Kwalitatief houten speelgoed

Heel leuke website met kwalitatief en uniek houten speelgoed. Alleen jammer dat er zo een hoge verzendkosten bijkomt , maar dat is het enige minpunt.

Correcte service, top producten !

Correcte service, top producten !

Meerdere malen besteld bij jullie en elke keer op super geregeld

Mooi bed, goede en snelle service

Wij hebben een halfhoogslaper gekocht en zijn er heel blij mee. Het bed is redelijk makkelijk in elkaar te zetten, stevig en ook nog eens mooi! Onze zoon slaapt er heerlijk op!

Perfecte service

Mooie degelijke meubelstukken

Mooie vormgeving Degelijk materiaal Rustug design Past bij elke style Makkelijk in elkaar te zetten, goede handleiding. Snelle verzending

Top bureau

Super bureau besteld, op tijd geleverd en kwalitatief goed.

Zoals verwacht

Heel leuk stoeltje! Zoals omschreven komt hij binnen. Makkelijk te monteren. Matcht leuk bij de stoel die we voor onszelf hebben van de Ikea. M’n baby is er nog iets te klein voor maar het staat al leuk. Ik kreeg keurig een mailtje toen het stoeltje weer op voorraad was zodat ik meteen kon bestellen.

Snelle levering. Mooi materiaal. Goede kwaliteit.

Vlug en correct

Was snel geleverd en beantwoordde aan de verwachtingen. Niet veel meer te zeggen zeker.

Prachtige items voor je kleintje!

Het keukentje wat ik heb besteld, was er razendsnel. Goede service dus! En een geweldig leuk keukentje voor mijn kleine jongen. Makkelijk in elkaar te zetten, en van een hoogwaardige kwaliteit! Een aanrader!

Snelle bezorging van mijn bestelling kwalitatief goed spul!

Prachtige bed

Heel mooi huisje bed hebben wij gekocht bij jullie. Goede service snel en netjes geleverd. Het hout is op sommige plekken alleen wat ruw.

Mooie materialen

Wat een mooie dekbedjes, ik ben helemaal blij!

Prima en naar verwachting

Bestelde een hoeslaken en was allemaal in orde.

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik vind het overtrek heel mooi en ook echt super goede, zachte stof. Komt goed overeen met het voorbeeld op de site. Levering was ook goed.

Mijn kleinzoon heeft meer spullen van jullie, altijd mooie materialen

Snelle levering. Kwaliteit uitstekend!

Zie vorige vraag.

Tip top in orde

Levering zoals gepland. Materiaal van uitstekende kwaliteit. Alsook een goede handleiding. Dochter zeer tevreden met nieuwe bureau.

Besteld en de volgende dag in huis,zeer tevreden

Overzichtelijke site met kwaliteit artikelen

De site is overzichtelijk. Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en ik ontving mijn bestelling vlot. Mijn bestelde artikel was van zeer goede kwaliteit.

GEWELDIG !

2 keer de hoogslaper Sommet gekocht hier en ze hebben echt een super snelle en goede service. Ook de klacht die ik helaas bij mijn 2e bestelling had werd echt super snel en heel fijn opgelost ! Mijn complimenten aan de service die ze verlenen en de spullen die ze hebben, echt TOP !

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit producten. Zelfde als op de foto. Snelle levering!

Zeer correct en behulpzaam

Zeer correct en behulpzaam geholpen

Goede kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..