Goed geholpen

Goed geholpen. Schadeloos gesteld na retour onderdelen. Goede service.

Wat een top service!!!

Tijdens het in elkaar zetten hebben wij zelf een fout gemaakt. Contact opgenomen met petit amelie via de mail, super snelle respons!! Ze wilde heel graag helpen en hebben dit ook gedaan!! Zonder dat er kosten voor ons aan verbonden zaten. Top top top!!! Meer kan ik niet zeggen, een woord geweldig!! Ik ga hier sowieso nog veel vaker bestellen.

Goede service!

Beste, Gisteren hebben we dan ons keukentje in ontvangst mogen nemen. Meteen met uitpakken viel me op dat er al het een en ander was beschadigd. Hierover ga ik hun contacteren. De instructies die erbij zaten waren goed te begrijpen. Jammer dat er geen extra schroeven bij zaten, bij het in elkaar zetten zijn er een aantal schroeven al doorgedraaid. Ook is de lak van het keukentje ZEER kwetsbaar , waardoor er al meteen bij het in elkaar zetten (krassen) op kwamen. Ik ben benaderd door het bedrijf, en zei kwamen met 2 oplossingen, waardoor ik de best passende oplossing heb gekozen. Dit betekende dat ik 2 nieuwe artikelen toegestuurd zou krijgen + extra schroeven. 1 dag later had ik dit pakket al binnen. Een super snelle oplossing + levering. Ze hebben voor ons een super goede oplossing gevonden. Wij zijn zeer tevreden hierover.

No communication about the delivery date

The ''next day'' delivery is advertised on the website. I have placed the order during afternoon hours 2 days ago, yet I still don't know when it will be delivered. Order details claim it was yesterday, which is not the case.

Het ophaalpunt waar ik mijn bestelde goederen kon ophalen bleef erbij dat er maar 1 pakket was bezorgd door Amelie, terwijl het er 3 hadden moeten zijn. De 2 pakketjes bleken wel bij het ophaalpunt te zijn afgeleverd en ook weer retour gezonden naar Amelie. Na een mailtje hebben ze direct de 2 goederen naar mijn huisadres verzonden, zonder extra kosten. Prima service!

Goed product en service

1.5 jaar geleden een matras gekocht, heel tevreden mee. Nu een poppenhuis besteld. Uitstekende prijs/kwaliteit, helaas was een onderdeel beschadigd. Laten weten aan de klantenservice en snelle vriendelijke reactie; de keus gekregen korting of nieuw onderdeel. Ze hebben er vervolgens alles aangedaan om een nieuw onderdeel, onbeschadigd, voor de verjaardag van mijn dochter te leveren. En dat is gelukt. Zeer tevreden over product en service.

Voor 21u besteld, niet volgende dag geleverd

Bestelling is voor 21u geplaatst maar helaas niet volgende dag geleverd... erg jammer gezien hiermee wordt geadverteerd op de website

Goede service, heel klantvriendelijk

Keukentje gekocht bij petit Amelie, er zat een dubbel onderdeel in waardoor het keukentje niet opgezet kon worden. Contact gehad met petit Amelie en het goede onderdeel werd alsnog nagestuurd, fijn en snelle service! Later ging er een onderdeel stuk en opnieuw kregen we het onderdeel wat stuk was gegaan toegestuurd. We zijn heel tevreden over de service en klantvriendelijkheid van petit Amelie en wij en ons zoontje zijn heel blij met het leuke keukentje!!

Top service!

Had iets aangekocht met een default en zonder problemen werd er een volledig nieuw stuk opgestuurd. Wanneer je iets besteld wordt het ook heel snel geleverd. Alles is ook van een uitstekende kwaliteit! Een echte aanrader deze winkel.

Goede service!

Er was iets mis met het keukentje van onze zoon, dit is tot twee keer toe heel netjes opgelost. Al veel besteld bij Petit Amelie en zou het iedereen aanbevelen.

Speelkeukentje roze

Super mooi design! Mijn dochtertje maakte het kraantje meteen stuk en de klantenservice van petite amelie was zo aardig een nieuwe te sturen (meteen volgende dag in huis) super service en heel vriendelijk! Zeker aan te bevelen

Product ruikt na maand nog naar verf

Geen klachten over bestelling en levering. Echter, babybed ruikt na 4 maanden goed te hebben verlucht nog steeds naar verf. No way dat we onze baby in die dampen laten slapen.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Snelle levering en fijne klantenservice

Dag na dat ik de bestelling had geplaatst was het al binnen, helaas niet alles geleverd. Na een mailtje kreeg ik snel daarna een mailtje met erin dat ze het meteen gingen oplossen, 2 dagen later was alles binnen. Snel en oplossingsgericht zijn ze. Dank jullie wel!

Onwijs snelle en goede service

Petite Amelie heeft al onwijs mooie producten. Echter is de service ook goed en klantgericht. Nadat ik gemaild had met een probleem werd ik binnen een uur geholpen. Ook het probleem werd gelijk opgelost. Onwijs top. Petite Amelie heeft dus niet alleen maar mooie producten. Maar ook na de aankoop blijven ze kwaliteit bieden.

Klantvriendelijk en oplossingsgericht

Na een typfout en incorrecte interpretatie van de bezorger werd het pakketje geretourneerd naar de bezorger, maar gelukkig boden de dames na een vriendelijk telefoongesprek aan het kostenloos opnieuw te verzenden. Dank!

