Site duidelijk, goede beschrijvingen en prachtige producten

Na een lange zoektocht voor een smarthome alarmsysteem ben ik aangekomen bij Woonveilig. Nadat ik vele pagina's van de website van Woonveilig heb bekeken, enkele reviews op het internet had gelezen en de verschillende YouTube video's bekeken had, heb ik besloten om dit systeem aan te schaffen. Ik start met de basis set en zal deze snel uitbreiden met camera's, rook- en watermelders, CO2 melder en buitensirene. Alles ziet er goed en degelijk uit.

Het bestellen gaat heel gemakkelijk.

Info en technische bladen zijn overzichtelijk. Goede verhouding in prijs en kwaliteit. En heel erg belangrijk voor ons is dat wij meerdere componenten bij 1 dealer in deze kon afnemen. Bijv. deurcontacten, rookmelders etc.

gemakkelijk, klantvriendelijk en snel

Gemakkelijke overzichtelijke website. Eenvoudig bestellen en afrekenen. Snel.

Zéér gebruikersvriendelijk.

Het instaleren van mijn brandalarm ging perfect. Binnen een paar minuten gefikst. Nu maar hopen dat ik ze NOOIT nodig heb.

Eenvoudig bestellen

Met wat simpele klikken zo je aanvulling voor het systeem besteld.

Duidelijke overzichtelijk website en goed product

Hele website is ook op telefoon duidelijk en overzichtelijk. De informatie is gemakkelijk te vinden en duidelijk omschreven. Bestellen en betalen ging gemakkelijk. Kwalitatief hoogstaand product en zeer gemakkelijk in gebruik. Binnen no time is je woning goed beveiligd en dat zonder bedrading!

Prima ervaring, snel gevonden wat ik nodig had, goede uitleg, en fijn achteraf betalen

Praktisch en eenvoudig

Eenvoudige installatie en beheer Klant Service zeer hulpvaardig

Zeer goede begeleiding.

''Super""!!

Problemen met de werking van mijn alarmlichten nadat ik een andere centrale had aangeschaft. Advies en service in een woord super! Sirenes kon ik kosteloos omruilen voor wel goedwerkende. Er zijn weinig bedrijven die zo met je willen meedenken en niet kinderachtig zijn om problemen tot tevredenheid op te lossen door ook te geven. Fred

TOP!

Snelle levering. Goede communicatie, uitstekende klantenservice. Aanrader.

In een woord geweldig

Gewoon zoals het hoort te zijn.

Duidelijke info

Goede aanbieding en duidelijke informatie bij nuttige producte

Uitstekend service tegen een zeer goede en scherpe prijs!

Het alarmsysteem is top en waar nodig uit te breiden met nieuwe producten zoals een buitensirene, binnen/ buitencamera’s. Sind een kleine 10 jaar al klant en maak naar alle tevredenheid gebruik van Woonveilig en zeer tevreden en waar nodig is Woonveilig goed en snel bereikbaar! Ik ben een zeer tevreden klant en heb Woonveilig al aan diverse mensen aangeraden!

prettig en concreet

zie boven

Goed en betrouwbaar

Prima alarmsysteem. Logische bediening en veel mogelijkheden

top goed georganiseerd

Wij zijn al een tijd klant van WOON VEILIG bij navraag over de artikelen zeer goed geholpen en naar tevredenheid alles op gelost

Ik ben al jaren fan

Ik heb al jaren het WV beveiligingssysteem, zelden problemen gehad, en bij vragen snel en kundig antwoord. Top!

Top systeem!

Goede service vanuit helpdesk, erg gebruiksvriendelijk en het functioneert..... geeft gevoel van veiligheid!

Prettig beveiligingssysteem met goede service.

Ik heb goede ervaring met mijn woonveilig alarm systeem en een goed contact bij vragen.

Prima site

Goede begrijpelijke site. Het alarm moet ik nog installeren.

Tot op heden goed tevreden

Systeem voldoet prima. Paar keer moeten bellen met klantenservice i.v.m. niet ontvangen bevestiging bestelling, factuur en welkomst cadeau. Dit is daarna allemaal goed opgelost.

Geweldig bedrijf en een product wat werkt.

Reeds enige jaren maak ik tot volle tevredenheid samen met ons gezin gebruik van een Woonveilig alarmsysteem. Na een aantal jaren intensief gebruik was de centrale aan vervanging toe niet omdat hij defect was maar om met de tijd mee te gaan. In deze overgang ben ik prima begeleid door de klantenservice en helpdesk van Woonveilig zodat het overzetten van de installatie een fluitje van een cent was. En toen een van de accessoires toch niet helemaal lekker compatible bleek met de nieuwe centrale heeft Woonveilig samen met mij naar een uiterst coulante en bevredigende oplossing gezocht. Grote klasse! Woonveilig is al jaren een echte aanrader.

Echt top product

super tevreden des te meer omdat je kan koppelen met andere systemen zoals Hue Phillips. gebruiksgemak zelfs onze kinderen gebruiken het.

Super systeem, makkelijk te installeren!

Zeer eenvoudig te installeren alarmsysteem

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL