levering op tijd en artikel is alles wat er word belooft

Mooi design, makkelijker in elkaar te zetten, snel geleverd.

Erg fijn. Handig ook dat dekbedje en kussen er direct bij te bestellen zijn. Kon ons zoontje er gelijk in slapen.

Top, goede kwaliteit producten snel geleverd!

lekker snel en gewoon goed. Echt mooie producten.

Klantenservice is vriendelijke en geeft goed advies .

Snelle levering en goede kwaliteit!

Beddengoed besteld. Snelle levering- alles was de volgende werkdag binnen. De kwaliteit was zeer goed! Kortom wij zijn zeer tevreden!

Top levering

Bij Petit Amélie een meegroei ledikantje gekocht. Ziet er precies uit zoals op de foto. Ledikant zat mooi verpakt in de doos. Blij met de aankoop en de snelle levering van Petit Amélie. Ik raad deze webwinkel iedereen aan!

Zeer snelle levering

De bestelling was duidelijk en snel. Makkelijk in elkaar te zetten en ziet er mooi uit!

Geweldige service

Duidelijke website, alle accessoires bij een peuterbedje beschikbaar en om 21.00 besteld en de volgende ochtend was alles al in huis. Nog nergens zo'n fijne klantbeleving gehad, super!

Mooi bedje, ik belde voor een vraagje naar de klantenservice en werd netjes en vriendelijk te wood gestaan. Bedje werd snel geleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden van de bezorging. Bedje zelf is precies zoals op de foto, mooie kwaliteit.

Zeer correcte en snelle levering!

Ik ben zeer blij met het poppenhuisje dat wij hebben besteld.

peuterbed besteld en snel geleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede service mooi product

Prima service mooi product!

Hele goede ervaring

Hele snelle en correcte levering

Huisje en meubeltjes naar verwachting

We bestelden het zacht roze huisje en zachtroze meubeltjes en bijhorende popjes. Alles zag er uit zoals op de foto. Mooi materiaal, of het ook mooi blijft is nog even afwachten. Ook zeer snelle levering.

Snelle service, prima kwaliteit

Bureau voor ons dochtertje besteld. Heel snel geleverd, goed verpakt. Bureau is van mooie kwaliteit en voldoet aan de verwachting.

Top service!!

Zo gezegd zo gedaan wat betreft service en kwaliteit

Goede ervaring!

Snelle levering, goede prijs-Kwaliteit verhouding

Helaas had post nl mijn matras retour gestuurd naar petite amelie maar na 1 belletjes was het opnieuw onderweg naar mijn adres. Snel geleverd en goede kwaliteit peuterbed.

Geweldige set en goede service!

Ik werd verliefd op de konijnenoortjesstoeltjes en bijbehorend tafeltje. Zo gezegd zo gedaan, volgende dag in huis en de set is te leuk!

Super service

Vriendelijke en snelle hulp bij vragen if opmerkingen. Snelle levering. Producten zijn super goede kwaliteit, en erg mooi. Een onderdeel was licht beschadigd, en na een mail kreeg ik meteen een nieuw onderdeel toegezonden. Wij gaan hier zeker nog eens bestellen, en raad het iedereen aan:)

Super mooi bedje

Het bedje is precies zoals op de foto! Mijn dochter van 2,7 jaar slaapt er super graag in! Ze zit er veilig en voelt toch dat ze in een grote bed slaapt :) haar.

Leuke spullen

leuke, moderne spullen van een enigszins wisselende kwaliteit.

product zoals veracity levering idem:-)

Geweldig en perfecte kwailiteit.

Ik heb een juniorbed besteld , uitstekende kwaliteit en snelle bezorging. Ook is de bed snel en eenvoudig in elkaar te zetten ben zeer tevreden.

Goede kwaliteit, super service

super snelle levering, mooie spullen en zeer goede kwaliteit.

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..