Sinterklaascadeah dus miet nog in elkaar worden gezet zodat het helemaal goed us

Snelle en duidelijke service

zeer tevreden over de service en de duidelijke handleiding.

Kwalitatieve producten en heel betrouwbare service!

Al twee keer besteld. Eerste maal een volledige babykamer, tweede maal wat extra beddengoed. Absolute aanrader.

Helemaal top!!!

Snelle levering en goed verzorgd.

Super mooie spullen. Ik ben echt fan. Het is mooi en stevig.

Snelle en correcte service. Het is zoals afgebeeld. Zeer mooi. Zeer tevreden

Prima en vlot geregeld

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Duidelijke omschrijving, makkelijk te bestellen en super snel geleverd

Snelle en correcte levering!

Correcte en snelle levering. Het product zelf beoordelen kunnen we nog niet omdat de Sint het pas brengt op 6 december.....

Besteld, geleverd, nagekeken zag er Top uit!

Bestel zeker nog een keer, alles gaat met gemak, ook contact gaat met gemak. Wij zeggen ga zo door!

Mooimooimooi !

Snel geleverd en heel mooi materiaal

Heel mooi van kwaliteit, en altijd snel geleverd.

Supersnelle levering!

In de late namiddag besteld, de volgende dag al in huis. Super!

Prachtig poppenhuis!

Snel geleverd en prachtig poppenhuis!

Makkelijk te bestellen en snelle service

Mooie spullen

Leuk

Leuk design bedje! Wel snel deukjes in hout. In de winkel alleen totaal niet behulpzaam. Ze wilde het liefst dat wij weggingen. Begrijp dat het Corona is maar met mondje kapje en temperatuur meten moet ze toch wel hun best doen.

Prima.

Ervaring was goed poppenhuis besteld. Snelle levering.

Zéér leuk stoeltjes, snelle en correcte levering, eenvoudig samen te stellen.

Mooie stoeltjes, zoontjes zijn er dol op (2j). Levering was zeer snel en het samenstellen was kinderspel.

Super leuk poppenhuisje

Een heel mooi huisje met trappen! Vrij eenvoudig in elkaar te zetten! Prachtig design

Vlotte service

Alles ging zeer vlot om te bestellen op de site. De levering gebeurde ook binnen het beloofde termijn. Alles werd net geleverd. Als ik één opmerking mag geven... Ik vond het spijtig dat er in het boekenrekje geen witte dopjes zaten voor op de schroeven. Nu zie je als het bakje leeg is de grijze schroeven.

eenvoudig maar mooi

less is more!

Snelle service goeie kwaliteit

Positiv

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..