Filtre

Geweldige support!

Na waterschade in de centrale, geweldig goede support gekregen met vernieuwing van apparatuur. Merci.

Beste systeem werkt perfect

Jaren als zo een systeem geweldig

snelle, adequate reactie op een vraag per mail

Op een vraag per mail kwam binnen 12 uur een duidelijke reactie, een prima beantwoording van mijn vraag.

Goed en vlot geadviseerd.

Aankoop ging goed, jammer dat ik niet mijn zakelijke gegevens in kan voeren

Aankoop ging goed, jammer dat ik niet mijn zakelijke gegevens in kan voeren

EENVOUDIG EN GOED

GOED

Simpel geregeld

Makkelijk besteld zoals van een webshop verwacht mag worden.

Geweldige service vriendelijk personeel

Super goed alarm systeem makkelijk te bedienen snelle service en altijd bereid om te helpen super blij mee ik voel me een stuk veiliger

Fantastisch aanbod

Hoop dat het voldoet .

Snelle reactie en goed advies

Ik heb sinds kort ivm verhuizing een woonveilig pakket overgenomen. Ik heb twee keer gebeld voor dingen waar ik tegen aan liep en met alle geduld én ook aardige mensen aan de telefoon -dat is best bijzonder!- perfect5 geholpen. Ik werd behandeld als persoon ipv als betaler. Top.

Top service!!

Na contact met de service een mooi voorstel ontvangen voor vervanging van de huiscentrale!! Snel en simpel!!

Informatie was prima en bestellen verbluffend eenvoudig!

Informatie was prima en bestellen verbluffend eenvoudig! Als installatie ook zo verloopt, ben ik super tevreden.

Superfijn makkelijk te installeren veiligheidsysteem

Snel bestel volgende dag in huis, makkelijk te installeren voor een veilige woning

Bevalt heel goed

Zou het andere aanbevelen

Zeer simpel om systeem te bestellen

Prijzen en onderdelen makkelijk te vinden en samen te stellen

Snel en veilig

Altijd een prettige everaring met de thuiswinkel van Woonveilig, veilige en snelle afhandeling. En ook altijd een snelle levering. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed gaan, wordt dit snel en correct opgelost.

snel en makkelijk geregeld

Snel en makkelijk ons alarm geregeld. Duidelijke beschrijving, zodat je weet wat je nodig hebt.

Veilig gevoel, goede producten, simpel gebruik

Heel blij met dit alarmsysteem. Ik voel me veilig, het is handig in gebruik en makkelijk uit te breiden.

Uiterst betrouwbaar systeem met een hele goede helpdesk

Een zeer betrouwbaar beveiligingssysteem met uitstekende componenten, waarbij voor vragen niet onvermeld mag blijven de geweldige en vriendelijke helpdesk.

Snel support na bliksem inslag en alarmsysteem kapot

Er wordt snel gehandeld en naar mogelijke oplossingen gekeken, zowel kosten en leversnelheid technisch. De bereikbaarheid van de klantenservice vond ik wel wat minder, want meerdere dagen contact gehad en telkens begon het met 'momenteel is het drukker dan normaal'.

Helaas in mijn basisstation snel defect

Mijn Basisstation gaat soms uit en start niet meer op. Na een belletje met woonveilig kreeg ik al snel een nieuwe voeding opgestuurd. Helaas is dit niet de oplossing. Ik heb nu in een korte tijd de 2e woonveilig set besteld (gelukkig kreeg ik een beetje korting) De mensen aan de telefoon zijn zeer behulpzaam.

Goed systeem en eenvoudig te installeren

Ik ben zeer tevreden over de producten en diensten van WoonVeilig. De installatie was gemakkelijk en het systeem werkt perfect. De alarmsystemen zijn betrouwbaar en ik voel me veiliger in mijn huis nu ik weet dat mijn eigendommen beschermd zijn. Ook de klantenservice van WoonVeilig staat altijd paraat om te helpen bij vragen of problemen. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbaar en effectief alarmsysteem.

Erg goed , handig , makkelijk en ruim uitgerust alarm systeem

Wat een fijn alarmsysteem

Ik heb dit alarmsysteem nu al 2 jaar in gebruik en ben er nogsteeds zeer tevreden over. Recent het systeem uitgebreid met extra componenten en ook de Woonveilig Alarmwacht geactiveerd wat ook extra zekerheid geeft tijdens vakanties. Bovendien alles zelf makkelijk te installeren en configureren. Kortom Woonveilig is een aanrader !!

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL