Prachtige spullen, snelle levering

Leuke spulletjes,het speelgoed is een blikvanger in de woonkamer

Vaker besteld bij Petite Amelie ; altijd goede en snelle service. Mooie kwaliteit materialen.

Very Happy

Very beautiful and cute toy!

Mooi poppenhuis

Mooi poppenhuis maar de meubeltjes zijn niet zo goed. 2 stoelen waren binnen 1 dag al kapot. Jammer want onze dochter speelt er heel erg graag mee.

Goed en snel

Goed en snel geleverd

Prachtige en nostalgische producten

Ik had een markt kraam besteld voor mijn kleinkind, ze is er weg van en heeft er heel veel plezier van.

Mooi stoeltje maar 1 schroefhouder was weg

Op 1 van de plaats waar een poot moest ingevezen worden, was het gaatje niet volledig doorprikt en de schroefhouder weg waardoor ik een oplossing moest zoeken om die poot in te kunnen vastschroeven. Los van dit gegeven was de levering in orde en is het een mooi product.

Slechte communicatie

De bestelling werd niet op de afgesproken dag verstuurd door Petit Amelie. Telefonisch in het weekend niet bereikbaar. Na telefonisch contact zou er een deelzending worden gemaakt, niet alle producten waren aanwezig. De eerste deelzending was niet compleet. Na wederom telefonisch contact zouden de missende producten nagezonden worden met een bevestigingsmail. De mail nooit ontvangen. Ineens werden de missende producten met post-nl geleverd. Erg blij met de producten, met name de kwaliteit. Toch zou ik niet snel nog eens bestellen. Voor het bedrag wat we hebben betaald had ik meer service en betere communicatie verwacht.

Matige kwaliteit

Lak was al op meerdere plekken beschadigd en niet alle schroeven blijven vastzitten, ik zou dit in de toekomst niet meer kopen

Direct reactie na bestelling

Correct bedrijf doen wat ze beloven

Superleuk bed en snelle levering

Superleuk bed voor onze dochter en een snelle levering!

Prima firma snelle levering

Ik had 5 stoeltjes bestel prachtig zijn ze alleen begrijp ik niet waarom die niet in 1 doos zijn verzonden je betaald 1 x verzendkosten maar op elke doos van de stoel zit een verzendetiket . Misschien een tip voor jullie als ik de volgende keer er wer5 bestel in 1 pakket te versturen scheelt jullie denk ik verzendkosten. Verder snelle levering en nogmaals een heel speciaal stoeltje

Prachtige kwaliteit

Vorige week het bed huisje Maison gekocht. Het bedje en de matras zijn beide van zeer goede kwaliteit! Snelle levering

Super leuk bed!!

Snelle en goede levering van het super leuke bed!! Meteen beddengoed en kussen erbij besteld, top!!

Keukentje is van goede kwaliteit. Echter de deurtjes met bijbehorende scharnieren zijn denken wij een zwak punt en niet (kinder) hufterproof. Hopelijk kunnen deze los besteld worden mochten deze sneuvelen. Want dat zie ik zeker gebeuren. Groeten, Tim Wolters

Een uitstekend product met snelle levering

Aan te bevelen

Snelle service en mooi product

Ik heb een peuterbed gekocht. Bed was erg snel verzonden. Ziet er ook mooi uit.

Prachtige loopwagen snel geleverd en van goede kwaliteit

Ons neefje is er super blij mee :) Petite Amelie blijft voor ons een topper.

Super!!!

Voor Sinterklaas een mooi Petit Amélie poppenhuis gegeven aan onze kleindochter, helaas 2 meubeltjes stuk. Mail gestuurd en binnen n paar dagen 2 nieuwe meubeltjes in huis!!! Super Service!!

Prima boekenkast

Helaas pasten niet alle (prenten)boeken erin. Hij viel iets kleiner uit dan verwacht. Verder een leuke aanvulling op de kamer van m'n dochtertje.

Uitstekende service

Prachtige producten. Al meerdere keren besteld

Mooi

Snelle en goede updates van de levering

Ik heb het voor onze kleindochter gekocht die heeft de make-up tafel nog niet gezien

Prachtige producten

Altijd blij met jullie artikelen zowel speelgoed als slaapkamers en toebehoren. Daarnaast een prettige en vriendelijke klantenservice

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..