Nog niets ontvangen

besteld 8 november, nog steeds niet bij postnl. zou 10 november moeten worden afgeleverd nu 17 november.

Keurige winkel, heel leuke spullen, snelle verzending.

Wij zijn tevreden over Petit Amélie. We zijn een keer in de concept store wezen kijken naar de producten die we op Internet leuk vonden. Daar goeie informatie gekregen en zodra we de producten nodig hadden, hebben we ze besteld. Levertijd van een dag, erg fijn. Mooie schone winkel met prachtige producten. Wat we wel jammer vonden, is dat PA werkt met verschillende kleuren grijs binnen hun assortiment, waardoor verschillende meubels niet altijd met elkaar te matchen zijn. Daarom maar voor een wit bedje gegaan met een grijze kast, ipv allebei grijs.

Zeer mooi!

Zeer mooi!

Mooie producten

Super service & Mooie producten

Zeer snelle levering en van giede kwaliteit.

Aanrader

Fijn dat jullie producten hebben voor een 160cm junior bed. Snelle levering. Wel vreemd dat er op de verpakking (voorkant) wasvoorschriften staan voor handwas en achterkant wasmachine.

Moeder en zoon zeer tevreden

Kwaliteitsvolle prachtige producten

Snelle levering, goede service!

Snelle levering, goede service!

Beautiful products and fast delivery

The Products of Petit Amelie are beautiful and their photos are the same as the products delivered. The products are also delivered on time. It’s only a pity that no matter how much you spend, delivery cost is still a separate fee.

Goede service en kwaliteit

zeer aan te raden.

Snelle en super levering

Mooi en degelijk, bij levering is pakket niet compleet (vijs ontbreekt)

Een ooi en degelijk poppenbedje waar mijn dochter nog heel veel plezier zal aan beleven. Snel geleverd. Er ontbreekt echter één vijs (7 geleverd waar men 8 vijzen nodig heeft voor montage). Doordat de koppen van de vijzen roze zijn (zoals het bedje) is het niet evident een gepast alternatief te vinden.

Goede, nette bezorging, makkelijk in elkaar te zetten. Kids slapen heerlijk in de bedjes. Matras, dekbed etc besteld, past precies.

Goede, snelle service en prima kwaliteit

Een perfect peuterbed!

Ik wou in eerste instantie achteraf betalen omdat ik dat veiliger vind en het beter uitkwam, maar dat lukte niet dus hebben we het bed toch via ideal betaald, dat was het enige minpunt, want daardoor moesten we een week langer wachten met de aankoop. Wij zijn zo blij met dit peuterbed en mijn zoontje van 1,5 jaar vooral! Hij klom steeds uit zijn ledikant en kon er dan niet terug in en lag dan weleens op de grond en ik moest continu op en neer om hem terug te leggen, dus hebben wij voor dit peuterbed gekozen. Hij kan er nu zelf in en uit en heeft de nodige uitvalbescherming omdat hij nog rolt in zijn slaap. Tevens is dit veel betere kwaliteit dan van asten! En nog een pluspunt is de levertijd!

Mooie houten garage

Hele mooie houten garage, de kinderen vinden hem erg leuk om er uren mee te spelen. En als ze er klaar mee zijn dan staat hij erg mooi tussen de rest van ons huis.

Heel mooi, vlotte service én betaalbaar.

Het pakje werd vlot geleverd en ik heb heel mooie meubeltjes gekregen voor een heel schappelijke prijs.

Alles tijdig geleverd zoals het hoort. Mooie producten.

Snelle service, goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Heel leuk poppenwagentje voor kleindochter. Mooi afgewerkt

Good quality and good delivery time

Good quality matress

Goed. Snelle levering. Uitstekende kwaliteit

Kleindochter had het peuterbed. Wat is er dan leuker dan het zelfde bedje voor je knuffel. Helemaal blij mee.

Mooi product en snel geleverd

Prachtige spulletjes heerlijk kiezen snel geleverd en mooie poppenwagen

Snel geleverd en mooie producten!

Kwaliteit prima in verhouding met de prijs Netjes en snel bezorgd

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..