Filtre

Zéér positief

Al 9 jaar zeer tevreden gebruiker van het storingsvrije en gebruikersvriendelijke Woonveilig alarmsysteem (Gate01). De woonveilig up-grade aanbieding naar systeem Gate04 is bijzonder aantrekkelijke geprijsd, daarom dit besteld, om de komende jaren verzekerd te zijn van de nieuwste techniek en nog uitgebreidere mogelijkheden, super !!

mooie duidelijk web site,

heb per telefoon info gevraagd zeer duidelijk en nette mensen aan de telefoon

Good

Good

Snel en eenvoudig bestellen

Super eenvoudig om items te bestellen voor uitbreiding van het alarmsysteem waardoor je huis nog veiliger word!

betrouwbaar en geeft veiligheidsgevoel

Na de eerste bestelling mijn installatie uitgebreid met een alarm op de geven en rookmelders. De basis installatie werkt perfect en ik heb vertrouwen in de uitbreiding van het systeem. Ideaal om de beelden van de camera direct uit te kunnen kijken, ze staan opgeslagen in je app en je kan ze meteen delen wanneer dat noodzakelijk is. De personen detectie werkt goed. Ik heb wel de bewegingsdetectie uitgezet omdat die ook reageert op wuivende blaadjes en spinnen.

Maak er al jaren gebruik van

Heb nu een nieuwe bestelt na 10 jaar na tevredenheid te hebben gebruiken. Begint nu oud en traag te worden en heeft af en toe kuren. Prima aanbod gekregen voor een nieuwe versie. Helpdesk zeer behulpzaam en professioneel!

Makkelijk extra accessoires te bestellen

Was eenvoudig

Alarmsysteem met goede service

Ik ben uitstekend geholpen door de helpdesk tijdens het beantwoorden van vragen die ik had gesteld i.v.m. defecte bewegingsmelders. Woonveilig heeft mij een scherpe aanbieding verstuurd voor een upgrade naar een nieuwe versie.

Top Product

Ik heb het al 7 jaar en nooit problemen. In/uitschakelen is supersimpel met de app. Batterijbewaking werkt prima. Geen nodeloze alarmeringen ! Kortom....Top Product

Gemakkelijk te installeren. Deugdelijke materialen

De handleidingen van de verschillende componenten zouden uitgebreider kunnen; zeker wanneer je aanvullende onderdelen installeert, maar met de te downloaden handleidingen op de website of in de app kom je er toch gemakkelijk uit.

Een probleemloos alarmsysteem zonder onnodige meldingen

We gebruiken het systeem nu 15 jaar en hebben nog geen enkele keer loosalarm gehad. Systeem is zonder problemen aan te leggen zelfs voor een leek. Het doet wat het moet doen.

Gemakkelijk en betrouwbaar!

Prima alarmsysteem, doet wat het moet doen en makkelijk in het gebruik.

Perfect functionerend systeem

Afgelopen 10 jaar nooit een onterechte melding gehad. Systeem geeft snelle melding als contact verbroken is. Tijdige melding bij verzwakken batterij

Snel geregeld deze bestelling

Geadviseerde onderhoudsbeurt uitgevoerd. Vervanging van batterijen is nog niet nodig maar met deze bestelling kom ik niet voor verrassingen te staan van lege batterijen.

Prijs kwaliteit verhouding bijzonder goed

Zeer makkelijkeinstallatie, nu 3 jaarin gebruiken zeer weinig problemen.

Geweldige uitleg

Was even zoeken maar als IT leek lukte het me zonder veel inspanning en zweetdruppels de benodigde info te Vincennes de batterijen te bestellen Compliment voor de website instructie!

Snelle bestelmethode

Duidelijke website voor bestellingen. In een handomdraai geregeld. Bezorgkosten voor een kleine bestelling zijn met 10,00 hoog.

Uitstekend.

Een tijd in bezit en werkt voor mij perfect. Voor n goede prijs. Ook leuk en handig is dat het te koppelen is met Philips hue verlichting.net weer een nieuwe batterij set besteld. Dan kan het weer een lange tijd mee.

Installeren gaat super gemakkelijk

Het alarm werd snel geleverd. Levering was compleet. Aanmelden gaat erg gemakkelijk. Aanmelden van extra accessoires gaat ook heel simpel.

Doorgaans betrouwbaar

Positief

Klantenservice die meedenkt met de klant en problemen weet op te lossen!

Na vergelijking van verschillende aanbieders en gesprekken besloten om te gaan voor WoonVeilig. Toen bij bestellen een code voor snelle beslissers niet bleek te werken heeft klantenservice Woonveilig dit snel opgelost. Kortom tot nu toe tevreden over het proces. Maar de lakmoes proef moet nog komen straks met het aansluiten ;-)

Goed te woord gestaan, goede uitleg, vriendelijk

Super geholpen

Het contact was kort en bondig, medewerker was goed op de hoogte en kon mij snel helpen.

Eenvoudig en goed.

Woonveilig heeft prima beveiliging die makkelijk te installeren is, goed uitbreidbaar en vooral betrouwbaar.

Lekker duidelijk, makkelijk en veilig!

Geeft een veilig gevoel, overal zien hoe het thuis eruit ziet. Mooier kan het niet.

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL