De grootste groep die er is

Slechte ervaring met klantenservice. Bij gebrek aan stoeltje, wat op meegestuurde foto duidelijk zichtbaar is, zelf een nieuw stoeltje moeten bestellen. Geen actie van medewerker om stoeltje om te ruilen en ander pakket retour te doen aan bezorger. Geen begrip dat dit stoeltje over een paar dagen nodig is. Ja zelf opnieuw bestellen en betalen! Allemaal dubbel werk dus. Alles zelf doen, klantenservice is niet bereid om mee te werken/denken. Materiaal ook niet getest op kinderen. Scheur in hout waar kleine handjes zich lelijk aan kunnen bezeren. Was ik niet gewend van hun. Jammer, de service is zeer slecht. Ook in de winkel in Bussum waar wij geweest zijn om te kijken of er misschien een stoeltje op voorraad was werden wij onvriendelijk en ongeïnteresseerd benaderd.

Geweldig!

Heel mooi, roze keukentje besteld. Alleen bij het in elkaar zetten per ongeluk door het aanrechtblad geschroefd omdat opa zijn leesbril niet op had. Even gemaild en gebeld naar de klantenservice en er werd direct kostenloos een nieuw aanrechtblaadje opgestuurd. Kortom; superservice! Zeer tevreden over Petite Amélie!

Prijs/kwaliteit ok

Ledikant, box en verzorgingstafel besteld. Enorm tevreden van de verzorgingstafel. Prijs/kwaliteit top. Ledikant en box, mindere kwaliteit. Te vergelijken met ikea. Snelle levering!

Zeer vlotte levering, heel mooi product. Ik ben oprecht onder de indruk! Meer dan waard om hier te bestellen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Uitblinker!

Ik ben super tevreden van petite Amélie. In alle drie de babykamers/kinderkamer staan meubeltjes van petite Amélie. Stuk voor stuk is de prijs/kwaliteitsverhouding zeer goed. Daarnaast is hun klantenservice geweldig. Je krijgt snel een persoonlijk antwoord en ook verzenden gaat zeer snel. Kortom; een echte aanrader!

Super tevreden!!

Prachtige producten en een super snelle levering en service. Een aanrader.

Geweldige service

Snelle en vriendelijke service. Mails werden snel beantwoord. Onderdelen die niet goed waren werden snel vervangen. Wij hadden een keukentje besteld. De magneetjes van de deurtjes werkten echter niet goed en voorfrontje kon niet goed gemonteerd worden waardoor deurtje en frontje beschadigd werden. . Binnen 2 dagen kwamen de nieuwe onderdelen binnen. Deurtje en frontje zijn niet in rekening gebracht omdat beschadiging gevolg was van materiaal dat niet goed was. Super service! Mijn kleindochter is erg blij met haar mooie keukentje.

Uitstekend!!

2 peuter bedjes besteld. Op woensdag besteld en donderdag al in huis. Makkelijk in elkaar te zetten. Ben er zeer tevreden over.

Super leuke, en kwalitatief goede spullen. Hier pronkt het poppenhuis in de kamer. Daarnaast een goede goede en snelle klantenservice. Wij waren een kussentje kwijt, en vroegen of we deze los konden bijbestellen en uit service wordt er gewoon voor niks een kussentje opgestuurd!

Fantastische klantenservice

Zojuist onze keukentje ontvangen voor onze kleine spruit. Helaas zijn de gaten om het kraantje te monteren niet goed waardoor het kraantje niet in elkaar kan en ook niet op het keukenbrand gemonteerd kan worden. Binnen 24 uur is er al een nieuw kraantje onderweg, top service.

Perfecte service

artikel ontvangen met een beschadiging. Mail gestuurd en binnen 3 dagen vervangend onderdeel gestuurd. Vervolgens beschadig ik zelf het onderdeel (te lange schroef gebruikt). Petite Amélie verzocht om onderdeel tegen betaling onderdeel nogmaals toe te zenden. Krijg ik meteen antwoord retour dat ze het onderdeel nogmaals en gratis zullen toezenden. Verdient een pluim!

Verkeerd kleur keuken binnen gekregen. Ik krijg geen hulp voor het ontvangen van het goede keukentje

Ik heb voor mijn neefje die 1 jaar wordt een grijs. keukentje besteld. Ik wil het keukentje in elkaar zetten om het te geven zit er een roze keukentje in. Hier baalde ik enorm van. Gebeld met de winkel hoe we dit probleem kunnen oplossen. ( ik wilde zelfs het keukentje ergens ophalen) Op de buiten kant van de doos staat wel dat het het grijze keukentje moet zijn. De winkel wilt het probleem niet oplossen en ik mag het zelf uitzoeken. Wat een slechte hulp. Hier bestel ik nooit meer. Echt een teleurstelling.

Super mooie producten van top kwaliteit! Ons zoontje is helemaal weg van zijn nieuwe bed van de cherise lijn, en zijn leeuwen dekbedovertrek!

Super service!

Een keukentje besteld voor de verjaardag van mijn nichtje, tijdens het monteren had ik het bovenste blad beschadigd. Hier heb ik een mailtje over gestuurd met de vraag of ik een nieuw blad kon bestellen, kreeg erg vlug reactie en ze gaven aan dat ze een nieuw blad voor mij in bestelling gehad! Hier was ik enorm mee geholpen.

