prima!

Goede service van klantenservice

Top. De service. En het veiligheids gevoel.

Duidelijk en Overzichtelijk

Ik vind dat alle info goed te vinden is, je kunt daardoor keuzes maken hoe je je woning beveiligen gaat. Ik heb met een goed gevoel mijn bestelling geplaatst en kijk uit om dit te installeren!

Prima service!

Ik heb via de chat uitgebreid informatie gekregen en vragen kunnen stellen. Uitermate vriendelijk geholpen!

Service op maat

Ik had via de chat een vraag gesteld over de batterij van mijn Gate-01. Daar heb ik keurig antwoord op gekregen van de medewerker die met mij meedacht en voor de zekerheid even mijn systeem checkte. Na deze service op maat heb ik meteen de juiste bestelling kunnen plaatsen.

Mooi, goed werkende en makkelijk te installeren alarm systeem.

Mooi,goed werkende en makkelijk te installeren alarm systeem. Je kan het naar wens inrichten, daardoor zo duur maken als je zelf wilt. Ook kan je het later ook nog verder uitbreiden. Wat alarmering zijn er veel mogelijk heden in diverse prijs klassen. Nog gaver is dat het met Philips Hea systeem samen kan werken. Top systeem, met de waardebonnen de buren ook zover gekregen om te installeren. Bij mij geen ongestoorde avonden en ongevraagde bezoeken meer.

Duidelijke informatie weergave op de site!

Op de site staan de verschillende optie's en uitbreidingsmogelijkheden van de beveiligingspakketten goed beschreven. Duidelijke informatie en bij elk onderdeel en service krijg ik een duidelijk beeld wat ik dan kan verwachten. Ben erg benieuwd hoe het systeem daadwerkelijk werkt, van alle reviews die ik gelezen heb zal dat goed komen!

Woonveilig is op zich wel goed

Ik heb al enkele jaren woonveilig naar tevredenheid op een paar puntjes na maar dat zijn kleinigheden Een alarm word meteen gemeld Het is makkelijk zelf aan te leggen en aan te melden De kosten vallen ook wel mee

Prima keuze

Ik heb onlangs een koolmonoxidemelder gekocht. Toch maar het zekere voor het onzekere. De melder van Woonveilig bleek een uitstekende keus: de melding die je auditief krijgt, maar ook via de app (voor als je niet even thuis bent) geeft een extra zeker gevoel. En dat was immers waar het om begonnen was.

Gemakkelijk

Gemakkelijk en duidelijk Iets duidelijker melden bij welke Gate nummer het wel kan

Goeie hulp van de klanten service

systeem nog niet getest

Goede en duidelijke snelle service

Goede, snelle en duidelijke service

Goede service en snelle levering

Systeem werkt zoals beloofd. Makkelijk te installeren en uit te breiden naar eigen inzicht.

Duidelijke en overzichtelijke website met veel info.

Ik kon snel vinden wat ik zocht. Er staat voldoende informatie op de website betreft de werking van het systeem. Na het ontvangen van mijn pakket zag ik een nieuwe aanbieding op de website. Na telefonisch contact werd mij verteld dat ik het pakket kon retouneren en van de nieuwe aanbieding gebruik kon maken. Binnen een minuut ontving ik een retour-instructie van de medewerker die ik had gesproken. Zeer goede service!

super woonveilig gevoel.

Met dit betaalbaar woonveilg systeem heb je je hele huis onder controle ook als je niet thuis bent.

goede service, snelle oplossingen, snelle levering

Bij technische vragen, snel en adequaat antwoord en goed bruikbare oplossingen.

Goede en snelle service

Goede en duidelijke uitleg betreft offerte, en goeie tip voor extra accessoires.

Goede service, snelle actie!

Snelle actie door goede aanbieding na het defect raken van mijn Woonveilig Huiscentrale. Vijf jaar zonder problemen gefunctioneerd! Op naar de volgende jaren met een nieuwe centrale! Chapeau!

Correcte Service

Na een duidelijk advies en hulp bij een falend systeem een nieuw alarm systeem aangeschaft

Super gebruiksvriendelijk systeem

Voor mijn verhuizing het systeem aangemeld (nog op het oude adres). Daarna 4 maanden moeten wachten op internet in de nieuwe woning. 3 seconden nadat de glasvezel was aangesloten een sms, een telefoontje én een mail dat het systeem weer voorzien is van een internet signaal. Kan nu ten minste weer meldingen ontvangen en mijn systeem uitbreiden.

Gemakkelijk en klantvriendelijk systeem.

Gemakkelijk en klantvriendelijk systeem. En altijd een zeer vriendelijke klanten service!

Horizontaal op de bank; veilige manier van bestellen;-)

De slimme stekker : mogelijkheid om van afstand je in storing gevallen camera weer op te starten.

Zeer makkelijk en snel te bestellen

Heel erg blij zijn wij met Woonveilig.. Dus ook in ons nieuwe huis komt er 1. Snel en makkelijk kunnen bestellen en met een mooie korting helemaal top!

Mooi, makkelijk systeem!

Mooi en makkelijk systeem. Montage en installeren is eenvoudig, een goede prijs-kwaliteit verhouding. Kritiekpunten: De kwaliteit van de schroeven is laag waardoor je snel grip kwijt bent met schroevendraaier of accuboormachine. Inloggen gaat moeilijk omdat niet duidelijk is of je moet wachten na registratie of dat je direct verder kunt. Als informatie daarover op de site staat geeft dat meer houvast. Opnieuw inloggen terwijl je al ingelogd bent lukt niet. Dus als je dat probeert snap je niet waarom dat niet lukt.

Vraag dmv chat prima opgelost

Onduidelijkheid op website omdat ik nr centrale al had ingegeven en daarna toch de vraag kreeg of ik nog wilde kijken of ik het juiste product bestelde

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL