Overzichtelijke web-site!

Overzichtelijke website. Alles makkelijk te vinden met goede uitleg. Vandaag besteld. Nu kijken hoe het verder loopt met levering en installatie.

goede service

heb een storing gehad en goede en vriendelijke service gekregen van de klantenservice.Ze hebben mij geholpen om een oplossing voor het probleem te vinden nogmaals dank!

Vriendelijke en ter zake kundige hulp.

Vriendelijk en terzake kundig. Ik heb deze en vorige week 4 keer contact gehad. Het wachten duurt soms erg lang. Één keer werd beloofd een nieuwe voeding toe te sturen . Dat evenwel is toen niet gebeurd. Wel na een tweede telefoontje. Verder positieve ervaringen.

altijd correcte verwerking van de bestelling

woonveiling is steeds benaderbaar voor vragen en opmerkingen. problemen worden adequaat afgewerkt

Prima en betrouwbaar alarmsysteem en uitstekende service!

Extra rookmelder besteld. Wordt binnen 1 werkdag bezorgd. Eenvoudig toe te voegen aan mijn woonveilig alarm systeem

Loopt allemaal redelijk vlotjes

Een verbeteringstip voor de site: als je de juiste centrale hebt gekozen, vervolgens accessoires hebt besteld, vraagt de site TOCH of je wel de juiste accessoires hebt. Waarom staat bij de accessoires niet gewoon voor welke centrale ze geschikt zijn? Dat zou veel transparanter zijn. Nu raak je bij het bestellen in onzekerheid: zou ik toch niet de juiste versie besteld hebben? Verder werkt het systeem al vele jaren bij ons en was ik blij dat ik met een "oude" centrale nog gewoon dingen kon bijbestellen voor het nieuwe huis.

Goed meedenken van woonveilig om te komen tot een totaal beveiligingssysteem.

Er is door mij een tekening opgestuurd van het te beveiligen gebouw. Hier is een goed beveiligingsplan voor gemaakt door woonveilig. Heb nog een paar dingen aangepast en de onderdelen besteld.

Lekker makkelijk.

Lekker makkelijk.

Top alarmsysteem

Nu een maand dit alarmsysteem en het bevalt prima. Gemakkelijk te installeren en heel eenvoudig in gebruik.

Geweldig systeem, ook zonder abonnement

Dit systeem is echt geweldig, raad dit iedereen aan, reeds twee vrienden een onbezorgde vakantie gegeven. Installatie is eenvoudig, zeer flexibel. Ik zelf gebruik veel deur/raam contacten die ik in de kleur van het kozijn heb geschilderd. Sirene is luid maar ik heb een extra sirene gekocht om meer herrie te maken. Koppeling met Hue is geweldig. Alles gaat knipperen, mijn licht in de gang is rood als het systeem aanstaat. App is ok, ook zonder abonnement. Pushnotificaties etc werken perfect. Enige minpunt is wat mij betreft design. Sommige producten mogen wel iets mooier of kleiner zijn (AB, Raamcontacten en Rookmelder). Al met al voor deze prijs een aanrader.

was weer super goed geregeld en ook super snel

Zoals steeds:prima!!!

Het systeem werkt

Helpdesk is goed bereikbaar. En een geen gezeur instelling. Oplossen is de instelling. Gewoon een goeie tent.

Zeer goed.

Mijn woning uitgerust met alarm systeem van woonveilig .nu binnen sirene gekocht waardoor ik nog beter ben beveiligt voor inbraak. ben zeer tevreden over de producten van woonveilig.

Prima webwinkel en alarmsysteem

Goede duidelijke webwinkel, bestellingen zeer makkelijk te plaatsen, alle leveringen snel thuisbezorgd, top en zeer eenvoudig te installeren alarmsysteem

Zeer gebruikersvriendelijk

Een aantal weken terug het basispakket(incl Hue) aangeschaft. In no time geïnstalleerd volgens de duidelijke gebruiksaanwijzing. Systeem werkt geheel naar verwachting. Inmiddels zelfs uitgebreid met extra assesoires en rookmelders. Toppie!

Adequate en snelle service

Woonveilig is een eenvoudig te installeren alarmsysteem dat eenvoudig uit te breiden is en uitstekend functioneert. Regelmatig goede aanbiedingen.

Klantenservice, super!

Ik had een vraag over de webshop via de klantenservice gesteld, binnen twee minuten reactie terug. Dat noem ik service

Wij zijn zeer tevreden met ons Woonveiligsysteem !

De installatie was snel en professioneel uitgevoerd. De meldingen zijn altijd correct en snel.

Gewoon prima product!

Hebben WoonVeilig al tijdje. Werkt prima! Gebruiksvriendelijk. En we zijn het systeem langzaam uit aan het uitbreiden!

Al jaren lang een trouwe gebruiker

Ik heb het Woonveilig alarm systeem nu al een jaar of 8 met alle tevredenheid. ik heb een keer een probleem met de voeding gehad wat meteen is opgelost door een nieuwe te sturen. nu vind ik het weer leuk om hem te upgraden dus heb de Gate-3 set besteld. Een betrouwbaar alarm systeem met een zeer goede aftersale en service

Vriendelijk en behupzaaam

Eenvoudig, doet wat het hoort te doen, veilig gevoel!

Het installeren is inderdaad erg eenvoudig, ook in het gebruik is hij erg makkelijk en vriendelijk voor de gebruiker. Wel was het spannend om te testen, want er komt een knalgeluid uit de speaker! De dienstverlening per telefoon is super: vriendelijke en kundige mensen die goed en gedegen antwoord geven en proberen mee te denken. Erg tevreden. Het abonnement biedt veel voordelen, maar die hebben we niet altijd nodig (en daar hoeven we dus niet altijd voor te betalen). Gelukkig kan je deze flexibel aan- en uit zetten.

uniek

voor ieder handig of onhandig in 1 avond te installeren, en o zo handig met je telefoon overal te bedienen

Uitstekende service!

Contact gehad met de klantenservice. Uitstekend geholpen!

Zeer betrouwbaar systeem

Het Woonveiligsysteem is makkelijk zelf te installeren, zeer betrouwbaar en heeft lage onderhoudskosten.

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL