Prachtige kwaliteit

Zowel dekbedset als peuterbedje besteld voor mijn zoontje. Beide goede kwaliteit. Het bed is van stevig materiaal en vrij van schadelijke stoffen. Perfect!

Super mooie en fijne bedjes

Top service!

Snelle service, goede kwaliteit.

Ik heb hier een boxkleed en een wiegdekentje gekocht. Heel mooi materiaal en mooie kleur. Was ook snel bezorgd.

Helemaal Top!

Eerste bestelling gedaan, duidelijke site. Goede service en product snel geleverd!

Snelle levering goed product

Erg tevreden met de hoes! Goede kwaliteit en mooie kleur.

Nergens mooier design voor een complete kinder inrichting

Hartstikke mooie producten om een kinderkamer een totale make-over te geven. Dit heb ik nergens anders nog gevonden. Producten zijn erg goed verpakt, compleet en goede handleiding. Mooie inspiratiefoto's. Aandachtspunten: -ik vind de zoekfunctie van de site heel matig. Lastig als ik bijv. Dekbedden voor peuterdekbed op een rij wil vergelijken om alleen dit product en dan alle soorten in 1 oogopslag te zien. -kwaliteit van het hekje van het peuterbedje dat niet totaal afsluit kan beter. Als mijn dochter er tegenaan leunt, zit er wel erg veel speling in. Meermalen al bijgedraaid. -pluchen wanddier keek helaas scheel en is retour gegaan.

Mooie producten, snelle levering, duidelijke communicatie

Altijd mooie producten hier. Misschien lijkt het prijzig maar de kwaliteit is altijd heel erg goed. Het stelt nooit teleur. De levering is snel en precies zoals op de website staat aangegeven, de communicatie hierover is duidelijk. Alleen jammer dat je ook bij grote bedragen nog steeds verzendkosten betaalt. Dit is logisch maar bij veel webshops niet het geval, dan toch soms de keus voor een andere webshop om die reden.

Super goed

Prachtige collectie, en zeer goede kwaliteit !

Reeds verschillende keer iets aangekocht, gaande van meubels, speelgoed tot textiel. Prachtig en zeer degelijk en aangenaam materiaal ! Zal zeker nog bestellingen plaatsen in de toekomst ! En steeds een heel vlotte levering !

Topkwaliteit

Het was helemaal wat ik ervan verwachtte, zelfs mooier.

Mooi product en goede levering!

Duidelijke webshop en producten voldoen naar verwachting. Levering was snel en netjes verpakt

Uitstekend bedje en goeie matras. Dochter sliep zonder enig probleem onmiddellijk door.

Leuk bedje

Leuk bedje maar wel 2 beschadigde delen

Goede kwaliteit en snelle levering

Leuke meubeltjes voor bij het poppenhuis wat ik ook van Petit Amilie heb voor mijn dochter. Het ziet er leuk uit, vooral de kleuren zijn erg mooi. Levering was ook snel. Al met al erg tevreden.

Zeer snelle reactie en heel klantvriendelijk

Waar de klant nog koning is! Fantastische service. Mijn bestelling werd snel en correct geleverd. Door mijn eigen onoplettendheid is een onderdeel van het keukentje bij het in elkaar zetten zodanig beschadigd dat het niet meer veilig gebruikt kan worden door kinderen. Ik heb een mail gestuurd met de vraag of ik het specifieke onderdeel los kon kopen. Ik kreeg zeer snel een vriendelijke reactie terug. Geheel kosteloos wordt het onderdeel opnieuw naar mij verstuurd. Ik ben daar zéér blij mee, waar maak je zoiets tegenwoordig nog mee? Hulde voor dit bedrijf en de vriendelijke medewerkers.

Snelle levering. Al meerdere producten gekocht, o.a. meegroeibed. Onlangs het kussen voor peuters besteld. Moet zeggen dat ik dit erg vond tegenvallen. Hoe je ook klopt en schudt, er blijf vanaf het begin een dikke bobbel stof in het midden zitten. Hij is dus zeker niet plat wat je ook doet. Overige producten zoals verwacht! En dekbedovertrek is van goede kwaliteit.

