Uitstekend!

De avond van te voren nog besteld en de volgende dag al in huis. Fantastisch!

Tevreden

Snelle levering. Leuk peuterbedje, de 140x70 is wel een iets afwijkende maat dus fijn dat Petit Amelie ook zelf matras en beddengoed (hoeslakens e.d.) heeft.

ok

Ok

Snel en correcte service

Snelle en correcte service Duidelijke site en link naar facturatie Stevig verpakt

Leuke stoel voor mijn kleindochter.

Ik heb hem in mijn woonkamer staan en ze gaat als eerste in de stoel zitten. Gezellig samen.

Mooie bed

Al tweede keer peuterbed bestelld, goede kwaliteit voor betaalbare prijs.

Snelle, adequate reactie

Ik had wat informatie nodig en er werd snel gereageerd en goed meegedacht!

Zeer mooi en kwaliteitsvol!

Goede service, artikelen werden goed op tijd geleverd. Voldoen zeker aan de verwachtingen

Mooi

Prachtige kwaliteit bedjes

Snelle levering, mooi bed!

Erg tevreden!

zeer tevreden over de snelle levering en de kwaliteit van de producten!

Goede kwaliteit en uitmuntende levering

Een tippie tent beige Aangekocht, product is zoals vermeld op de site. Onze zoon is er blij mee

Snelle levering, goede kwaliteit producten

Snelle levering, goede kwaliteit producten

Vlot geleverd

Besteld, betaald, geleverd. Gewoon zoals het hoort.

Mooie product Snelle levering Makkelijk in elkaar zetten Top top top!

Fast delivery, as promised

Order came fast and as agreed. Good product.

Netjes op tijd geleverd, maar dure verzendkosten bij grote bestelling waarvan twee afdekschroeven ontbraken bij bedje Nuit

de garage ziet er echt prachtig uit en voldoet volledig aan mijn verwachting. Verzending was snel en zorgvuldig verpakt

Supersnelle levering en mooie spullen

Ik heb 's avonds een peuterbedje besteld met allerlei toebehoren en de volgende dag had ik het al in huis. Ik had gerekend op langere levertijd, omdat dit bij veel kinder- en babyzaken met meubels het geval is. De bestelde spullen zijn supernetjes én betaalbaar.

Altijd zeer tevreden

Prachtig houten speelgoed!

Goede service; snelle verzending; en Petit Amélie levert prachtig en uniek speelgoed!

Goede spullen, omschrijving kan beter

Omschrijving Bocca kast bevat een fout en in ons pakket waren er diverse stickers van de betreffende planken afgeraakt, waardoor het een soort van zoekplaatje werd. Gelukkig kwamen we achter het foutje (plank moest op een andere manier gemonteerd worden ivm lelijke kant in het zicht), anders moest de halve kast weer uit elkaar. Tafeltje met stoelen heel simpel om in elkaar te zetten. Bed met lade nog niet in elkaar gezet, hebben we nog niet nodig. Dus hier geen feedback op.

Mooi poppenhuis, helaas dat beschadigd en tekening niet helemaal duidelijk

Fijne nummering op onderdelen, maar sommige tekeningen waren niet duidelijk genoeg helaas. Wand van dak scheurde in en dak was licht beschadigd. Erg jammer.

Ik ben zeer blij met het bed alleen zag ik een kleine barst in 1 van de planken dus ik hoop enkel niet dat het snel kapot gaat. Ik zou het terug sturen maar dan heeft mijn zoontje geen bed en ik weet niet hoelang het zou duren daarom dat ik het zo heb gelaten. Voor de rest een mooi bed gemakkelijk in elkaar te steken

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..