Alarmsysteem werkt al 10 jaar zonder problemen

Nadat het Woonveilig systeem als beste werd getest heb ik een eerste versie aangeschaft, nu heb ik en Gate 2 en dit werkt nog steeds uitstekend en de batterijen gaan ook zeer lang mee.

Goede en betrouwbare systemen

Het systeem werkt perfect en iedere uitbreiding werkt. Gemakkelijk te bestellen en met korte levertijden.

Woon veilig is veilig wonen!

Alles is prima en snel te installeren en alles werkt goed. Snel geleverd en goede service. Woon Veilig is Veilig Wonen!!!

Top!!!

Goede klantenservice, vriendelijk en kundige helpdesk, duidelijke web site waar je alles terug vindt om iets te bestellen

Makkelijk bestellen en een fantastisch alarm systeem

Makkelijk bestellen, de volgende dag al in huis. Eenvoudige installatie en met een gerust hart sluit ik nu de deur achter mij. Het systeem heeft veel mogelijkheden om andere apparaten aan te sluiten. Regelmatig checks vanuit de centrale naar de alarm installatie voor een goed werking, en bij een storing ontvang ik een appje.

Dure batterij

Dure batterij omdat ik perse bij jullie moet bestellen

Very smooth customer experience

It was quite easy for me to browse through the products and be informed about the technical specifications. I also had a phone conversation with the client service which was also quite informative and smooth. When comparing the total price with the services provided by the Company, WoonVeiling became prominent during my selection process. Cihangir.

uitstekend systeem voor gunstige prijs

probleemloos systeem.

Snel geleverd en aangesloten

Alarm installatie was snel geleverd en ook snel geinstalleerd, plug en play, werkt top.

Betrouwbaar systeem. Al vele jaren klant van woonveilig

Systeem is eenvoudig zelf te installeren. Betrouwbaar want ik heb nog nooit valse melding gehad. Goede opvolging bij een alarm (ik loop zelf wel eens binnen terwijl het alarm aanstaat). Kortom “een aanrader”. Een duur systeem is absoluut niet nodig.

Heb alarm set en koop regelmatig accessoires erbij ik heb bijna alles maar 1 ding wil ik zeggen alles wat je besteld het werkt voortreffelijk goed en de mogelijkheden om alles in te stellen je kan alles zelf regelen met de bijzondere makkelijke app

Topservice

Vriendelijke, duidelijke app, ook voor 82 jarige, om te bestellen. GA ZO DOOR!!

Top systeem!

Systeem werkt perfect.. erg blij mee.. snelle installatie, en ruime mogelijkheden qua extra apparatuur :) Combinatie met Philips Hue werkt heel goed.. Systeem wordt binnenkort ook op een ander adres geïnstalleerd :) Gebruikte artikelen: Deur sensoren, bewegingsmelders, rookmelders, co2 melder, buiten sirene

Ben zeer tevreden met woonveilig alarm systeem.

Ik heb het woonveilig alarm systeem 3 weken geleden aangeschaft om het oude te vervangen. En ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over het systeem. Allen al omdat je alles in eigen hand hebt, en toch gewaarschuwd wordt als er alarm is. En zeer makkelijk te installeren en in te stellen naar eigen gebruik. Het enige wat ik graag zou willen weten is Hoe lang het alarm geluid blijft afgaan als het geactiveerd is. Ik zal zeker het systeem bij anderen aan bevelen. Gr. Louis.

AL 9 jaar zeer tevreden

Al 9 jaar gebruik ik het systeem. Werkt nog altijd goed en naar behoren. Zeker voor deze prijs! Inmiddels vervangen we een aantal accessoires omdat de nieuwe veel mooier zien. Niet omdat het nodig is. Samengevat: Zeer tevreden

Al jaren helemaal tevreden

Ik ben al sinds toen jaar een van de eerste klanten en heb net besloten tot complete vervanging van het alarmsysteem van WoonVeilig. Net twee buitencamera’s besteld, die ga ik van het weekend bevestigen. Hiermee is de beveiliging van ins fijne huis helemaal compleet

Prettig & behulpzaam!

Alles wat ik te vragen heb wordt direct beantwoord en opgelost in dit voor mij lastig is. Goede service voor de juiste prijs!

Erg tevreden over de producten

Doet precies wat het moet doen

super geholpen

u heeft een duidelijke site van alle producten is de handleiding te zien en een duidelijke omschrijving van bereiken en werking. hierdoor is een goed beveiliging plan voor je huis te maken. Door het lezen van de handleiding kan je al een indicatie hebben waar je tegen aan loopt bij het installeren.

Ik heb tot twee jaar terug met grote tevredenheid gebruik gemaakt van het Woonveilig alarmsysteem. Dit werkte allemaal zeer goed. Tijdens de verbouwing is het systeem gedemonteerd. Nu een nieuw systeem besteld na telefonisch contact met de zeer vriendelijke en behulpzame helpdesk. We gaan er van uit dat we de aankomende jaren weer met een veilig gevoel kunnen slapen...

Goede telefonische support

Goede telefonische support en snelle probleem diagnose. Min puntje is alleen dat ik na enkele jaren een nieuwe huiscentrale heb moeten aanschaffen

Fijne webshop en meedenkende klantenservice

Bij diverse problemen met accessoires en reset van de centrale, telkens fijn geholpen door de klantenservice.

Stickers bijbestellen erg duur

Ik moest in verband met het monteren van rolluiken extra stickers bestellen. Men rekent € 3,95 aan bezorgkosten, net zo duur als de stickers. Een beetje te veel van het goede, denk ik...

moeilijk om ipv 1 batterij er 3 van te maken

heb moeten zoeken om dit voor elkaar te krijgen.

Goed antwoord op de vraag

Rustig en niet gehaast uitgebreid antwoord en daarnaast nog een relevante tip.

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL