Snelle levering en goede kwaliteit producten

Makkelijk alles uitzoeken op jullie overzichtelijke site. Snel geleverd en goede kwaliteit van producten. Wij zijn zeer tevreden!

Mooi product, correct geleverd

Ik kocht een heel leuk kledingrekje, perfect op kindermaat. Product werd tijdig geleverd. Wij zijn tevreden!

Mooie spullen

Mooie spullen luxe uitstraling hout kwaliteit had wel iets beter en steviger gemogen zo ook de laden voor onder het bedje. Verder top bezorgd bestellingen worden snel opgepakt alles netjes verpakt top.

Zeer snelle levering en stevig bed wat perfect voldeed aan de beschrijving.

Peuterbed met lade besteld en inderdaad op vrijdag besteld, zaterdag geleverd. In elkaar zetten was heel duidelijk en onze peuter slaapt er prima in.

Mooie producten, super snel geleverd.

Hele leuke (web)shop met kwalitatief goede producten. Ook fijn dat het super snel wordt geleverd.

Super service! Mooie spullen

Hele mooie spulletjes en snelle en goeie service! Ik ben fan

Contact via facebook gehad omdat we niet zo goed wisten wat het beste voor onze zoontje was. We konden nu in de Corona tijd geen winkels bezoeken. Met wat extra informatie toch besloten een aankoop te doen en wat slaapt onze kleine man heerlijk in zijn “grote” peuterbedje. Kwaliteit is goed. Alles kwam overeen met wat er beloofd was. Bezorging op afgesproken dag/tijdsvak. Perfect gewoon

Alles naar wens

Super snel geleverd en naar verwachting. De reden dat er een halve ster af is is omdat er in één lat geen gaten waren voorgeboord. We hebben daarover contact gehad maar niks terug gehoord en dus er zelf ingeboord.

Kussentje ligt perfect!

Wij hebben dit kussentje gekocht omdat ons zoontje van 2,5 zelf aangaf op een kussen te willen slapen. Fijn dun kussentje zodat wij als ouders zijnde ons ook niet druk hoeven te maken of onze zoon wel veilig slaapt.

Mooi speelgoed

Poppenhuis bedje gekocht. Ziet er mooi uit en is prima afgewerkt. Geen scherpe randjes.

duidelijk website, snelle levering

degelijke producten, even prachtig als op de foto's.

Keukentje na 2 maanden al stuk

Een mooi keukentje om te zien. Maar helaas is het deurtje na 2 maanden al stuk. Het materiaal is blijkbaar niet stevig genoeg. Het deurtje is niet eens stuk gegaan door grof geweld. Als je het deurtje te ver openduwt breekt het hout waar het scharniert je in zit af. Heel teleurstellend.

Wij hadden een houten garage gekocht. De onderlaag was beschadigd. Via mail de foto gestuurd en dezelfde dag al een oplossing gekregen. De volgende dag t nieuwe onderdeel ontvangen. Super service! Dank je wel!

Beautiful Doll House «LA MAISON D'AMÉLIE»

I have bought wooden doll house «LA MAISON D'AMÉLIE» for my 4 years old daughter. Delivery was fast it took only a couple of days. The house was good packed no damages. Assembly was easy very similar for any modern furniture, it took me an hour in total. My daughter is very happy with the house, and I am very pleased with the house colors, they are beautifully chosen and do not irritate the eyes. The house could find its place in any room you choose.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mooie kwaliteitsvolle meubeltjes

Een zeer mooi bedje en kleerkast gekocht Snelle levering Zeer duidelijke handleiding om in mekaar te zetten

De disclaimer dat beschadigingen erbij horen

In de handleiding staat dat oneffenheden erbij horen. Maar wat is een kleine beschadiging of gewoon een beschadigd product.

Slechte ervaring met aankoop Matrassen peuterbed

Twee keer een een matras voor een peuterbed aangeschaft. Het eerste toonde al snel kuilvorming, waarna ik netjes een nieuw matrasje kreeg toegestuurd. Volgens petit amelie was dit matras misschien uit een minder goed stuk schuim te bestaan. Het nieuwe matras toonde al binnen een maand een kuil. Een deel van het geld terug en daarmee een duurder matrasje aangeschaft. Hiervan is de sterke chemische geur na een kleine maand, twee dagen buiten in de wind en het tweemaal wassen van de hoes nog steeds niet weg. Het peuterbed bevalt erg goed, maar ik kan me niet voorstellen dat je als winkel dit soort slechte matrassen wilt verkopen.

Wat duurder maar wel top spul

Kindermatrassen die we hebben zijn een aparte maat, alleen bij deze webwinkel beddengoed voor kunnen vinden. Vond het eerst wat aan de prijs maar toch gekocht (matrasbechermer, molton, hoeslaken). Heel blij mee, goed spul. Ondanks intensief gebruik blijft het materiaal goed en zacht. Makkelijk te wassen en drogen. Hebben het nu ruim een jaar, niet kapot te krijgen.

Fantastisch geregeld en zeer snel geleverd

Ziet er top uit en is zeer snel geleverd

Super service

Wij hadden een kap spiegeltje. Daar was een schroef aan de achterkant uit het houtwerk gedraaid. Dezelfde dag kreeg ik al antwoord op mijn mail. En twee dagen daarna lag een nieuw onderdeel in de brievenbus. Dat noem ik nog eens service. Bedankt

Produit mediocre par rapport au prix

Tâche de coule de peinture sur la partie du lit. C'est vraiment moche

• Nous recommanderiez-vous? Non

snelle en degelijke service

bedje gekocht om 20h 's avonds en de volgende dag al geleverd, super snelle service ! kartonnen doos wel een beetje beschadigd en een stuk hout van het bedje jammer genoeg ook, maar op een plaats dat nog niet zo erg is.

Snelle reactie op probleem

Er is snel gereageerd toen uit onze beoordeling bleek dat wij niet helemaal tevreden waren. Er zijn prima oplossingen geboden waarbij wij zelf een keuze konden maken. M.a.w. Prima service!

Mooie producten, snelle levering

Onlangs een keukentje en een tipi besteld bij Petite Amelie. De mooie producten zijn stevig en van goede kwaliteit. Levering is top, snel en goed verpakt.

Goede kwaliteit!

Ontzettend mooi bedje! Gemakkelijk in elkaar te zetten en binnen een paar dagen geleverd. Onze zoon slaapt er heerlijk in!

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..