Geweldig, eenvoudig en snel

Gemakkelijk bewegingsmelder besteld.

top service!

Mijn ooit gekochte afstandsbediening kreeg ik niet geinstalleerd, bleek niet te passen bij mijn huiscentrale. Ik mag hem retoursturen en ik kreeg een mail met de juiste afstansbediening. Echt top service!

Makkelijk

Eenvoudig bestellen

Aanbevolen door meerdere buren in mijn omgeving!

Vanwege de alom positieve ervaringen en reacties van mijn omgeving ben ik ook over gegaan tot aanschaf van de Woonveilig installatie. Zeker gezien de riante korting van 50% op de basis set!

Betrouwbaar systeem wat gemakkelijk uitbreidbaar is.

WoonVeilig heeft een overzichtelijke website met duidelijke informatie. De webshop biedt alle beschikbare onderdelen aan tegen een heel gunstige prijs. Uitbreidingen zijn gemakkelijk zelf te installeren. Het belangrijkste: de alarmering is duidelijk, snel en betrouwbaar.

Top product en dienst

Wij hadden een los systeem voor beveiliging en een ietwat verouderd systeem voor brandmelding (zonder centrale melding) dus als er iets is en er is niemand thuis, dan fikt alsnog je huis af. Nu hebben we één geïntegreerd systeem en werkt als een tierelier. Bestelling makkelijk, levering conform belofte en installatie zo makkelijk. We zijn er heel blij mee.

Met gemak je woning beveiligen

Ruim 4 jaar gebruiken wij nu het Woonveilig alarmsysteem. Het is gemakkelijk te installeren en te onderhouden en het doet dat wat het moet doen. Ook de uitbreiding van het systeem doe je met gemak. Kortom: het bevalt ons heel goed.

Adequate en snelle ondersteuning

Bij de aansluiting nieuwe huiscentrale zijn we meer dan voortreffelijk geholpen!

Zeer tevreden, goede service.

Al 13 jaar klant zijn we zeer tevreden over de service die hun verstrekken. Aangezien ons systeem nu toch echt verouderde is hebben we besloten weer een nieuw systeem via Woon Veilig aan te schaffen. En we zullen ook Woon Veilig aan familie en vrienden adviseren.

zoals ook al bij vorige bestelling , prima

Na dat we onzeker waren over welk product , met behulp van de klanten service snel en duidelijk geholpen . Bestelling was toen snel en gemakkelijke geregeld.

Goed systeem en werkt altijd. Batterijen gaan enorm lang mee

Snel besteld

De koolmonoxide melder was in de aanbieding dus heb hem meteen besteld :-)

Good

Product is doing good

Blijf maar uitbreiden, werkt super

Ik koop steeds meer beveiliging super makkelijk te koppel, overzichtelijk in de app, kan niet wachten tot de deurbel er is

Tot nu toe nooit problemen

Direct vertrouwen in bedrijf en product

Wat een overzichtelijke site met mooie producten precies wat je nodig hebt en begrijpelijk uitgelegd inclusief handleiding of je het zelf kan installeren

Super eenvoudig te installeren

Onlangs een compleet systeem gekocht, super eenvoudig te installeren, veel mogelijkheden. Ben er erg blij mee

goed en goedkoop

goede produkten, duidelijke uitleg, mooi compleet systeem. goed uit te zoeken en makkelijk te bestellen

Makkelijk alarm voor jong en oud

Al jaren maken wij gebruik van het Woonveilig alarm systeem. Zowel wij als onze kinderen kunnen het alarm goed en makkelijk bedienen. Zo weten we zeker dat iedereen veilig thuis kan zijn. Ook al zijn wij er niet.

Duidelijk productaanbod tegen zeer concurrerende prijs

Ik moet de producten nog ontvangen maar ben op voorhand zeer positief over het aanbod en de concurrerende prijs daarvan.

zeer goed

Een alarmsysteem dat zeer goed werkt, én een super klantenservice. heel tevreden. wij gebruiken dit nu 5 jaar. kind kan de was doen ;-)

Bij voorgenomen aanschaf product adequaat geïnformeerd door uw medewerker.

Ik wilde mijn woonveilig alarmsysteem uitbreiden. Op jullie website vond ik al veel informatie, maar hield nog wel een paar vragen over. Ik belde met jullie klantenservice en krijg al vrij snel contact met een medewerker. Die informeerde mij uitgebreid en duidelijk.

Na verhuizing weer Woonveilig aangeschaft.

Prima systeem, eenvoudig te installeren, probleemloze werking en een fantastische app.

geweldig - eenvoudig - duidelijk - professioneel

Verrassend simpel !

Duidelijk en betaalbaar

Het is een overzichtelijke website met betaalbare prijzen. Ik heb net besteld dus over de installatie kan ik nog niks melden

Kleine Landtong 19

4201 HL Gorinchem

Over WoonVeilig

WoonVeilig is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het leveren van beveiligingsoplossingen voor woningen en bedrijven. Het assortiment omvat producten zoals alarmsystemen, camerasystemen, slimme deurbellen, rookmelders en andere beveiligingsaccessoires. WoonVeilig biedt klanten op maat gemaakte beveiligingsoplossingen die bijdragen aan een veilige leefomgeving, met een focus op gebruiksvriendelijke systemen, betrouwbare technologie en uitstekende klantenservice.