Aantrekkelijke site en goede service!!

Ik heb met plezier naar alle leuke baby-spulletjes gekeken, meerdere dingen besteld en het was ook zo in huis! Top!!

Prachtig poppenhuis!

Dit was de derde keer dat ik iets besteld heb bij dit bedrijf. Snelle levering en super leuk poppenhuis. Wij zijn fan :)

Snelle levering en goede kwaliteit meubeltjes!

Mijn bestelling werd zeer snel geleverd en we zijn erg blij met de meubels.

Handige verzorgingstafel.

Ruime verzorgingstafel met voldoende opbergruimte.

Gewoon goed

Snel verstuurd, goede prijs en product bevalt goed

Slechte retourservice

Per ongeluk verkeerde maat laken besteld. Kan niet geruild worden, maar moet artikelen retour sturen, zelf verzendkosten betalen en dan weer opnieuw bestellen en wéér verzendkosten a €6,95 betalen. Niet klantvriendelijk. Toch een ster extra omdat de levering wel snel ging.

Petite Amélie made by a mum who doesn't care about other mums.

On their website they mention that the delivery can be delayed due corona. I think they should also mention that the carrier who work for them doesn't deliver the package at home but directly at post office. I was the whole day at home waiting for the package and suddenly I got a notification on PostNL app that my package was at post office because nobody was at home which is not true. I expected from the seller to contact the carrier and asked for a new attempt but they didn't, they just wrote that it's an inconvenience that can happen. Sorry but this is last time I buy here.

Matige kwaliteit

Helaas hebben wij een iets minder goede ervaring. Wij hebben een juniorbedje met schuimmatras gekocht bij deze winkel. Het bedje zakte na een paar dagen door met een gebroken lat. Wij hebben dit zelf gerepareerd. De latten zijn erg breekbaar, vooral als je kind eens op het bed gaat staan. Het matras is echt niet goed. Na een paar dagen slapen zitten er diepe kuilen in die er niet makkelijk uittrekken. Na contact met de klantenservice kregen wij een nieuw matras toegestuurd met het advies ook een matrasbeschermer aan te schaffen. Dat hebben wij gedaan. Helaas is is het probleem niet verholpen en wissel ik nou de matrassen om en om omdat het zeker 10 dagen de tijd nodig heeft om weer 'recht' te trekken. Wij kopen binnenkort een nieuw matrasje maar niet bij Petite Emilie. De winkel gaf overigens aan dat dit door zweet, vocht kon komen. Maar dat is echt niet het geval, het komt door het materiaal. Van een juniorbed met matras hoor je meer te kunnen verwachten.

Ondanks wat beschadiging wel top service gehad

Mijn lieve 2ling zusje had een meegroeit ledikantje voor mij besteld. Na weken bij postnl in en uit geladen te worden en uitgesteld te worden moesten wij de doos zelf ophalen. Hier was al te zien dat de doos het zwaar te verduren had. Bij openmaken waren helaas wat onderdelen beschadigt. Wij hebben contact gezocht om te kijken hoe wat wij moesten doen aangezien ik wel graag een onbeschadigd product wilde hebben. De klantenservice heeft er gelijk werk van gemaakt en na wat foto's gestuurd te hebben zijn de Niewe onderdelen binnen een week naar mijn huis gestuurd. Onbeschadigd! Helemaal blij en het ledikantje staat prachtig in de kamer! Wat een top service. Xx

Op tijd geleverd , makkelijk in elkaar te zetten

Een geweldig verjaardagscadeau, waar inmiddels intensief mee wordt gespeeld. Goed te hanteren voor kleine kinderhandjes en stimuleert de fantasie

Producten zijn okee

Ik vind het jammer dat je alleen een concept store hebt. Je kunt niet vanuit de winkel kopen, maar je moet online bestellen. Bij ontvangst van de producten merk je wel dat het zacht hout is. Zo heb je bij binnenkomst al een paar kleine deukjes in het hout. Daarbij hebben wij een boekenkast met schuifdeurtjes; deze dus je er zo uit. Mijn dochter hoeft er maar tegen aan te duwen of ze ontsporen al. Eruit duwen is gemakkelijker dan ze er weer terug in krijgen. Qua prijs kwaliteit vind ik het geheel niet kloppen. Van een Zweedse concern kun je goedkopere producten van een betere kwaliteit krijgen, alleen is het uiterlijk van de producten van petite amelie beter. Ik zou het wel voor het uiterlijk aanbevelen, prijs-kwaliteit niet.

Uitstekende service en prachtige producten!

Altijd tevreden van de producten en de service is super! Ik raad Petite Amélie zeker aan!

Tolle Qualität

Wir haben uns das Tischset bestellt und sind mega zufrieden. Eine tolle Qualität und super schnelle Lieferung. Und noch dazu schaut es richtig toll aus. Vielen Dank

Schlechte Verarbeitung, keine Schraube sitzt.

Leider ein totaler Weihnachtsreinfall. Sollte so nicht verkauft werden dürfen. Die Schrauben können lose rausgezogen werden, Sodas Kinder diese verschlucken. Es wird zwar schnell auf Nachrichten reagiert aber die Qualität ist einfach sehr schlecht. Wackeliges Konstrukt und fällt beim bespielen auseinander.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Super service

Ik heb een super goede ervaring met petit amelie. Doen er alles aan om de klant tevreden te stellen. Top!!!

Snelle levering en goede klantenservice

Mijn bestelling werd een dag later al geleverd, een dag eerder dan vermeld werd, erg fijn. Er bleek een wieltje stuk te zijn van de babybox die ik besteld had. Na 1 mailtje naar de klantenservice kreeg ik meteen een vervangend wieltje thuisgestuurd. Ook erg blij met de box, prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed!

Dankzij jullie, lachende gezichtjes!

Geweldig - als je merkt dat kindjes en hun ouders zo blij zijn met de cadeautjes die je meebrengt als je op bezoek gaat! Het speelgoed is echt mooi en leuk, de service is geweldig. Het wordt zeer snel verzonden... Gemakkelijk in elkaar te zetten... Kortom, wij “komen” terug!

Nooit weer

Ik bestel hier nooit meer iets. Ben nu inmiddels een maand aan het wachten op mijn pakket en nog steeds niet binnen..

Keurig afgeleverd binnen de gestelde tijd

Goede ervaring

Mooi product, goed en snel geleverd

Heel prettig: goede track & trace en zelfs tijdens de kerstperiode snel geleverd

Heel goed!

Het bestellen was duidelijk en makkelijk, vervolgens kwam de bestelling snel binnen! Alles was tip top in orde en we zijn er heel blij mee - vooral onze zoon. Hij slaapt al heerlijk in zijn nieuwe bedje!

Goede producten en service

Ik heb al meerdere keren besteld en iedere keer ben ik dik tevreden. Snelle bezorging, goede service en prima producten.

Mooi peuterbed gekocht, goede prijs, snelle levering en makkelijk te monteren!

Fijne en snelle service

Het peuterbedje van mijn zoon zakte helaas door na ongeveer 3 maanden. Ik heb dit gemeld en ik kreeg direct een reactie. Ook kreeg ik gelijk twee nieuwe onderdelen toegestuurd zodat het bedje weer gemaakt kon worden. Hele snelle en goede service dus!

Wij hebben hier ondertussen voor de 2de keer besteld. De bestellingen waren er binnen de 2 dagen. En de bedjes zijn van super goede kwaliteit. Je krijgt waar voor je geld.

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..