Leuk make up tafeltje maar slecht kwaliteit

Het make up tafeltje is leuk maar jeetje wat balen van de kwaliteit. De knoppen om de spiegel vast te draaien, draaien door en vallen er zo uit. Niet echt veilig. De set is wel goed uitgebreid met veel houten make up.

Fantastische service!

Bij mijn vriendin had mijn zoontje het kraantje van het keukentje afgebroken. Gelukkig kon deze nog los nabesteld worden (had ik niet verwacht) en deze werd vervolgens zelfs als service opgestuurd (had ik al helemaal niet verwacht). Fantastisch!

Snelle en super service!

Snelle levering. Er was een onderdeel al vrij snel kapot. Kreeg binnen een uur antwoord dat er al een nieuwe verstuurd werd! Wij zijn super blij! En wat een mooi speelgoed! Onze dochter is er super blij mee!

Geweldige service!

Ontzettend blij met het keukentje van Petit Amelie. Helaas brak na een half jaar het deurtje af. Na contact met Petit Amelie hebben zij direct een nieuw onderdeel opgestuurd. Het deurtje was de volgende dag binnen. Zonder kosten en zelfs nog met een hele leuke kerstattentie erbij. Totaal geen gedoe, gewoon meteen opgelost. Zo zou het overal moeten zijn! Bedankt!

Super goede service na ontvangen beschadigd artikel

Voor Kerst besteldejeij het houten gereedschapskistje. Deze pakte win in zijn geheel in de doos in voor onder de boom. Pas met kerstmis maakte onze dochter deze open en zagen we dat het artikel was beschadigd. Na het mailen van de klantenservice inclusief het versturen van een foto van de beschadiging, hebben wij direct de volgende dag een nieuw artikel ontvangen. Snelle reactie op mijn mail en super opgelost!

Ziet er mooi uit maar slechte kwaliteit.

Het keukentje van mijn dochter valt aan alle kanten uit elkaar. Plastic kraan is al eens vervangen maar was zo weer stuk. En verder is het keukentje helaas niet van hout gemaakt. Deurtje viel er helaas ook snel uit. Erg jammer want het was een duur cadeau. Haar peuterbedje van petit Amélie voelt helaas ook niet stevig en in het matras waar ze niet net een jaartje op ligt zit nu al een kuil. Ik kan het jammer genoeg niet aanprijzen.

Niet volgens verwachting

Wij hebben een kinderkast gekocht. Voor ons eerder een tegenvaller, om 2 redenen. De eerste reden is de kwaliteit. Gezien de prijs toch meer verwachtingen van, maar gebruikt materiaal zeer zwak (gelijkaardig met mindere producten van Ikea). Er staat nochtans 'solide constructie' bij beschrijving, maar is niet onze ervaring. Verder is de kleur niet zoals op de foto (we wilden een zwarte kast en het is eerder heel donker grijs). Voor de rest mooi model van kast en duidelijke handeleiding. Zouden helaas niet opnieuw hier bestellen, ondanks mooie producten.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Super mooie producten - matige kwaliteit

Ik heb meerdere producten van Petite Amelie alles ziet er prachtig uit. En zou de hele webshop leeg willen kopen maar iedere keer valt de kwaliteit tegen :( De kleding kast - voorgeboorde gaten niet goed dus zat er aan de zijkant doorheen en nu heeft ook het systeem van de la het begeven. Keukentje: kraantje was in week 1 al afgebroken Autobaan - platen beschadigd Poppenhuis meubeltjes - meerdere zijn kapot

Het bedje ziet er goed uit en is van matige kwaliteit.

Goede en gelikte website met aantrekkelijk ogende producten, voor een competitieve prijs. We gebruiken het meegroei bed als een logeer bed en de kwaliteit van het hout zou het bij dagelijks gebruik niet lang volhouden. Vooral de hoofd- en voetkant is van povere kwaliteit.

Het instructie boekje zal niet bij mijn bestelling

Het instructie boekje zat niet bij mijn bestelling, de avond voor sinterklaas moesten wij deze in elkaar zetten, we hebben enorm moeten zoeken, het was echt niet gemakkelijk om dit zonder boekje te doen. Nochtans stond op de website beschreven dat er een beschrijving bij zou zitten. Online was er geen filmpje of beschrijving te vinden. Ik kreeg geen antwoord via Instagram. Misschien een tip om bij elke verkoop digitaal de instructies door te sturen zodat mensen ten allen tijde hun bestelling in elkaar kunnen zetten.

Zeer goede kwaliteit, afwerking helaas niet volledig

Wij hebben een kledingkast gekocht voor onze dochter. De kast is erg zwaar maar dat zegt iets over de kwaliteit waar we zeer tevreden over zijn. De kast is makkelijk in elkaar te zetten met de goed omschreven handleiding. Een kleine minpunt: de achterwand past niet perfect waardoor we een stuk af moeten zagen zodat het goed op zijn plek komt. En omdat het een online bestelling is, is het niet makkelijk om het met die reden weer terug te sturen. Verder tevreden

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..