Snelle levering, correcte prijzen en altijd alles in orde

Mooie kwaliteit

De site is duidelijk, spullen snel geleverd en de kwaliteit is erg mooi. Wij en de baby zijn blij met het mooie zachte boxkleed.

Super service

Pakket volgende dag ontvangen! Goed bereikbaar per mail en telefoon!

Precies het werkbankje wat we zochten voor onze kleinzoon van drie.

Precies het werkbankje wat we zochten.

Super snelle levering

Super snelle levering! Molton en hoeslaken zijn van goede kwaliteit!

Snelle en goede service, fijne verhouding prijs-kwaliteit

Snel, mooi en netjes

Alle producten heb ik razendsnel bezorgd gekregen(volgende dag) en ik vond het super makkelijk in elkaar te zetten in mijn eentje. En het belangrijkste heb ik een mooi plekje kunnen creëeren met jullie spullen

Fantastische service

Heel goed!

Mooie kwaliteit en snelle bezorging

Snelle levering en mooie kwaliteit spullen

Top, snelle levering en mooie producten

Snelle levering en kwalitatieve producten. Verzendkosten zijn hoog voor kleine bestellingen.

Gewoon goed

Ik ben tevreden over het product en de levering.

Mooie producten, snelle levering!

Verzorgd!!

De bestelling was op tijd bezorgd met een hele simpele en duidelijk uitleg! Producten zien er verzorgd uit.

Snelle levering, mooie spullen voor goede prijzen.

Mooie poppenhuis inrichting

Onze dochter van twee is helemaal in de wolken met de Poppenhuis meubels en poppetjes. Ze zijn van mooie en goede kwaliteit en zorgen voor uren speelplezier.

Snelle en goede service

Super kwaliteit

Super kwaliteit. Goed beschreven en makkelijk te monteren.

Super goede kwaliteit en ik had het de volgende dag al in huis terwijl ik het de vorige avond had besteld. Ik zou het iedereen aanraden! Echt top!

Goed product en snelle service

Goede kwaliteit, prima prijs en snel geleverd!

Correcte en snelle service

Favoriet om nog te bestellen indien nodig

Makkelijk om te bestellen, site overzichtelijk. Snel geleverd.

Goede communicatie, kwaliteit nog niet getest

X

Heel mooi bed en van een hele goede kwaliteit

Dit is een heel mooi en stijlvol bedje. Laag bij de grond, letterlijk, zodat áls de kleine een stuiter maakt, het maar een heel kleintje is. Het bed is oerdegelijk en heel stevig en het ziet er mooi uit. Wij zijn er heel blij mee, zéker voor deze prijs.

Leuke spullen en snel verstuurd! Prima

Leuke spullen en snel verstuurd! Prima

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..