Filtre

Al jmeer de 10 jaar naar tevredenheid abonnement bij woonveilig

Hebben al sinds 2011 een abonnement bij woonveilig naar volle tevredenheid. Fijn draadloos systeem wel makelijk is te installeren en via app mooi kan zien wat er is.

Eenvoudige installatie en bediening!

Dit is ondertussen het 3e systeem binnen ons gezin. 2 van onze kinderen hebben ook een Woonveilig systeem gekregen. Zodra er vragen zijn komt er altijd een goede oplossing vanuit uw helpdesk.

Fijne ondersteuning en makkelijk bestellen

Zojuist uitbreiding op het onlangs door ons gekochte systeem gekocht. Hierop kregen we een mooie korting. Bestellen via de site gaat snel en gemakkelijk.

Prima alarmsysteem

Alarmsysteem doet wat het moet doen, inclusief meldingen. Er zijn voldoende accessoires te verkrijgen om het systeem uit te breiden.

Veiligheid is belangrijk!

We willen met een veilig gevoel op vakantie kunnen gaan, en dit helpt hier zeker mee!

Super gereageerd.ga zo door.

Snel gereageerd top gedaan

moeilijk te vinden

vervanging gate 01 door 04 moeizaam te vinden op de website

prima geen klachten

lekker snel en correct

Zeer gemakkelijk om iets te bestellen.

Heb in het verleden veel accessoires aangekocht en ging altijd perfect en zeer snel.

Online webshop werkt prima

Online webshop werkt prima, moet nog installeren.

Woonveilig geeft gewoon, het gevoel dat ik veilig woon!

Mooie, duidelijke en overzichtelijke website. Transparant en mooi vorm gegeven. Veel mogelijkheden om uit te breiden en tegen een betaalbare prijs.

Nu het derde systeem geïnstalleerd bij onze kinderen, werkt perfect!

Nu het derde systeem geïnstalleerd binnen ons gezin. Installatie zonder problemen, goede hulp vanuit woonveilig, systemen werken perfect!

Vlot geregeld

Bestelling van nieuwe sirene is vlot verlopen. De oude was 15 jaar oud en aan vervanging toe. Nu mooi met 20% korting.

Ik had enige opstart problemen, echter dit werd met behulp van de klantenservice prima opgelost.

Alarm werkt perfect. Prima service

Prima service. Alarm werkt heel goed. Nu heb ik binnen camera besteld. Kijken of die ook goed Werkt, ben benieuwd.

het invoeren van de kortingcode was even anders dan gewoonlijk

Bestelling is met enige hulp soepel verlopen, maar het vooraf invullen van de kortingscode was ik niet gewend, meestal is dit na het totaaloverzicht, maar het is allemaal goed gekomen

Na een uitvoerige heldere telefonische uitleg een pakket met binnencamera bestelt.

Prettige geduldige begripvolle uitleg!

Makkelijk te installeren, zit helaas toch een maar aan dit systeem

We hebben het alarm zojuist geïnstalleerd, dat stelde niet veel voor. Voelt kwalitatief goed aan, camera heeft heel goed beeld! Wat wij niet wisten, is dat er toch € 8.99 maandelijkse kosten bijkwamen. Als we dit niet afsloten, konden we de camera niet installeren. Dat was ons vooraf niet helemaal duidelijk.

Uitgebreid aanbod in beveiliging

Goed bedrijf met prima technische ondersteuning indien nodig!

Prima beveiliging

Professioneel materiaal. Uitstekende instructie voor plaatsing en zeer goede opvolging en begeleiding door meldkamer.

Gewoon geweldig!!

Sinds een paar jaar dit systeem gekocht en gemonteerd. Super eenvoudig in gebruik. We voelen ons veilig in en rondom ons huis. Een echte aanrader!

Woonveilig geweldig klantgericht, hulde

Mijn verouderde binnencamera's waren toe aan vernieuwing. Tot voor kort deden ze het nog prima. Maar na vele jaren trouwe diensten moet ik afscheid van deze twee camera's nemen. Maar wat een service. Als trouwe klant ontvang ik 40 % korting op beide verouderde camera's. Dat is nu een voorbeeld van klantgericht de diensten verlenen en SERVICE VERLENEN met een hoofdletter. Hulde aan woonveilig.

Super snelle afwikkeling

Ik wilde iets bestellen en daarvoor nam ik contact op met de klantenservice. Die stuurde mij heel snel de benodigde link.

Zoals altijd: prima

Zoals altijd vriendelijk, behulpzaam en efficient!!!

Aanrader

Werkt eenvoudig en adequaat.

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL