goede levering, alles in orde

alles op tijd geleverd. Goederen goed verpakt en in prima staat

Ik had mijn bestelling super snel binnen, savonds om 7uur besteld, de volgende dag be,zorgd. Top dus

Super mooie spullen.

Ik heb een peuter bed met lade en deken met kussen en hoeslakens en matrasbeschermer gekocht hier. Erg tevreden hiermee! Alles is zoals omschreven en afgebeeld op de site. Het enige minpunt is dat als je hier aan zoveel euro besteld alsnog verzendkosten moet betalen. Daar baalden wij van.

Niks op aan te merken

Pakket kwam snel, zat goed ingepakt, voldoet aan de verwachting, ziet er goed uit.

Super mooi

Hadden een bureau’tje nodig voor onze kleindochter en kwamen uit bij petite amelie in Bussum. Alles is even mooi voor een hele mooie prijs

Mooi

Mooie poppestoeltje, snel geleverd, zorgvuldig verpakt

Mooie, betaalbare bijpassende producten

Goed te combineren producten in een mooie middengrijze kleur. Zo kunnen wij over een tijdje overstappen naar een bijpassend bed voor onze peuter. In elkaar zetten is wel meer werk dan een ikea kast helaas, maar dat is een eenmalige investering.

Top service! Snel geleverd, netjes verpakt, prima in elkaar te zetten en een plaatje in het kamertje

Zie hierboven :)

Leuke producten en snelle levering

Dé site voor leuke meubeltjes en beddengoed, met snelle levertijden. Erg tevreden!

Mooi beddengoed, redelijk geprijsd

Mooi beddengoed, redelijk geprijsd

Superleuk ontwerp

Mooi ontwerp Robuust Duidelijkheid op de dozen Snel geleverd In elkaar zetten Paar kleine schoonheidsfoutjes in de handleiding, maar als je een ikea kast in elkaar kunt zetten prima te doen.

Very good quality products

The products are very beautiful and very good quality. Fast and efficient delivery. I ordered in the afternoon and the next day was already at my house. I definitely recommend this store.

Snel en goed

Duidelijke plaatjes op de site, uitstekende levering en goed verpakt. Verder duidelijke instructies en alles kloppend. Als dan ook nog eens de kwaliteit goed is is t plaatje compleet. Top gedaan!

Goed bedrijf

Werd keurig op de hoogte gehouden van de vorderingen van mijn bestelling.

Valt erg klein uit

Vond dat de houten poppenwagen erg klein uitviel voor dat bedrag

Snelle levering, prachtig poppenhuis!

Hele snelle levering van een geweldig poppenhuis voor onze kleindochter. Even puzzelen met in elkaar zetten, maar hij is fantastisch!

Prijskwaliteit is goed. Onze dochter vindt het poppenhuis prachtig!

Onze dochter is er dol op. Goede kwaliteit.

Goeie kwaliteit

2 speelgoedkisten besteld, super kwaliteit en snelle service/levering. Mijn dochter is er blij mee!

Leuke en mooie artikelen!

Goeie producten,en snelle levering!

Prima kwaliteit

Mooie website , snelle levering

Goede winkel, aanrader!

Winkel met mooie, goede peuterbedjes. Duidelijke site met mooie foto’s. Peuterbedje besteld met matras en deze 2 dagen later ontvangen. Alles ziet er mooi uit. Aanrader als je een mooie peuter of kleuterbedje zoekt!

5 sterren zegt genoeg toch

Lekker snel en een goed product

Mijn ervaring met petite amelie is goed

Snelle levering peuterbedje is heel mooi precies hoe het op de site stond beschreven ben er zeer blij mee alleen een minpuntje in elkaar zetten niet zo simpel en wat ik jammer vind is dat er geen afwerkdopjes bij zitten maar neemt niet weg dat de kwaliteit van bedje goed is en er supermooi uitziet

Ontzettend leuk ontwerp en duurzaam materiaal

Onze dochter van 3 jaar is helemaal haply met haar eigen kaptafeltje en gebruikt het iedere dag.

Prima product en perfect geleverd.

Zie bovenstaande.

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..