Mooie garage

Unieke mooie houten garage - net wat ik zocht! Hele mooie authentieke kleuren en compatibel met alle ‘standaard’ autootjes.

Goede kwaliteit babykamer

Tevreden over de babykamer in het geheel. Makkelijk dat per stap de schroefjes apart zijn verpakt wat zoek werk scheelt, maar jammer dat op veel planken geen nummer zat wat het dan weer lastig maakt. In elkaar zetten duurt erg lang. En de pootjes vast zetten met bijgeleverde inbussleutel is bijna niet te doen. Bezorging was goed

Snelle en goede levering Mooi en stevig peuterbed, makkelijk in elkaar te zetten.

Supermooi

Prachtig! Topkwaliteit

Snelle levering, mooi product!

de volgende dag hadden we de tipi in huis. En het is een prachtige kwalitatieve tent!

Prima product en snelle levering

Kinderbedje, prima. Snelle levering

Op tijd geleverd en tevreden over het peuterbed je was binnen kwartiertje gedaan

Super service

Goede spullen

Prachtige materialen en snelle levering

De doos is goed verpakt aangekomen bij mij thuis. Het bedje moet nog opgezet maar de bijbehorende matras en hoeslaken zijn van topkwaliteit

Poppenwagen in perfecte staat, snel ontvangen!

Mooie website, goeie snelle service, heel tevreden!

Mooi product, snel geleverd

De kast die wij bestelden voldoet aan de verwachting: mooi, praktisch en goede kwaliteit. Snelle levering, wat ook heel fijn is. Er zat een kleine beschadiging aan de binnenkant van de deur, vandaar net niet 5 sterren. Omdat het op een nagenoeg onzichtbare plek zit hebben we dit gelaten voor wat het is.

Goede kwaliteit

Goede beschrijving en materiaal van goede kwaliteit

Geweldig!

Online bestellen ging makkelijk. Bezorging goed gegaan. In elkaar zetten van de meubels was super. Voor elke stap een ander genummerd zakje met uitleg en bijbehorende benodigdheden.

Uitstekende kwaliteit

Producten zijn van goede kwaliteit. Degelijk en goed afgewerkt. Ook heel tevreden met de snelle levering en goede service.

Leuk en goed!

We hebben een heel fijn en mooi bedje voor onze zoon gekocht, inclusief matras en matrasbeschermer. Erg blij mee!

Mooie kwaliteit en uitvoering.

Leuk bed en nette uitvoering. Matras en dekbed van goede kwaliteit. Ook beddengoed bevalt.

Uitstekend!

Goede service bij telefonisch contact. Bestellen via internet was duidelijk en gemakkelijk. Snelle levering en alle producten waren compleet en goed verpakt.

Vlotte, goede service

Als nieuwe klant van Petite Amélie sta ik versteld van hoe snel ik het pakketje thuis geleverd kreeg. Alles was naar wens. Qua prijs/kwaliteit zat het behoorlijk goed. Een positieve feedback krijgt u alvast als bedrijf van mij.

geweldig lichtroze poppenhuis voor drie kleindochters, groot succes

Een heel mooi groot poppenhuis met vier verdiepingen. Van tevoren wist ik niet dat je het zelf moest monteren, dat heeft een schoondochter toen voor me gedaan. Maar verder ben ik alleen maar heel tevreden. Mooie lichte kleur waar alle nieuwere en oude poppenhuis spulletjes goed bij staan. En groot (d.w.z. ook breed) genoeg voor twee meisjes om mee te spelen. Mijn kleindochters van 3,4 en 7 waren urenlang bezig met alles te installeren. En omdat ik het laat staan, spelen ze er telkens weer heel lang mee. Ik ben vooral blij dat het zo neutraal is, in een beschaafde kleur, waardoor het interieur niet wordt ontsierd.

Vlot, easy, krijgt wat je verwacht

Idem

Heel erg tevreden met zowel de levering als het product. Ging snel en gemakkelijk

Super mooie spullen voor mijn peuter dochter

Wij hebben het peuterbed plume gekocht inclusief 10cm premium matras en onderlade , dekbed met kussen en matras beschermers. Super tevreden en mijn dochter is dol op haar nieuwe bed. Ook de klantenservice was goed berijkbaar toen ik op het laatste moment de matrasbeschermers erbij wilde bestellen. Allemaal top geregeld dus.

Snel te bestelling en zeer snelle levering

Zoals hierboven beschreven

Mooie producten

Mooie producten, stijlvol en fijn dat er spullen van o.a. biologisch katoen te koop zijn. Als onze baby groter groeit zullen we blijven kijken op de site voor nieuwe items. Wel jammer dat je ook bij bestellingen van boven de €100 nog verzendkosten betaalt

Alles is prima te vinden Makkelijk te bestellen. Je word netjes op de hoogte gehouden over de bestelling. Nette en snelle levering

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..