Ben er niet blij mee

Ik heb een afstandbediening gekocht Maar hij doet het niet Jullie konden er niets aan doen Zeer jammer

Top product

We hebben op meerdere locaties dit systeem, met camera's. Werkt perfect, geeft onze medewerkers een veilig gevoel. Service bij reparatie of problemen is uitermate goed, kunnen andere leveranciers voorbeeld aan nemen.

Ik heb dit systeem sinds afgelopen zaterdag in huis. Het systeem is dus nog vrij kort in gebruik en eigenlijk is het te vroeg om een review te schrijven. Echter omdat mij via de mail gevraagd werd een review te schrijven doe ik het alvast met de ervaring die ik tot nu toe heb. Ik heb lang zitten twijfelen tussen verschillende systemen. Wij hadden een goedkoop alarm waar ik een vervanger voor zocht. Mijn moeder zit bij een alarmdienst waar ze 33,75 per maand betaald. Ik vond dit toch wel wat aan de hoge kant. Bij woonveilig.nl zijn de kosten 8,95 per maand (ik wil het betaalde abonnement). Dit valt eigenlijk heel erg mee met wat je ervoor krijgt. De hardware ziet (en voelt) er heel degelijk en professioneel uit. Het bedieningspaneel is zelfs verlicht bij gebruik en geeft pieptoontjes bij het indrukken van de knoppen. Dit alles voelt heel professioneel aan. Ook de controles op stroomuitval en internetuitval en de zelf testen vind ik erg goed. Daarnaast wordt het bereik en batterijniveau van de sensors ook gecontroleerd (dit alles had mijn oude systeem niet). De app oogt wat simpeler maar het doet wat het moet doen en daar gaat het om. wel heb ik een probleem dat de app problemen heeft met meldingen ophalen. Hier is de technische dienst op het moment van schrijven mee bezig en het zal vast en zeker opgelost worden. Daarnaast mis ik een aantal opties (zoals volume kunnen instellen bij in en uit loopsignaal). Het inloopsignaal vind ik echt te zacht. Het uitloopsignaal is prima. Ik vind het niet logisch dat je dit niet zelf kan instellen. Je zou dit kunnen oplossen met een extra binnensirene (daarom een halve ster minder). Ik heb de helpdesk een aantal vragen gesteld en die kwam heel kundig over. Ze weten precies waar ze over praten en ze komen heel professioneel over. Al met al dus zeer tevreden. Ik zou niet weten waarom je ergens anders meer zou betalen terwijl dezelfde dienst (ook al is het geautomatiseerd) hier zoveel goedkoper is. Zeker een aanrader.

Prima begeleiding bij wijziging van centrale (Upgrade na 11 jaar) men neemt alle tijd en als het niet functioneert krijg je een tegoedbon voor volledig nieuw onderdeel. Waar kom je dit nog tegen Geweldig mijn dank

Super Goed

Het werkt super goed

Bij woonveilig is alles duidelijk en goed uitgelegd

zowel op de computer als telefonisch is het allemaal duidelijk en nemen ze de tijd voor je en krijg je een goed antwoord op je vragen.

Uitstekende beveiliging!

Doeltreffender en eenvoudiger kan niet. Super simpel aan te sluiten, werkt prima en waar voor je geld. Mocht je twijfelen over de aanschaf: niet doen. Gewoon bestellen, en je voelt je gegarandeerd een stuk beter als je van huis bent.

Beste keuze

Goed werkende en overzichtelijke website. Veel informatie mbt werking en mogelijkheden. Gunstige productprijzen.

snelle, goede service

Wij hebben al jaren een alarmsysteem van woonveilig en dat bevalt ons prima. Goede aanbiedingen, snelle service en snelle meldingen als er iets is. Wij zouden niet anders meer willen. Hebben dit systeem ook aanbevolen aan meerdere mensen.

Zeer kompleet voor een redelijk prijs

Prima product

Heb al de alarmcentrale met buitencamera, Nu wil ik deze uitbreiden met raam/deur contacten..

Al jarenlang tevreden

Systeem werkt naar behoren ook via de app. Enig nadeel is dat de batterij status van de app niet altijd juiste wordt weergegeven. Bij een pas vervangen batterij geeft deze de status leeg aan en dit herstelt zich niet.

Alles werk perfect, in 20 minuten alles installeren zoals de advertentie beloofd is wat aan de korte kant maar alles even doorlezen en na een uurtje is alles in de lucht , prima spul

Heldere site, goede info

Mooi systeem, makkelijk besteld en genoeg betaalopties. Ik ben tevreden

Handig systeem en eenvoudig te installeren.

Verbeterpunt : maak de woonveilig app geschikt voor twee HUE bridge’s dit ivm grote huizen.

Eenvoud maakt macht

Nadat ik prettig telwoord werd gestaan bij de klantenservice van Woonveilig heb ik via hun webshop met een paar klikken een bestelling geplaatst.

Superbeveiligingssystheem

In één woord geweldig!

Eenvoudig, duidelijk en snel

Alle benodigde informatie is op de site te vinden. Ook de installatiehandleidingen, waardoor installatievragen vooraf al ondervangen kunnen worden. Overzichtelijk, eenvoudig, duidelijk en snel!

Al jaren lang zeer tevreden

Recent het systeem ge-update waarbij de sirene met alarmlicht niet compatibel bleek. Dit is opgelost door gratis een nieuwe sirene te leveren. Top!

Buitengewoon en prima beveiligingssysteem

Geweldig goed systeem en nog(niet onbelangrijk)betrouwbaar en betaalbaar ook!

simpel, snel te installeren, gewoon doen

Binnen 30 minuten alles geïnstalleerd en getest. Werkt zoals verwacht zonder gedoe en kabels. Aanrader

uitstekende service

Huiscentrale vervangen. Dat gaf wat problemen bij de installatie van bestaande accessoires. Snel en deskundig geholpen door de helpdesk. Voor een onoplosbaar probleem is met het toezenden van een nieuwe accessoire voor een oplossing gezorgd. Perfect.

Makkelijk en snel bestellen

Duidelijke uitleg bij de producten. Overzichtelijke webshop

Beloofde korting na mail en chat geen contact.

Had basispakket gekregen en geinstaleerd en werkte na behoren. Wilde vervolgens de hele beveiliging aan passen aan mijn huis maar de buitensirene was niet voorradig. Heeft Tibor gemaild en verzekerde mij als de buitensirene leverbaar was ik de 10% korting zou krijgen. Vandaag was het zover de buitensirene kon ik bestellen dus gemaild en gechat ik ik de beloofde 10% kon verzilveren. Geen antwoord gekregen maar toch de buitensirene besteld. Jammer, systeem werkt goed nu de medewerkers nog. Albert-Jasper Hoorn

uitstekend

Onduidelijkheid bij bestelling doorgeven voor een nieuwe alarminstallatie. We wilden extra accessoires bestellen en toen kwam een melding over compatibel zijn met de alarminstallatie. Na telefonisch contact met een van uw medewerkers was het duidelijk dat bij het bestellen van een nieuwe centrale deze melding genegeerd kon worden. Bestelling afgerond en nu is het afwachten wanneer deze geleverd gaat worden.

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL