Leuke spullen voor een leuke prijs

Leuke spullen voor een leuke prijs. Bezorging wel matig maar dat ligt niet aan jullie. Stond bij de achterdeur in beschadigde doos terwijl ik er voor moest tekenen? Spullen waren nog heel gelukkig.

Snelle levering, voldoet aan verwachting

De tipi die ik besteld had werd keurig op tijd bezorgd. De tipi is van zeer goede kwaliteit. Mijn kleindochter is er heel erg blij mee en speelt er elke dag in.

Super goed

Onderdeel van poppenhuis was niet goed, kreeg meteen de volgende dag het juiste onderdeel toegestuurd!

Makkelijke website - snelle service en leuk speelgoed ea... ik maak reclame

Leuk bedje

Wij hebben het 3 in 1 meegroeibed evolutif aurore aangeschaft. Erg leuk bedje. Ons lijkt het dan ook fijn dat het bedje tot een jaar of 6 mee kan, dan kan daarna een groter bed aangeschaft worden. Wij hebben ook de lade meteen gekocht. De onderkant van het bedje hebben we nu natuurlijk hoog gezet, echter is het dan wel zo dat je direct de lade in kan kijken (hier zit geen plank meer tussen net zoals bij een box). De lade dient dan altijd netjes opgeruimd te zijn. De beschrijving was lastiger te lezen dan de beschrijvingen van de Ikea, maar het bed staat.

My child love it!

Loft bed with nice design and quality!

Leuk bed, snelle levering en makkelijk te monteren!

Voldoet aan de verwachting. Prima bed! Wij hebben er een la bij gekocht. Deze valt ons wel iets tegen omdat het voor een kind niet makkelijk terug te schuiven is en er kunnen niet heel veel spullen in omdat hij snel doorbuigt.

Prima peuterbed

Bed werd een dag kater geleverd, maar dit lag aan postnl. Er zat 1 klein krasje op het hout van het bedje maar niet te moeite waard om helemaal teug te sturen. Bed was makkelijk in elkaar te zetten en mijn zoontje is er super blij mee.

Tevreden met kwaliteit en afhandeling

Bed is van prima kwaliteit, stevig en mooi afgewerkt. Duidelijke instructies in een paar stappen. Binnen 45 minuten stond het bedje inclusief bijpassende lade klaar op de kamer van mijn dochter. Ze is helemaal weg van haar 'grote meisjesbed', zoals ze het zelf noemt.

Top! Helemaal tevreden.

Bestelproces verliep makkelijk, bestelling netjes de eerst volgende werkdag geleverd! Pakket was compleet, en de bestelde kist was eenvoudig in elkaar te zetten. De kist is super! Mooi vormgegeven en de klep blijft openstaan, ook als ‘ie schuin staat! Ik dacht dat er een soft-close op zou zitten (dat ‘ie langzaam naar beneden zakt), maar deze blijft echt open staan waar je ‘m loslaat. Nóg veiliger voor de handjes, super!

Erg goede werknemer, brachten de spullen op de drempel.

Heel leuk poppenwagen ben er erg blij mee

Was alleen niet blij met post nl Zaterdag zouden ze komen maar kwamen niet toen kreeg ik elke dag een mail dat ze zouden komen en eindelijk woensdag krijg ik een berichtje dat ik het bij Primera In Rhoon kon ophalen .Maar je betaald 6.95 om thuis te brengen

Mooi en fijn bed

Het huisbedje besteld voor mijn dochter van 3. Ze vindt het geweldig. Wel hebben wij er een uitvalrek bij besteld. Met opdekken wel vervelend omdat de balk boven best in de weg zit.

Besteld, volgende dag geleverd. Gemakkelijk in elkaar kunnen zetten, degelijk materiaal. Zoontje van 2jaar slaapt er graag in.

Leuk peuterbedje gekocht super blij mee.

Het bedje is makkelijk in elkaar te zetten. Oogt leuk in de slaapkamer!

Leuk bed, eenvoudig te monteren en onze zoon is er erg blij mee

Top service!!!

Top service!!!

Leuk bed voor een goede prijs

De handleiding volstaat. Voor sommige schroeven moet je wel enige handigheid bezitten anders krijg je het niet voor elkaar. Het bedje is snel te bouwen. Ziet er leuk uit met keuze aan welke kant je de opening wil.

loved the blanket

beautiful colour and super soft

De commode ziet er uit zoals op de foto. Lekker ruim. Het was wel een hele (ingewikkelde) klus om de commode in elkaar te krijgen. En hij ziet er nu ook niet helemaal perfect uit. Maar we zijn er wel blij mee. En de service was prima.

Goed 8

Poppebedje mooi maar mis matrasje en dekentje, zou handig zijn als dat er bij verkocht zou worden.

Slecht

Onafgemaakt bedje voor wat verf betreft: een lat was niet geverfd. Het is niet handig om in een lat te boren (lattenbodem) zonder voorgeboorde gaatjes en er zaten beschadigingen overal... Neem even de tijd om de kwaliteit beter te controleren.

Vlotte service!

Heel mooi peuterbed ontvangen. Net zoals op de foto online. Onze dochter is er erg blij mee!

Goede ervaring

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..