Makkelijk om te bestellen en snel geleverd. Jammer van de ‘vrij hoge’ leveringskosten.

Snelle en top service

Wij hebben het witte bureautje gekocht , Super leuke set met de kist erbij! Helaas was het blad beschadigd met oneffenheden (dichtgeplamuurde gaten) En erg zichtbaar omdat het aan de bovenkant zat, Ik heb direct met de klantenservice gemaild met foto's erbij. Ik heb het onderdeel wat beschadigd is opnieuw toegestuurd gekregen. Het was dezelfde dag geregeld! Ik ben echt ontzettend blij met deze snelle en super service! Top toppers!!!!

Brise kinderkamer. Product kwaliteit < budget Ikea alternatieven

Zeer slechte ervaringen. Kwaliteitsbeleving ver beneden niveau van de gemiddelde Ikea producten waar het prijsniveau toch minimaal het tweevoudige bedraagt. Het logische slaapgebrek als gevolg van gezinsuitbreiding draagt niet vanzelfsprekend bij aan een goed humeur, echter deze ervaring met de Brise kinderkamer meubels had een nog grotere impact. Qua design ziet het er (op afstand) goed uit, echter zowel de commode, kledingkast als ledikant bevatten rechtstreeks uit de verpakking duidelijk zichtbare onvolkomenheden. Het monteren van de verschillende meubels verloopt bijzonder moeizaam, simpelweg omdat componenten niet goed op elkaar aansluiten, Op verschillende plekken afwijkingen van minimaal 2-3mm, kastdeur is bijvoorbeeld simpelweg scheef, zelfs met engelengeduld onmogelijk om recht te monteren. Laklaag verschillende producten krast zelfs bij minimaal contact. Een legplank voor de kast blijkt zeer krom, zichtbaar op afstand. Enige tijd geleden de commode als eerste gemonteerd, bij het uitpakken bleek de bladvergroter te ontbreken. Herhaaldelijk contact met serviceafdeling was benodigd om dit onderdeel uiteindelijk nageleverd te krijgen. Een nieuwe ladeplank voor de commode was bij montage beschadigd, hiervoor 30 EUR moeten betalen en tot op heden is dit onderdeel niet meer nageleverd. Ik laat dit maar voor wat het is.

Prima produkt, en op tijd geleverd

Gewoon goed, goede kwaliteit, en goede communicatie over de levering

Correcte afhandeling

Leuke spullen en goede service

Leuke goed functionerende website. Goede producten. Matras beschermer werkt echt goed op peuter matrasje en bedje. Snelle levering

Leuk vormgegeven poppenhuis

Leuk poppenhuis van mooie materialen. Minimalistisch maar toch voor kinderen ook erg leuk. Kleindochter van 2 jaar is er ook heel blij mee. De meubeltjes en poppetjes moeten er los bijgekocht worden.

Geweldig product

Snelle levering,zeer tevreden

Geweldig leuke garage en snelle levering!

Geweldige mooi design en puur speelgoed. Werd ook leuk ontvangen door de kersverse ouders van ons kleine neefje!

Prima produkt en service

Prima produkt en service

Fijn op tijd geleverd.

Kleinkind (3jaar) is er reuze blij mee .

mooi en degelijk materiaal

Voor een goede prijs mooi vormgegeven producten. Makkelijk in elkaar te zetten.

Mooie producten, snelle levering!

Erg blij met mijn bestelde artikelen. Mooie kwaliteit en snelle levering.

Mooie spullen

Prachtige producten

Prachtige producten ontworpen met oog voor detail. Ik hou van de natuurlijke materialen en uitstraling. De vloerkleden zijn wasbaar in de machine - echt top voor de kinderkamer!

Me ervaring is heel goed

mooi product

Product was niet op voorraad. Mailadres achtergelaten en ik kreeg netjes een mail toen het weer leverbaar was.

Zeer goed.

Zeer goed. We moesten even langer wachten maar de wagen staat er goed bij. Dank je wel!

Dik tevreden

Fijne winkel, prachtige spullen, goede service!

Goed, maar jammer van de verzendkosten

Het product is precies zoals het omschreven staat. Alleen jammer dat je met een bedrag van (in mijn geval) €50,00 nog steeds flinke verzendkosten moet betalen. Tegenwoordig is dat op veel websites niet meer zo waardoor je sneller geneigd bent om ergens anders iets te bestellen. Jammer, want jullie hebben leuke dingen!

Snelle service, leuk kastje

Het kastje is leuk en relatief makkelijk in elkaar te zetten. De la voelt wel wat gammel en maakt ook best wat geluid bij het open en dicht doen. We weten niet zeker of dat hoort of niet.

Goed product, perfect verpakt en duidelijke montage instructies.

Product is zeer snel geleverd, verpakking was prima met extra ondersteuning tegen eventuele beschadigingen. Ook het in elkaar zetten was een fluitje van een cent dankzij de duidelijke uitgebreide instructies.

Mooi meegroei bed en commode.

Alles keurig geleverd. Ook het beddengoed wat bij het meegroei bed hoort.

Heel blij mee!

Goed verpakt, super kwaliteit!

Uitstekend!

Heb een poppenhuis besteld voor de 4e verjaardag van mijn dochter. De bestelling kwam op tijd binnen en alles was zeer zorgvuldig en stevig verpakt! Het poppenhuis was ook gemakkelijk in elkaar te zetten, duidelijke handleiding. Het is echt een zeer stevig poppenhuis (dikke plankjes), goede kwaliteit in mooie zachte kleuren.

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..