service is top!!

eerder dingen besteld en alles altijd goed verlopen zoals verwacht! laatst een klein probleempje met de post maar ook dat zeer vriendelijk (professioneel) afgehandeld! En altijd leuke spullen natuurlijk top bedankt!

Goedkoop materiaal

Goedkoop hout wat allemaal bestickerd is. Voorgeboorde gaten zijn helemaal scheef. Stickers laten bij in elkaar zetten al los

Leuk bed, op tijd geleverd. Verder geen opmerkingen.

goed verlopen, degelijke kwaliteit en netjes thuisbezorgd.

zie bovenstaande samenvatting.

Prijs/kwaliteit geen opmerkingen

Degelijk materiaal voor een correcte prijs. Ik zou bij jullie nog bestellingen plaatsen en zal dit waarschijnlijk ook doen.

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden

Mooie meubeltjes, goede kwaliteit

Meubeltjes zijn solide, mooi en stevig verpakt. Zeer tevreden. Ook steeds snelle levering!

Mooie producten en snelle levering!

Topservice !

Snelle levering & topkwaliteit !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Helaas nog niet in elkaar gezet. Ivm kerstboom. Maar eerder bestelling bij petit amelie goede service

Goede en snelle service

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering

Speels aanbod en prima service

Snelle levering. Goed verpakt. Mooie producten.

Snelle levering & artikel zoals verwacht

De levering vond plaats zoals gepland Leuk bedje, leuk model, is exact zoals beschreven

Betrouwbaar

Petite Amélie heeft een mooi aanbod, goede website en snelle levering. Prijs meestal wat hoger maar dan ook altijd degelijke en kwaliteitsvolle items . Betrouwbare partner voor al uw baby- en kinder materialen :-)

Correct afgehandeld

De molton is van goede kwaliteit en werd op tijd afgeleverd. Prima!

Goede kwaliteit en hele leuke uitstraling

Advies in de concept store in Bussum is heel eerlijk. Ze zetten het comfort van het kind voorop dan het duurste te verkopen. Echt heel fijn. De producten zien er super uit en de kwaliteit is goed! Website is snel in levering!

Snelle en juiste levering

Mooie producten en zeer snelle levering!

Ok

Spijtig dat ergeeb matras en kussentje bij was in het poppenbedje.

Prachtig keukentje! <3

Mijn zus heeft vorig jaar hetzelfde speelkeukentje besteld. Grappig om te zien dat er best wel verschil in kwaliteit is. Het keukentje dat wij gisteren voor Kerst alvast in elkaar hebben gezet is degelijker en ook mooier afgewerkt. Het was het wachten zeker waard!!

Leukste bedrijf voor kindermeubels

We hebben hier nu voor de derde keer spulletjes voor de kinderkamer besteld. De service is erg goed en de producten zijn echt te leuk!

Kinderkamer is prachtig geworden

wij hebben een superleuk peuterbed Cerise besteld bij Petite Amélie. Onze kleine slaapt er heerlijk in. Het bed en matras zijn van goede kwaliteit en ook het dekbed en de overtrek zijn boven verwachting. Levering was supersnel.

Vlot en aangenaam

Fijne website met toffe spulletjes. Kwaliteitsvol. Vlotte levering. Kortom zoals het moet.

Erg goed

Een erg mooie, goede stoel gekocht. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Er was een probleem met de levering maar de klantenservice is erg vriendelijk en alles was erg snel opgelost. Aanrader dus!

Hele goede ervaring

Goede service.. snel dus fijn.

Great product, excellent customer service

Very beautiful handmade kitchen. Overall good quality and as described per the site. The shelf part arrived slightly damaged with a scratch and we accidentally damaged the top during assembly. We contacted customer service of Petite Amélie to order replacement parts and without hesitation, both parts were arranged for free and arrived the very next day. We were not expecting the top to be for free because we had made the mistake. Now my son's kitchen is perfect. We will definitely order from them again. Super impressed.

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..