Hartstikke simpel en effectief

Simpel en effectief, geen hoge maandelijkse kosten voor de service dus top kwaliteit voor een betaalbare prijs

Aangenaam en duidelijk overzicht

Een duidelijk overzicht op de site over de producten. Er staan prijzen bij die additioneel kunnen zijn bij bijvoorbeeld een buitencamera. Hierdoor kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. Een duidelijk overzicht over de mogelijkheden bij een aanmelding van de alarmcentrale. Ook is het alarmsysteem handig wanneer je niet aangemeld bent bij de 'Woonveilig' beveiligingsdienst.

Doet wat het moet doen

Ik gebruik nog het oude modem systeem, het functioneert nog steeds naar behoren. Je merkt alleen dat het jammer is dat er geen gratis dienst hiervoor beschikbaar worden gesteld of dat je geen persoonlijk aanbod krijg om te upgrade. Verder doet het wat het moet doen. De app heeft wel eens vertraging of reageert niet altijd even lekker dus afstandsbediening is als extra backup wel handig.

Systeem gemakkelijk te installeren en goede uitbreidingsmogelijkheden.

Product is prima, maar het bedrijf erachter is ruk

Zoals de titel al doet vermoeden is woonveilig maar een zielig onprofessioneel clubje dat jaren geleden een alarmsysteempje op de markt heeft gezet, maar in de tussentijd vergeten zijn met hun tijd mee te gaan. Het product doet wat het moet doen hoor, daar hoor je mij niet over. Maar de service is helaas ver te zoeken. Zelfs de heer Vrijland (het afdelingshoofd), dat de klantenservice aanstuurt, neemt het allemaal niet zo serieus. In plaats van mee te denken naar een oplossing wordt je afgewimpeld met een of ander smoesje. Service verlenen en het probleem oplossen? Nee, dat zit er bij deze amateurs niet in helaas. Zo zie je maar dat als de directie van een bedrijf niet in goed personeel wil investeren je dit soort klantenservices krijgt.

Geavanceerd in zijn eenvoud

Ik heb een WoonVeilig beveiligingssysteem voor meer dan 10 jaar! Nieuw systeem aangeschaft ivm een smart home upgrade. Nooit problemen gehad en service is top.

Prima bedrijf met een prima service

accessoires zijn ook zeer makkelijk te bestellen en te installeren. Kom je er niet uit dan heeft de klantenservice een goede nederlandstalige support medewerker die je er doorheen loodst.

Prima product voor prima prijs

In het begin een wat lastige communicatie, deze is uiteindelijk uitstekend opgelost. Prima klantenondersteuning een geweldig handig product

mooie degelijke aparatuur

goed en simpel in gebruik

Erg goed meegedacht met de klant

Oplossing geboden voor een niet standaard situatie. Met hele mooie korting accessoire besteld om eea weer compleet te maken.

Vakantie of weekendje zonder stress: kies dan WOONVEILIG en u kunt rustig weg!

Dit is de beste deal sinds jaren!

Ons alarm met licht kon niet gekoppeld worden met de huiscentrale. Door woonveilig een nieuwe gratis kunnen bestellen. Top

Top store.

Nieuwe moderne huiscentrale gekocht, werkt mijn alarmlicht niet, krijg gratis een nieuwe aangeboden. Top service. 👍👍👍

Goed materieel. Eenvoudig monteren. Snelle en deskundig helpdesk ….én chat.

Veilig en vertrouwd

Duidelijk, straalt vertrouwen uit , gemakkelijk en betaalbaar.

Slechte service

Batterijen besteld op de 15e december en op de 17e december nog niet eens een bericht wanneer ze worden afgeleverd, laat staan aflevering! Aflevering op de volgende dag? Klopt niets van!

Moeilijk te installeren

Mijn oude apparaat moest na 11 jaar vervangen worden Ik was altijd erg tevreden over woonveilig Maar nu met het overzetten niet zo heel erg meer. Moest allerlei dingen bij het opnieuw registreren invullen, maar daarna werkte het niet meer. Kan ook niet meer inloggen

Goed systeem voor een mooie prijs.

Het is handig om bij het installeren wat ervaring te hebben: de gebruiksaanwijzing wijkt nogal af van de geleverde producten. Na installatie werkt alles perfect. Ook de alarmmeldingen en het automatisch inschakelen gaan naar behoren (instellingen van de app op de telefoon zijn wel belangrijk). De PIR reageert naar behoren niet op onze huisdieren. Zeer prettig is ook de mogelijkheid om een deel van de installatie in te schakelen. De bedieningsmogelijkheden met app, keypad en afstandsbediening zijn prima.

Duidelijk en eenvoudig

Prima service en goede kwaliteit

De afgelopen jaren echt veel plezier gehad met ons systeem. Helaas heeft onze huiscentrale het afgelopen weekend begeven, net uit de garantieperiode (helaas 4 jaar en 2 maanden geleden aangeschaft) Gelukkig een coulance / korting gekregen omdat het net buiten de garantie viel. Goed opgelost Woonveilig!

Werkt allemaal perfect, makkelijke installatie en goede kwaliteit.

Eenvoudig mijn huis beveiligd

Duidelijke producten en dienstverlening, mooi koppeling met Philips Hue

een fantastisch systeem als je zelf de controle wilt houden

we hebben al 3 jaar het woonveilig alarm systeem. sinds 1 jaar met een buitencamera. alles voldoet en functioneert uitstekend. we gaan nu verhuizen en hebben het alarm mee verkocht. in ons nieuwe huis wordt onmiddellijk weer een woonveilig alarm aangebracht, dat heb ik zojuist besteld.

Geweldige service

Geweldige service en aanbiedingen. Heb al diverse sensoren geplaatst. Alles werkt zonder ingewikkelde handelingen. Uitbreidingen bestellen gaat ook simpel via de online shop.

Snelle levering, snel antwoord bij vragen

Fijn en makkelijk systeem. Snelle levering, snel antwoord bij vragen. Kortom een fijne klantervaring!

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL