Aanrader!

Keurig verstuurd, zeer snel. Leuk stoeltje

Beau produit à 1 prix raisonable. Livraison rapide. Parfait.

Vlotte en aangename service

Snelle levering en een duidelijk bouwplan. Gelukkige kindjes in huis :)

Mooie borstvoeding schommel stoel

Hier een hele mooie borstvoeding schommel stoel gekocht. Hij is echt prachtig. Precies zoals op de foto’s. Het hout wat word gebruikt is heel mooi. En de stoel zit heel fijn! Kan niet wachten hem te gebruiken straks als de kleine er is.

Mooi en top kwaliteit

Erg mooie spullen en speelgoed en de kwaliteit is super. Eindelijk eens mooi speelgoed.

Snel levering

Bed is makkelijk om te installeren...mooi

Superleuke winkel en goede service!

Al meerdere producten gekocht bij petite Amélie en heel tevreden. Goede kwaliteit, goede service. Slechts één keer was er even iets mis, dit werd direct keurig afgehandeld met daarbij een hele lieve knuffel voor mijn zoon, zo leuk! Ik hoop in de toekomst nog meer gebruik te maken van jullie leuke producten!

Goed en snel maar website beetje onoverzichtelijk

Ik vond de website wat onoverzichtelijk en niet duidelijk. Maar eenmal gevonden en besteld werden de producten, ondanks de sneeuw en drukte bij post, snel geleverd. Alles was keurig verpakt, compleet en de handleiding was duidelijk.

Mooie producten & snelle service!

Mooie producten & snelle service!

Super snelle levering, mooi bed en makkelijk in elkaar te zetten. Besteld en de volgende dag al in huis. Wij zijn er super blij mee.

Goede site, helder overzicht en mooie producten

Goede productomschrijvingen, dus de keuze was eenvoudig te maken. Goede suggesties voor aanvulling op aankoop van bedje (opberglade). Assortiment van dekbedovertrek voor meisjes vond ik iets tegen vallen, maar het geleverde is van prima kwaliteit. Bed (plume) was makkelijk in elkaar te zetten. Dekbed is zalig!

Klopt helemaal

Alles perfect

Snelle service, superleuk peuterbed!

Duidelijke informatie op de site. Fotos komen goed overeen met het daadwerkelijke bed. Snelle verzending waardoor we het bed al snel konden gebruiken. Onze dochter van 2 is superblij met haar 'grote' bed en slaapt als een roos.

Erg blij mee

Mooi huis, kleindochter was zoooo blij! compact en eenvoudig te monteren, staat prachtig in de slaapkamer en ook in de woonkamer.

Snel en goed

Snelle levering, goede kwaliteit.

Leuk

Leuk assortiment en snel verzonden. Heb hier vaker besteld en ik ben tevreden over de kwaliteit.

Goed bed met lade en nachtkastje.

Snelle levering en alles netjes verpakt!

Fantastisch !

Dit was de eerste ervaring met dit bedrijf, Geweldig !

Mooi bed voor een prima prijs

Mooi kinderbed voor onze jongste. Hij is er dolgelukkig mee. Snelle verzending en goede kwaliteit voor zover we dat nu kunnen beoordelen.

Goed product- Netjes op tijd bezorgd

Voor onze dochter Amélie :-) hebben we een grote meiden-peuterbed gekocht. Het was een feestje om het pakket uit te pakken. Super netjes verpakt. Makkelijk in elkaar te zetten en staat als een huis. Heel blij mee. En Amélie ook:-)

Tevrede

Ik ben tevreden met de bedje mijn dochter slaap veilig in

Kwaliteit van de bovenste plank

Ik moest het bedje alleen in elkaar zetten en met een beetje denkwerk is dat prima gelukt! Mooie kwaliteit bedje!

Leuke producten jammer van hoge verzendkosten

Petite amelie heeft mooie producten. Zo zijn wij erg blij het het speelkeukentje en een leuke beddengoedset. Jammer zijn de hoge verzendkosten. Voor bijv. het beddengoed a la 26,96 was dit 6,95 (terwijl het ook door de brievenbus past). Toen ik dacht dan zelf even langs de winkel te gaan voor het keukentje bleek dat zij grotere spullen niet verkopen vanuit de winkel (showroom dus)

Mooie kwaliteit

We hebben een kast bed en beddengoed besteld. De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. We hebben precies gekregen wat we hadden verwacht.

Goede en snelle service

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..