Super tevreden!

Ik had poppenmeubeltjes besteld. Hele mooie meubeltjes! Er was wat beschadigd maar dit hebben ze meteen opgelost. Echt super tevreden!

Mooie spullen en goede service

Al meerdere keren wat gekocht, mooie kwaliteit spullen en soepele verzending en afhandeling. Daarnaast ook in geval er even iets niet loopt zoals het hoort wordt je geweldig geholpen. In ons geval de rits van een tijk die het begaf. Binnen een dag werd een vervangende tijk verstuurd.

Perfect!!

Wij hebben de houten speelkeuken voor ons zoontje zijn tweede verjaardag besteld. Echter waren er 2 onderdelen beschadigd en heb ik hier direct over gemaild. Ik kreeg super snel antwoord terug en de beschadigde onderdelen werden al gauw opnieuw toe gestuurd. Top service! Ik zou hier zo weer wat bestellen!

te groot en veel te warm

Ik heb voor het peuterbed van onze dochter het ALL-ROUND ANTI-ALLERGISCH PEUTERDEKBED 150X120 MET KUSSEN gekocht. Dit werd op de website aangeraden als passend bij haar peuterbed (ook van petit Amélie). Het deken is veel te groot, te zwaar en te warm voor onze dochter dus nu wil ze er niet onder liggen. Waar het all-round voor staat zou ik niet weten maar in ieder geval niet voor in meerdere seizoenen te gebruiken.

Geweldige service

Mooie keuken voor m’n kleindochter gekocht. Helaas bleek het wasbakje een kleine beschadiging te hebben. Foto gestuurd en 2dagen later keurig nieuwe geleverd.

Kwaliteit kledingrek staat niet in verhouding tot de prijs

Nu begrijp ik heel goed dat ieder bedrijf ergens iets op wil verdienen. Maar jeetje, dit is het eerste wat ik bestel bij Petite Amélie en het geeft mij geen vertrouwen om hier ook bijv een bed of houten keuken te kopen. Het kledingrekje is bijna niet in elkaar te zetten. Niets past en kan alleen door middel van hardhandig doorzetten in elkaar. Ik heb nu nog steeds 1 schroef die maar tot halverwege gaat. Mijn dochter is weg van haar kledingrekje. Ik heb het half vloekend in elkaar gezet. Als je de prijs ervoor vraagt, zorg dan wel dat het ook een beetje kwaliteit is.

Mooie artikelen en goede klantenservice

Het keukentje stond al een tijdje op het (mijn) verlanglijstje voor mijn dochtertje. Toen zij 1 werd, kreeg ze deze dan ook van onze vrienden. Helaas is 1 van de deurtjes afgebroken, maar dit is enorm vlot en netjes afgehandeld door de klantenservice. Zeker een aanrader!

Geen gehoor meer bij klantenservice

Bij levering van een bed bleken twee plankdelen beschadigd. Ook de lak van de bedlade had beschadigingen. Aanvankelijk reageerde de klantenservice snel (zelfde dag) en adequaat (meedenken met mogelijke oplossingen). Nadat ik had doorgegeven welke oplossing mijn voorkeur had (vervangende beddelen en verf om de beschadigde lak te herstellen), bleef het stil. Inmiddels heb ik al ruim 2 weken helemaal niks meer gehoord, ondanks diverse emails van mij waarin ik om reactie vraag. Niet netjes, maar ook frustrerend. Leuk bedje, maar niet met deze beschadigen als je iets nieuw koopt. @Petit Amelie; graag zo snel mogelijk een oplossing!

Prijs - kwaliteit helaas uit verhouding

Inmiddels zo'n 1500 EUR uitgegeven bij Petit Amelie. Pluspunten: + Leuke designs + Goede/snelle klantenservice Verbeterpunten: - Kwaliteit. Hoewel de eerste producten die we hadden gekocht prima waren, zijn beide de Cerise kledingkast (450 EUR) en het peuterbedje van zeer matige kwaliteit. Je zou anders verwachten wanneer je deze bedragen uitgeeft. De kledingkast is niet netjes te assembleren (we hebben veel ervaring met assembleren en gaat altijd goed) waardoor deurtjes en lades scheef staan. Het materiaal van matige kwaliteit, het hout maar ook bijv. de kledinghanger buis is van heel licht / goedkoop aluminium dat niet goed vastzit. Dan had ik liever een stevigere (en even mooie) kast gekocht bij IKEA voor minder dan de helft van het geld. De lade onder het peuterbedje is heel slap waardoor je er nauwelijks dingen in kan leggen. Ook het bedje zelf voelt niet super robuust aan. Dit zie ik net ook al in andere reviews terugkomen. Jammer want eerder waren we wel tevreden over het Boca ledikantje en peuter bureau en stoeltje (stoeltje stond overigens ook scheef maar toen is er vlug door klantenservice een nieuw onderdeel, de poten, toegestuurd).

Wat een TOP service!

Enkele jaren geleden een deelbaar stapelbed gekocht. Na de verhuizing waren we wat schroefjes kwijt om de bed weer op elkaar te bevestigen. Contact opgezocht met Petite Amélie of ze toevallig nog schroefjes konden leveren. En ja hoor! Ze kwamen zelfs met een overzicht om welke schroefjes het precies gaat. Ja, daar heb ik alleen maar lof voor Petite Amélie! Keurige levering en super snelle reacties van de klantenservice. Mijn complimenten!

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..