Snelle levering, slecht product

We keken uit naar het peuterbed "Plume" 140x70 in het wit. Na een snelle levering bleek bij de montage van het bedje het materiaal van slechte kwaliteit. Bij het handmatig induwen van de deuvels in de planken scheurden deze allemaal. Vervolgens bleken voorgeboorde gaatjes in het hoofd- en voeteneind niet overeen te komen met de tekening, waardoor het bedje niet te monteren was. Nu wordt de uitdaging om het gigantische pakket retour gestuurd te krijgen. Al met al een behoorlijke deceptie.

Heel fijn merk!

Alle spullen die we tot nu toe hebben zijn erg mooi van kwaliteit. Levering snel en zorgvuldig.

Uitstekende en super snelle service

Wij hebben deze week om half 8 ‘s avonds een bed besteld. Deze werd de volgende dag al geleverd! Tijdens het monteren is 1 van de planken beschadigd. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en gevraagd of deze plank los te bestellen was. Vrijwel direct antwoord én een oplossing. We hebben kosteloos een nieuwe plank toegezonden gekregen. Topservice! Dit bedrijf is echt een aanrader.

Vergilbte möbel

Wir haben das Puppenhaus plus möbel in altrosa geschenkt bekommen.Die möbel sind alle vergilbt. Der Aufbau und die Verarbeitung sind eine Katastrophe

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Génial

Livraison super rapide et soignée, lit de très bonne qualité et montage facile. Mon fils de 2 ans adore son lit et l’a adopté le soir même. Les draps sont top aussi.

Super snelle levering en mooie kwaliteit!

Alle bestelde producten zijn van super kwaliteit en mooi geprijsd. Zeker één van mijn favoriete webshops!!

Perfecte service

Fijne koopervaring!

Mooie kwaliteit tipi

Mooie dikke kwaliteit stof. Nu al duidelijk dat dit uren dikke pret gaat opleveren. Helaas wel wat gekreukt uit de doos dus moest nog even gestreken :)

Fijne ervaring met bestellen en aflevering

Goed product geleverd van goede kwaliteit. Helemaal top!

Prima op tijd geleverd zoals bevestigd. Materiaal is erg goed op maat gemaakt, bijbehorende bevestigingsmaterialen klopten ook allemaal. Ziet er goed verzorg uit, bedrukking was ook leuk en goed. Met een schroevendraaier zet je alles zo in elkaar dank zij de duidelijke handleiding.

Leuke producten, super service

Wij hebben inmiddels een aantal producten van Petite Amelie in huis. Onze dochter is er heel blij mee. Onlangs hebben we een keukentje aangeschaft en daarbij heb ik een fout gemaakt bij het in elkaar zetten. Hierdoor is een belangrijk onderdeel beschadigd geraakt. Na contact met de helpdesk heb ik direct een vervangend onderdeel opgestuurd gekregen. Boven verwachting goede service. Mijn complimenten.

Miserable Verarbeitung, undurchdachte Aufbauanleitung

Meine Frau hatte das Puppenhaus als Weihnachtsgeschenk für unsere Tochter bestellt. Das Design und die Idee ist wirklich sehr schön. Das war es aber leider auch schon. Die Qualität der Fertigung ist leider sehr schlecht. Viele de Teile sitzen durch unpräzise Vorbohrungen zu sehr auf Spannung, das Gelände kann ohne Nachbearbeitung leider nur schief und krumm montiert werden und eine Bohrung war leider viel zu groß, sodass wir erstmal nach einer passenden Schraube suchen mussten. Bei der Bedienungsanleitung frage ich mich wirklich, ob der Tischler sein Werk auch überhaupt nur ein einziges Mal nach Anleitung aufgebaut hat. Wäre dem so, dann hätte er ziemlich schnell gemerkt, dass es so nicht hinhaut. Ein paar der durchzuführenden Schritte in anderer Reihenfolge würde dabei schon helfen. Unsere Tochter wird sich zwar sicherlich sehr freuen zu dem Puppenhaus als Weihnachtsgeschenk, da es so ja wirklich sehr niedlich anzusehen ist. Für den Preis würde ich es jedoch nicht noch einmal kaufen bzw. weiterempfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Plaatje op website klopt niet

Constructie en materiaal van hoogslaper is ok maar de afbeeldingen op de site kloppen niet. De schroeven hebben ze op de site weg gephotoshopt terwijl deze in het echt behoorlijk zichtbaar zijn. Dat is niet zo netjes.

helemaal prima!

Alles verliep goed

Snelle goede service

Gave hoogslaper met bureau! Wij hadden na levering een kleine beschadiging aan doos en bureaublad. Gebeld, vriendelijk te woord gestaan, snel opgelost en de volgende dag al weer een nieuwe blad in huis! Wij blij, dochter blij met haar nieuwe bed en kamer. Zoals het er nu naar uitziet, zullen we voor ons zoontje ook weer een bed bij jullie bestellen!!!!

Snelle levering, matige kwaliteit

Volgende dag levering...heel goed gegaan. Meubels zijn duur mbt kwaliteit.

bezorging was snel

Mooi cadeau gekocht voor kleinzoon waar hij heel blij mee was!

Oh wauw, de producten zijn zooooo mooi. Heel erg blij mee. Tevens heel goed ingepakt voor levering met een extra verpakking eromheen. Top! Snelle levertijd en dat in deze tijden van het jaar. Meer dan tevreden!

Duidelijk site en snelle levering.

Eerste keer wat besteld en waarschijnlijk ook niet de laatste.

Het is een mooi ontwerp

Snelle levering, goede kwaliteit!

Wij hebben een dekbed en een dekbedovertrek besteld. Goed kwaliteit en snelle levering. Ons dochtertje slaapt hier sindsdien heerlijk onder!

Goeie service, goede kwaliteit

Op de site van Petite Amelie staan prachtige producten. We hebben uiteindelijk een peuterbedje gekocht voor onze dochter inclusief matras en bijbehorend dekbed. Allemaal goeie kwaliteit, makkelijke montage en snelle levering.

Dinsdag tafeltje en stoeltjes besteld devolgende dag al aan huis geleverd Dank u wel

Prima, zoals verwacht.

Prima, zoals verwacht.

Bestellen ging zeer vlotjes, ook de levering was tip top in orde!

Een hele mooie website met leuke producten. Bestellen ging heel makkelijk en de leveringen is ook zeer vlot verlopen.

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..