Goede kwaliteit en service !

Het enige aandachtspunt/verbeterpunt dat ik kan bedenken: de bladvergoter (vintage) zou nog functioneler zijn als de achterrand over de gehele breedte van de commode liep. Zodat er geen ‘gleuf’ ontstaat tussen commode en muur.

Goede ervaring

Goed ervaring echter is het bed met een beschadiging gelevers.

Leuke kindertent met een duidelijke tekortkoming in het ontwerp

Wij hebben een kindertent type tipi besteld. De materialen waren prima voor zo ver zo snel te beoordelen. Het ontwerp bestaat uit een grondkleed, 4 stokken die schuin omhoog staan en de hoeken van de tent vormen en het tentdoek dat over de stokken ligt. De stokken worden bovenin middels een touw aan elkaar verbonden. Op de hoeken van het grondkleed zijn touwtjes aangebracht om om het uiteinde van de stokken (dat in een soort hoesje zit) te binden. Dit is niet geschikt om de onderkant van de stokken op hun plaats te houden: bij de minste geringste beweging van spelende kinderen schieten de touwtjes los over het uiteinde van de stok en daarmee verliest de tent zijn vorm en stevigheid. Dit had voorkomen kunnen worden door een betere bevestigingsmogelijkheid op de hoekpunten te maken, al was het maar een oogje in het tentdoek om de touwtjes doorheen te doen. Nu zullen we zelf iets moeten knutselen; geen sterk punt voor een best wel dure speeltent.

Mooi bed, schroeven en gaten kunnen beter.

Het is een mooi bed, maar het materiaal tijdens het in elkaar zetten kan beter. Gaten zaten niet allemaal op de goede plek of waren te klein, waardoor we dot zelf moesten aanpassen. Frustrerend bij het in elkaar zetten. Dat kan dus beter voorbereid worden, Petite Amélie. Eenmaal in elkaar is het een mooi bed.

Mijn ervaring is goed

Ik heb niet zo lang geleden een paar bestellingen gehad. De enige waar ik niet zo tevreden mee ben is peuterbed. Hij maakt krakende geluid.

Conform de afbeelding heb ik een 'kaptafel' voor mijn kleindochtertje gekocht. Uitstekende kwaliteit en zij is er zeer groots mee! Dat stemt mij tevreden!

Geen problemen met verzending

Vlotte levering zonder problemen.

Heb nog steeds geen trui!!!

Tot nu toe slecht

Goede producten

Mooie producten van goede kwaliteit! Ook heel fijn dat veel producten biologisch zijn

Correct, vlot en kwaliteit!

Intussen hebben wij al heel wat spullen van Petite Amélie in huis. Stuk voor stuk kwaliteit met een eerlijke prijs. Levering gebeurt extreem snel. Alles is netjes ingepakt en super eenvoudig in elkaar te zetten.

Snelle levering en goede kwaliteit bedje

Het bedje werd de volgende dag al geleverd en is gemakkelijk te monteren.

Een aanrader

Mooie binnen tent besteld voor de kleinkinderen. Snel geleverd, supergoed kwaliteit. Kindjes zijn er blij mee.

Mooi keukentje ontvangen: dochter speelt er veel mee!

Leuk huisje

Het is een leuk poppenhuisje, maar de stickers (witte vel met afbeeldingen) laat echt gemakkelijk los. Het is heel zacht mdf, dus niet te vaak uit elkaar halen. Voor 100,- vind ik het poppenhuis vrij prijzig.

Snel, persoonlijk en betrouwbaar

Heel blij met de snelle service, de persoonlijke noot en het product is precies zoals ze beloven.

top!

snelle service, goede kwaliteit

Ik heb een huisjesbed van 90x200 besteld voor mijn dochter van 2,5. Goede kwaliteit. Ze moet niet teveel aan de bovenste balken gaan hangen of teveel op het zij-hekje gaan leunen en flink heen en weer wiebelen, maar dat is met veel bedden zo. En het zij-hekje zit op meerdere punten goed vast, wat bij andere bedden met zij-hekje meestal ontbreekt. Ik ben er zeer tevreden over. We hebben er een soort hutje van gemaakt voor een geborgen gevoel. Montage ging ook makkelijk en snel geleverd.

Mooi kaptafeltje

Voor mijn kleindochter een kaptafeltje gekocht. Eenvoudig in elkaar te zetten en ziet er goed uit. Netjes verpakt en bezorgd. De tafel en krukje zijn van een goed formaat. De kwaliteit is ook prima.

Goeie producten, maar slechte service

Ze verkopen goeie en leuke producten voor kleintjes, maar het is toch wel te gek voor woorden dat je ook verzendkosten moet betalen terwijl je de moeite neemt om helemaal naar de winkel/showroom te komen.. Dit kan echt veel beter en netter.

Mooi peuterbedje

Snelle levering en erg goede kwaliteit. Heel blij mee!

Snelle en correcte levering

Het bed werd supersnel geleverd. Beschrijving was duidelijk.

Wasbaar vloerkleed

Vloerkleed pluist enorm na wassen… zo jammer!

GEWELDIG!

Bedhuisje 1.60 bij 80 Wauw prachtig bedje. Super stevig. Duidelijke beschrijving. Mocht je opzoek zijn zoek dan niet verder maar bestel. Levering was netjes en snel echt niks op aan te merken.

Teleurgesteld!!!

Voor de verjaardag van onze kleindochter hebben wij voor het poppenhuis de set meubeltjes voor de kinderkamer besteld. Van het tafeltje lag 1 pootje los in doos. Dat zou niet mogen voorkomen gezien de prijs van deze set.

Waardeloos

Voor onze kids een stapelbed - Nuage besteld. Bij het openen van de doos viel al op dat er een handleiding van een ander model hoofdslaper in de doos zat, maar telefonisch werd ons verzekerd dat dat vaker voorkwam en kregen we via mail de juist handleiding. Wat blijkt na 3,5u proberen, er zijn 2 verschillende producten door elkaar heen geleverd waardoor het ondoenlijk bleek het bed in elkaar te zeggen omdat relevante onderdelen niet aanwezig waren. Echt heel vervelend eerste dag in ons nieuwe huis en bed voor de kids niet klaar!!!

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..