Snelle levering, heel mooi peuter bed en makkelijke montage

We zijn heel blij met het bestelde peuter bed. Het ziet er mooi uit en was heel makkelijk in elkaar te zetten.

De 'Lilly' co-sleeper werd snel en netjes geleverd, in het weekend besteld, dinsdags in huis. Zoals gebruiksaanwijzing beloofde snel en eenvoudig in elkaar te zetten. 1 klein detail miste ik in de gebruiksaanwijzing (bodem bedje, wat is nou de onder of bovenkant?).

Mooi product

Stevige goede stoel voor mijn zoontje. Prijs kwaliteit goed in verjos

Schattig poppenwagentje, viel stuk kleiner uit als verwacht!!

Leuk retro poppenwagentje gekocht Werd na een paar dagen geleverd, bij t uitpakken "schrok" ik wel van de grootte, ik had hem echt wel wat groter verwacht! Maar voor een 1 jarig kindje is hij goed genoeg( denk ik, m'n kleindochter krijgt hem volgende week op d'r eerste verjaardag)

goed geregeld

snel en goed geleverd

TOP

VLOTTE LEVERING EN UITSTEKENDE KWALITEIT

Twee keer een bestelling gedaan. Beide leveringen waren snel en correct. In de basis zijn de spullen van een prima kwaliteit in verhouding tot de prijs. Het bestelde bed veroont echter al wel een klein scheurtje in het hout terwijl hij pas 3 weken in gebruik is. Ik hoop dat het hier bij blijft.

Amazing

Perfect experience! My daughter is so happy with her beautiful doll house

Prachtige spullen, snelle levering!

Het poppenhuis is prachtig, ook voor in je woonkamer. De roze kleur prikkelt zelfs de hebberigheid van mama! Absoluut een aanrader. Mijn dochter van 2 is er erg blij mee :)

Jammer

Bezorging ging prima. Was op tijd. Het meegroei-kinderbedje zelf is goed, alleen stinkt het enorm naar verf. In de handleiding staat dat dit enkele dagen duurt, maar nu na 14 dagen stinkt het nog. Het slaat op je keel en ogen. Hier kun je geen baby te slapen in leggen! Jammer.

Veel te duur aangezien de kwaliteit niet echt geweldig is.

Leuk poppenhuis, maar erg duur voor de kwaliteit. Veel werk om het in elkaar te zetten.

Leuke keukentje afwerking kan beter

Super leuk keukentje en snelle levering. Jammer dat er op het achterbord en bestek hanger al schade zitten als het uit de verpakking komt.

Deel van de schroeven mistten

Een deel van de schroeven van het bed misten waardoor we naar een winkel moesten om die te gaan kopen. Verder kosten het ons een uur om de eerste schroef in het bed te draaien, omdat dit zo nauw luisterde dat iedere kleine speling al zorgde dat je het niet gewoon makkelijk in elkaar kon draaien. Dit in elkaar zetten van het bed had in minder dan een half uur gekund zonder frustraties en als alle schroeven aanwezig waren geweest. Nu was het een grote frustratie en koste het ons minimaal 3 uur in totaal om het bed helemaal in elkaar te zetten zoals het bedoeld was. Ik zou het niemand aanraden.

Niet tevreden

Ik had een witte poppenwagen besteld. Deze netjes gekregen maar bij het openen van het pakket viel het mij al op. Er zaten veel lijmresten. Ik heb de wagen nog wel in elkaar gezet in de hoop dat het dan mee zou vallen maar helaas. Het stoorde ons ontzettend dus ik heb het geretourneerd . Erg jammer want hij was verder erg leuk. Ik geef het daarom ook een matig. Het model is lief maar afwerking vind ik dus niet goed.

Heel slecht

Erg slecht kwaliteit

Mooi bed als het eenmaal staat

Een heel leuk bed, mijn zoontje vond het helemaal leuk. Maar het in elkaar zetten vergde wat doorzettingsvermogen van mijn man. Een paar schroef gaten zaten niet helemaal goed en schroeven pakten heel slecht. Dat is het enige negatieve aan het bed. Bed lade heel simpel in elkaar te zetten. Uiteindelijk een mooi resultaat.

Snelle levering mooie spullen!

Het gekochte poppenhuis voldeed volledig aan de verwachting. Je zou er zo zelf mee gaan spelen!

Zeer goede service en goede producten

We hadden zelf een foutje gemaakt in het in elkaar zetten wat tot schade had geleid. Dit eerlijk vermeld en binnen 12 uur het nieuwe product al thuis bezorgd. Wat een record;;;-))) zeer netjes geregeld en bovenal is het een zeer zeer degelijk en leuk product. het keukentje in het roze voor mijn dochter. Mvg Eric

Moderne meubels

Mooie houten meubels. Zijn stevig en zien er modern uit. Ik heb ze gebruikt voor het poppenhuis in de klas.

Top meubels, top service

We hadden een complete kinderkamer besteld. In tegenstelling tot een bepaalde Zweedse meubelfabrikant is het montage materiaal opgedeeld in genummerde kleinere eenheden/zakjes met daarin telkens de deelhandleiding. Veel gemakkelijker en overzichtelijker met monteren. Verder heeft PostNL onze zending letterlijk alle hoeken van het land laten zien, Petite Amelie heeft dat proactief opgelost in plaats van zoals veel webshops te zeggen: 'dat moet u met de vervoerder regelen'. Heel erg tevreden dus!

Mooi bed wat wel wat lastig in elkaar te zetten was

we hebben voor onze peuter een super mooi peuterbed gekocht bij petit amelie. Het in elkaar zetten ging wat lastig aangezien de schroeven niet vastdraaiden in de ronde kop die je aan de andere kant van het plankje zette. Dit was maar paar 2 van die ronde dingen zo. En na wat gestuntel ging het uiteindelijk wel

Een eenvoudig mooi ledikant

Het is een eenvoudig mooi ledikant waar ik als nieuwbakken Oma veel plezier van verwacht te hebben als kleindochter komt logeren. 1 punt van kritiek m.b.t. de bezorging.. Het best grote en zware pakket werd na 1 keer niet thuis afgeleverd bij ophaalpunt. Dus moest ik zelf gaan sjouwen. Dat vond ik niet heel klantvriendelijk.

Verzorging en verpakken goed geregeld

Verzorging en verpakking goed geregeld. Verjaardagscadeau voor mijn kleindochter twee jaar. Ziet er geweldig uit de poppen meubels! Ook het natuurlijke hout spreekt erg aan . Ik was heel erg blij met mijn aankoop! Ik had geen mooier cadeau kunnen bedenken!

j'adore

ce nepas mon premier achet chez Petite Amelie, produit de bonne qualité et solide.

babybox stuk - geen ander exemplaar leverbaar

Wij bestelden INKLAPBARE BABY BOX "TIGRE" 100X74 | NATUREL. Bij ontvangst bleek één van de koppelstukken stuk. We hebben de box zoals gevraagd teruggestuurd in ruil voor een nieuwe. Na het terugsturen bleek dat deze uitverkocht was, zodat we geen nieuwe in de plaats ontvingen. Duurde ook enkele weken voordat dit alles rond was.

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..