Hele mooie loopwagen, zeer stevig

Stevig en tegelijk mooi in elk interieur Dochter heeft er al veel mee gespeeld.

Degelijk en duurzaam speelgoed, snelle levering

Degelijk en duurzaam speelgoed, snelle levering

Mooie kwaliteit en leuke spulletjes

Webshop met leuke spulletjes. Op aanraden van vrienden hebben wij babykamer Vintage besteld en de kwaliteit is echt top. Montage ook redelijk goed te doen. Het kostte wel wat tijd, naar het resultaat mag er zijn :)

prachtig

mooie kwaliteit spullen

Tevreden

Goede service en kwaliteit.

Goed materiaal, leuke vormgeving. Makkelijke montage.

Mooi maar helaas slechte kwaliteit

Jullie hebben prachtige spullen maar helaas is de kwaliteit slecht. Babykamer; commode slechte lades, bureautje beschadigd geleverd en laatste bestelling was stoeltje, zat al gat in.

Slechte kwaliteit

Speelkeukentje gekocht. Na 2 weken was het kraantje er al af. Spoelbak kan er zo uit. Mijn man heeft zelf extra schroeven gebruikt om hem steviger neer te kunnen zeggen. Geen aanrader.

Incompleet en slechte kwaliteit

Keukentje besteld voor onze dochter, werd incompleet geleverd hebben er zelf schroeven bij moeten kopen en gaatjes moeten maken om hem volgends de handleiding in elkaar te kunnen zetten. Keukentje vertoont na 2 weken in gebruik al diverse mankementen, de plankjes waarin de deurtjes hangen zijn al gebroken en het kraantje brak binnen 1 dag af. Je verwacht toch dat spullen van deze prijsklasse iets beter bestand zouden moeten zijn tegen gebruik.

Fijne service

Erg fijne webshop! Snel geleverd. Dag na mijn bestelling was hetzelfde artikel in de uitverkoop. Dit verschil werd direct geregeld en in orde gemaakt. Zeer aangename ervaring.

Mooi peuterbed, alleen beschadigd en stinkt ontzettend

Snelle levering en kon hierdoor mijn bestelling na een paar uur niet meer wijzigen. Een van de spijlen aan de voorzijde van het peuterbed was beschadigd en wat ik zelf het minst prettig vind... het peuterbedje stinkt naar verf! Het staat er al een week en het ruikt nog altijd even sterk naar houtlak/verf. Geen prettig idee als mijn kleine moet wennen aan een nieuw bed. Het advies is ventileren, maar dat gaat in de zomeravond dus niet (licht +muggen). Wellicht kunnen we op zn minst een andere houtlak gebruiken, want dit kan gewoon niet...

Mooie moderne producten en geweldige service

Als kersvers gezinnetje waren wij op zoek naar een mooi eerste ledikant en commode. Qua model, prijs-kwaliteit verhouding en leveringstijd kwamen wij al snel als enige bij Petite Amélie uit. Ledikant en commode staan zo mooi als verwacht, en we zijn blij verrast over de goede kwaliteit van het hout. Ons uitkijken naar dat de baby hier straks gebruik van maakt is begonnen. De levering van de artikelen is snel en tot in de kamer, wat erg fijn is. We hadden geweldig contact met de klantenservice nadat er nog onderdelen bleken te missen door een ordeningsfout bij de leverancier. Dit was snel en goed opgelost waarbij we hartelijk en gewillig te woord zijn gestaan. Dat maak je niet vaak meer mee, dus al met al, SUPER! Bedankt met name Femke en Carolien.

Top service!

Super goede en snelle service! 1 onderdeel sloot niet goed aan en dit is meteen opgepakt door de klantenservice top!

Delivered on time

Hi guys, a quick suggestion. I chose the product based on a list that my friend made for her son's first year. It would be nice if you offer the option 'this is a gift´ and wrap it on a nice paper gift. It was actually delivered in the carton box. LOL.

Vlotte levering, zeer mooie producten.

Kwalitatief materiaal, eenvoudig in elkaar te zetten en heel mooi van uitzicht: de houten poppenstoel en het bijhorende bedje in zacht roze zijn tenminste geen 'oogzeer' in onze drukke woonkamer. Kindjes (1,5 en 4jaar) spelen er al weken heel graag mee.

2 jaar geleden een wiegje gekocht, nu weer in elkaar willen zetten, maar er missen 2 schroeven. Na een mailtje binnen een dag thuisbezorgd. Echt super. Ook een boeken kastje gekocht, zeer goed prijs kwaliteit verhouding.

Super producten en klanten service

Wij hebben beide de meegroei bed en keuken voor onze dochter en wij zijn hier super blij mee! Zij ook :)

Wij hadden een keukentje besteld voor onze dochter die 1 jaar wordt. Bij het uitpakken van het product kwamen we erachter dat er kleurverschil in de keukendeurtjes zat. Tijdens het monteren van de keuken is er per ongeluk een schroef door het blad boven blad heen gegaan. Van beide foto’s gemaakt en op gestuurd naar petit Amélie. 1 dag later kregen we al reactie terug en nog geen 2 dagen later hadden we kosteloos een nieuw bovenblad en 2 nieuwe keukendeurtjes. Met 1 woord echt een geweldige service. Wij zijn onwijs blij met de service die we hebben gekregen vanuit petit Amélie.

Levering slecht

Levering was heel slecht .. zou me levering de volgende werkdag ontvangen heb een track en tracé ontvangen dat die tussen 16.00 tot 21.00 zij geleverd worden uiteindelijk niks ontvang en pas de mij levering na 3 dagen gekregen

Top prijs kwaliteit verhouding!

Geweldig peuterbed voor mijn dochtertje gekocht. Stevig, mooi en voor een zeer vriendelijke prijs!

Wat een service!

Erg blij met mijn bestelde kledingkast. Mooie kwaliteit en snelle levering. Ik had nog een speciaal verzoekje en dat is goed opgepakt door de klantenservice. Bedankt.

Mooie box op wielen

Erg blij met de baby box op wielen. Het strakke design past mooi in ons interieur en neemt niet veel ruimte in beslag. Verder ook handig dat ik de box makkelijk naar de keuken kan rollen als ik ga koken.

Goede snelle service

Gemakkelijke website, voldoende informatie over levering

Dikke prima

Afspraken nagekomen. Heb alleen niet een factuur ontvangen bij mijn verzendbevestiging. Wellicht een aandachtspuntje.

Fijne kinderspullen

Ik ben heel blij met de ijsjes en het ijssalon dat ik hier vond!

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..