieruit blijkt dat wij klachten wel degelijk serieus nemen. U heeft gelijk dat de communicatie beter had gemoeten. Ook al had dit geen invloed op het monument, het had natuurlijk niet gemogen. Normaal gesproken loopt dit wel goed. Hierover hebben wij ook onze excuses aangeboden. Wel fijn om te horen dat u tevreden bent over het grafmonument.
Pluspunten
een correcte en vriendelijke behandeling
Pluspunten
Heel prettig geholpen in Apeldoorn en keurig grafmonument geplaatst. Helemaal naar onze wens.
Pluspunten
Keurige ontvangst. Er wordt meegedacht.Goed assortiment in de showroom en op de website. Vlotte levertijd. Goede nazorg door een foto van het netgeplaatste monument toe te sturen en uitstekende communicatie.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Zeer bekwame en mee denkende medewerker (Kees Ruggenberg). Eindresultaat monument is geheel naar wens. Communicatie vanaf binnenkomst tot aan plaatsing verliep prima.
Pluspunten
Zeer vriendelijke ontvangst. Over de zerk waren mijn zus en ik het er al gauw over eens, zodat we niet eens meer ergens anders hebben gekeken. Mooie keuze aan monumenten. Angelique had veel geduld met ons bij het uitzoeken van het lettertype en deed een aantal suggesties en gaf ons adviezen. Toen de zerk klaar was zijn we gaan kijken in Kampen. Ook daar werden we weer vriendelijk ontvangen en deskundig geadviseerd over het beeld wat later geplaatst gaat worden.
VerbeterpuntenToen wij naar Kampen gingen om te kijken waren we in de veronderstelling dat we een afspraak hadden met Angelique. Dat bleek dus niet het geval. Het was fijn geweest als ons dat met de bevestigingsmail was verteld. Nogmaals, we zijn uiterst tevreden en ook in Kampen verliep verder alles naar tevredenheid.
Bedankt voor uw verbeterpunt. Dit is inderdaad beter en gaan we doorvoeren. Fijn om te lezen dat u helemaal tevreden bent.
Pluspunten
Goede ontvangst, verkoper met veel begrip en medeleven , rustig! Geeft goede informatie, staat in voor eigen inbreng, en ideeën, goede samenwerking, niet opdringerig , geeft je rustig de tijd , goed telefonisch contact , ook ivm het plaatsen van monument. Bedrijf is keurig netjes , showroom aanwezig ,prima service, plaatsing monument correct ! We zijn tevreden over Eijgelaar Kampen, en dhr. P . Wezenberg en zijn collega's .
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Allereerst wordt je vriendelijk ontvangen en men neemt de tijd voor je.Er wordt goed geluisterd naar wat de wensen zijn en als er veranderingen moeten gebeuren dan wordt dit zorgvuldig gedaan. Ook is het heel fijn dat we bij het plaatsen konden zijn er werd gekeken naar wanneer wij konden en de afspraak werd daar op afgestemd. Mario de man die het monument heeft geplaatst werkte met zorg maar ook met veel respect voor ons maar ook voor de overledene onze complimenten daarvoor.
Pluspunten
- heel goed eerste gesprek! - goede verdere begeleiding! - zeer snelle en keurige plaatsing van het monument!
Verbeterpunten- geen!!
Pluspunten
Met veel geduld en respect zijn wij te woord gestaan en is er met ons meegedacht.
VerbeterpuntenBelangrijk is zeker te weten dat afspraken ook realiseerbaar zijn.
Bedankt voor het aangeven van uw verbeterpunt. In deze specifieke situatie zal dit inderdaad niet meer gebeuren. Fijn dat u wel helemaal tevreden bent.
Pluspunten
Alles keurig geregeld