Wat een ontgoocheling :(

Ondertussen is onze kleine schat 8m oud, maar nog steeds heb ik spijt van onze aankoop van deze kinderkamer set: Etoile twee-delig & Zèbre box: Waarom gekocht: • made by a mum gaf vertrouwen • het zag er mooi uit • 3x prijs Ikea voor de 2-delige set maar dit hadden we ook verwacht van de kwaliteit + punten • het bedje ziet er mooi uit en tot nu toe alles ok • vriendelijke medewerkers - punten • commode: VEEL werk om te monteren • commode: lage kwaliteit materialen. We waren voorzichtig en nog is het meubel beschadigd. • Zèbre park: gaten verkeerd geboord waardoor de haken schots en scheef staan. Ik heb schrik voor de veiligheid van mijn baby. • Zèbre park: we dienden de haken erop te duwen dus nu is er beschadiging aan de pijlers & dus niet veilig voor splinters. De mensen van Petit Amélie zijn vriendelijk maar wij hebben niets van korting gekregen en we konden het terugsturen maar als je hoogzwanger bent en dit zelf moet regelen dan is dit geen oplossing. Ik zou het zéker niet opnieuw doen hier bestellen, koop gewoon Ikeatt of betaal nog iets meer voor degelijke meubels. Ik vind het nog steeds heel jammer. Wat een ontgoocheling.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Mooi bed. Deuvels waren alleen niet meegeleverd.

Fijn en mooi bedje. Deuvels ontbraken. Hout van de lattenbodem splintert iets bij bevestiging.

Slechte prijs kwaliteit verhouding.

Het poppenhuis besteld. Het huis sluit niet goed aan. Hierdoor wat scheef aan de zijkant. Ook het balkon is erg scheef. Met eigen materialen vast kunnen zetten. Leuke meubels en (voor de niet perfectionisten) een mooi poppenhuis!

Fijne webshop, snelle levering en goede producten. Jammer van de verzendkosten, die niet vanaf een bepaald besteedbaar bedrag gratis zijn.

Snelle levering, erg mooie lampjes

Kortom, aanrader

Super mooi tapijt en vlotte service

Zeer mooi en kwalitatief product Levering uitstekend en op tijd

Aantal artikelen besteld, en de volgende dag in huis. Kreeg later netjes een bericht van iets wat niet op voorraad was, en alsnog geleverd. Super!!

Super mooi keukentje, top service!

Prachtig keukentje, onze dochter heeft er veel plezier mee! We hadden een probleempje met een beschadiging die we zelf hadden gemaakt tijdens het in elkaar zetten, toen ik belde werd ik goed geholpen en de volgende dag had ik het kapotte onderdeel in huis :). Heel blij, veel dank!

Schandalig

Schandalige levering !!! Eerst laten ze uw weten dat uw bestelde kamer geleverd zal worden via PostNL Extra@Home. Wat wilt zeggen dat deze tot de 2de verdieping door de werknemers gebracht zal worden. Als werknemer neem je de dag zelf verlof zodat er iemand aanwezig is, en krijg je doodleuk een bericht 's morgens dat de levering niet zal kunnen doorgaan, omdat Petite Amélie de kamer nooit naar PostNL Extra@Home verstuurd heeft. Nadat ik iemand aan de lijn heb gehad, beloofden ze dat dit de dag erna in orde gebracht ging worden. Hierdoor nog een extra dag verlof genomen. En opnieuw een bericht ontvangen om te laten weten dat deze niet kan geleverd worden doordat ze nog altijd niks ontvangen hebben van Petite Amélie !!!! Na nogmaals iemand aan de lijn te hebben gehad, komen de pakjes eindelijk vandaag toe, maar krijg ik doodleuk van de personen die de zware dozen komen leveren; 'Wij zijn niet genoeg betaald om deze pakjes tot de 2de verdiep te brengen (ook al is er een lift aanwezig). Zeker geen aanrader om via Petite Amélie te bestellen ! Als je ze aan de lijn hebt, laten ze weten dat het de fout is van PostNL Extra@Home en als je PostNL laat weten dat dit niet normaal is, laten ze weten dat het de fout is van Petite Amélie !!!!

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..