Mooi product voor fijne prijs !

Leuke artikelen Prima geleverd !

Mooie kinderbedden en speelgoed

Stijlvol speelgoed en bedden. Netjes geleverd en op tijd, eenvoudig te monteren. Heel tevreden met dit mooie merk!

Snel en correct

Vlot verlopen, snelle levering

Geweldig!

Snelle levering, mooi en stevig bedje. Heel blij mee :)

Zoals omschreven

Zoals omschreven

Vlotte service

Mooie producten en een vlotte service. Vandaag besteld is ook echt morgen in huis!

Snelle levering, prima prijs kwaliteit

Dekbedje en beddengoed besteld. Was er snel en prima kwaliteit.

Prachtige items

Snelle levering zodra het besteld is en onwijs mooie items! Het poppenhuis is zó mooi! We hebben al veel besteld in de afgelopen drie jaar. Met alle items heel erg tevreden!

Snelle levering!

Heel blij mee

Plooibaar bed is super!

Praktisch en super gemakkelijk klaar zetten en plooien. Wielen rollen makkelijk. Een aanrader voor grootouders bvb!

Wat een mooie wandplank

Mijn zoontje van 2 jaar is zo blij

Super tevreden! Top klantenservice!

Mijn dochtertje heeft voor haar verjaardag van opa en oma een petit amélie keukentje gehad. Bij de montage heeft mijn vriend perongeluk het bovenblad beschadigd. Hij voelde zich hier zo rot over, dat hij besloot de klantenservice te mailen met de vraag wat er mogelijk was. Tot onze verbazen boden ze tegen betaling van de verzendkosten het bovenblad opnieuw te verzenden. Dit is echt topservice! Hadden wij niet verwacht! Dezelfde week nog hadden wij het nieuwe blad in huis! Hier gaan we vanaf nu zeker spullen bestellen.

Prima service en snelle levering

Een tijdje geleden een kledingrekje gekocht. De levering was snel en het pakket was goed verpakt. Simpelweg geen op- of aanmerkingen!

Miskoop

Jammer dat je niet op het peuterbedje kan zitten, dan krakt het meteen door en is het heel lastig te repareren. Had een steviger bed bed verwacht.. Verder oogt het wel mooi.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Vandaag de tipitent met een vloerkleed gegrven aan onze kleinzoon die 3 jaar is geworden. Tent zit er prachtig uit. Degelijk en niet zo opvallend in de kamer. Hij vind hem prachtig. Kroop er gelijk in met zijnn auto's.

Wat een mooi speelgoed

Een loopwagen voor onze kleindochter gekocht. Makkelijk in elkaar te zetten. En het is een prachtig houten exemplaar

Super!! Snelle levering en goed product!!

Heb 2 x een onwijs leuk kleed besteld; snel geleverd en tevreden!

Mooi product en prima levering

Besteld, betaald en snel bezorgd in perfecte verpakking. Groet Twannie

Top kwaliteit tegen redelijke prijs

Na bezoek aan makkelijke website bestelling gedaan. Netjes te woord gestaan aan de telefoon toen we informeerden naar vindplaats bijbehorend artikel. Snel bezorgd en met bouwtekening relatief gemakkelijk op te bouwen. Zou wel handig zijn om bovenop eerste doos van pakket dozen de handleiding te vinden.

Vlug geleverd . Echt mooi . Had nog gouw twee x poppetjes bij gekocht

Heel blij met mijn aankoop!! Precies zoals verwacht en kwaliteit is top!

Zeker tevreden :)

De zwarte box staat prachtig in de woonkamer. Het boxkleed is zacht en van mooie kwaliteit. Snel geleverd!

Mooie spullen!

Deze keer een nachtkastje besteld voor de kinderkamer. De volgende dag geleverd en goede kwaliteit. Wij zijn er weer blij mee!

Goede service en snelle levering

Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer het product weer leverbaar was en na bestelling was het product binnen een paar dagen bij ons thuis (pre-order). Product is precies zoals omschrevenen op de website.

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..