Snelle levering, mooi en sterk bed!

Bestelling werd binnen een dag geleverd, metjes ingepakt en bezorgd. Product, hoogslaper is een aanrader, stevig en heel mooi!

Mooie producten voor een leuke prijs

Mooie wieg, boekenkastje en vloerkleed gekocht. Mooie kwaliteit en super sfeervol in de kamertjes van onze kinderen.

Prima levering en product

Leuke speelgoed van goede kwaliteit. Goed verpakt en snelle levering.

Ontzettend mooie handgemaakte spullen

Keukentje en poppenhuis, nog steeds een prachtig in de huiskamer en leuk voor onze dochter.

Heel mooi en degelijk boekenkastje!

Fijne set deken en kussen

Erg blij met deze fijne set.

Prima service, product voldoet aan verwachtingen, mooi en stevige commode, kleur prachtig (grijs).

Prima ervaring met Petit Amélie. Voor herhaling vatbaar. Aan de prijzige kant, dat wel. Maar ontzettend blij met de commode.

Bestelling beantwoordde mijn verwachtingen

Produkt voldoet aan alle verwachtingen

Produkt voldoet aan de verwachtingen. Kwaliteit is goed en snelle levering.

Goede ervaring!

Snelle levering, goede omschrijving van de producten en van goede kwaliteit.

Prachtige spullen

Mooie spullen .En prima prijs/kwaliteit

Goeie kwaliteit. Snelle levering.

Een tevreden klant. Sneller geleverd dan gedacht. Mooi item.

Heel mooi speelgoed

Ontzettend leuk om dit mooie speelgoed cadeau te geven, heel mooi verpakt ook.

Blij mee!

Prachtige huisje en meubels, mooi kwaliteit en mooi prijs! :)

Makkelijk bestelproces. Snelle levering. Ik vind de bezorgkosten hoog.

Wandrekje babykamer snel geleverd en zoals omschreven

Snelle levering en product zoals omschreven

Top service, top winkel. I love it

Niks op aan te merken altijd goed. Duurzaam, minimalistisch/neutraal, interieurproof en bovendien betaalbaar merk!

Helemaal volgens afspraak

Voor herhaling vatbaar

Prachtige meubels en snelle service

De meubels zijn van mooie kwaliteit en werden snel geleverd. Het enige jammere zijn de stickers op de producten, maar met wat handige trucks kregen we deze wel los.

Mooie kwaliteit snelle levering

De garage voor onze kleinzoon is prachtig! Hij ziet eruit als op t plaatje!

Mooi product

Zoontje is er dol op.

Een top service, mijn pakketje was binnen 2 dagen al thuis. Ook hebben de producten een hoge kwaliteit (houten speelgoed) en werd t enthousiast ontvangen door mijn nichtje. Ik ben nu haar favoriete tante! Bedankt :)

Prachtig poppenhuis

Ongelooflijk mooi poppenhuis. Ons meisje is er heel blij mee en het staat ook nog eens mooi in de woonkamer!

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..