Mijn bestelling werd keurig op tijd bezorgd en voldoet aan mijn verwachtingen

Prachtige producten

Hele mooie poppenhuis met meubeltjes

Vriendelijk en behulpzaam

Zie boven

Kastje voldoet aan alle verwachtingen

Goede service en snelle levering

Bestelling bleek later in de sale te komen. Bedrag netjes via tegoedbon teruggekregen.

Al eerder hier besteld, zeer tevreden over de kwaliteit.

Voor beide dochters een unicorn mat gekocht, ze zijn er super blij mee!

Snel en simpel

Alles is snel geleverd, van goede kwaliteit. Het zit netjes verpakt en alles is makkelijk in elkaar te zetten.

Mooi product, makkelijk in elkaar te zetten

zeer goed

snel geleverd, prima

Een hele fijne webwinkel met mooie spullen.

Super!!

Geweldig. Het bedje is een gigantisch succes.

Fijne producten

Fijn beddengoed gekocht voor ons zoontje zijn juniorbed. Zachte en kwalitatief goede materialen. En een snelle levering.

Snelle levering en alles helemaal naar wens!

Heel tevreden, bed en tentje besteld. Werd snel geleverd en precies zoals beschreven op de site.

Snelle levering en goede kwaliteit voor degelijke prijs!

Top! Top! Top!

Bestelling tot aan de levering alles liep soepel . Zoek je een eerlijk bedrijf Niet twijfelen koop bij Petite Amelie . Bedankt petite Amélie ik bestel zeker weer bij jullie .

Lade

Wij zijn super blij met de lade onder het bed. Er kunnen veel spullen in.

Mooie spullen, op tijd geleverd

Mooie spullen, zoals op de foto’s, op tijd geleverd.

Goede service en leuke spulletjes

Mooi product, heel blij mee

Heb een speeltent besteld. Snel geleverd en ziet er prima uit. Kleindochter is er superblij mee!

Supermooi

Dekbedovertrekken besteld voor mijn meisjes voor het peuterbedje. Met de regenbogen en unicorns. Destijds waren de hoeslakens niet op voorraad, email achtergelaten. Toen ze weer voorradig waren bericjt ontvangen en heb ik ze besteld. Staan heel erg leuk en het mateeiaal vind ik ook heerlijk.

Hele fijne service & kwaliteit voor een goede prijs

Voor onze zoon hebben we een bed, matras, ladekast en boekenkastje besteld. We waren erg blij met de snelheid van de levering, de kwaliteit van de artikelen en de prijs was zeker goed.

Leuke artikelen, vlotte bezorging.

Mooie producten

Snelle levering, zeer tevreden

Mooi en stevig kastje. Snelle levering, ben er erg tevreden mee.

High quality and looks cute

I ordered a rocking chair for the baby room and I can't sit anywhere else in the house now! :)

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..