Duidelijke webshop, goede service bij vragen

Alles is helder en duidelijk omschreven. Om na te vragen over de wijze van bevestigen en het ontbreken van de optie op de shop om bevestigingsmiddelen bij te bestellen heb ik gebeld en ben ik goed geholpen. Enige punt van verwarring is de verwijzing naar het type huiscentrale. Op de site staat dat indien na mei 2013 te hebben besteld dit de GATE-01 moet zijn. Echer staat op mijn doos weer dat ik een GATE-02 heb. Hierdoor moest ik zelf uitzoeken of de batterijen die ik nodig had voor de GATE-01 als de -02 wel of niet hetzelfde waren. Dit is dus onduidelijk en biedt ruimte voor verbetering en duidelijker te maken.

Uitstekend!

Met telefonische hulp, zeer gemakkelijk het juiste model besteld.

Uitstekende klanten service

Bij problemen of vragen wordt je uitstekend geholpen met zeer veel geduld en toewijding om samen het op te lossen

Goede spullen en uitstekende service

Maak nu 10 jaar gebruik van WoonVeilig en ben erg tevreden over de kwaliteit van de apparatuur en ook de veelzijdigheid van het productenaanbod. Ik heb door de jaren heen mijn systeem uitgebreid met verschillende accessoires w.o. een slimme stekker, een rookmelder en een koolmonoxide melder. Alles is eenvoudig aan te sluiten op het bestaande systeem! Laatst een defect gehad aan mijn binnencamera en die werd probleemloos vervangen want was niet te repareren. Ik kan WoonVeilig zeker aanbevelen!

Duidelijk en top service indien nodig

Geweldig!

Goede site, duidelijke informatie, snelle levering.

Super goed alarmsysteem

Hele goede ervaring. Simpel in te stellen.

Zeer betrouwbaar

Zeer betrouwbaar

Niet erg duidelijk dat je maandelijks servicekosten moet betalen

Hi, ik ben aangeraden door een vriend om een woonveilig alarm systeem aan te schaffen. Het ziet er gebruikersvriendelijk uit en volgens een werknemer van Woonveilig makkelijk te installeren. Tot mijn verbazing vertelde hij mij dat het 8,95 euro kost als ik gebruik wil maken van de service van Woonveilig. Een ander iemand vertelde mij dat je dit ongedaan kan maken door binnen 48 uur, deze service om te zetten naar een basisservice die gratis is. Ik weet nog niet wat ik ga doen maar had ik niet gebeld met een andere vraag dan had ik nooit geweten of deze 8,95 euro. Misschien een idee om dit duidelijker te vermelden voordat de klanten over gaan tot aanschaf van het systeem. Vriendelijke groet, Emmy

Snel en eenvoudig

Voor het gevoel van veilig thuis vandaag de benodigde spullen besteld om het huis van mijn moeder te beveiligen. Bestellen ging makkelijk en snel, kan niet wachten tot de spullen binnen zijn.

snel en makkelijk

duidelijk snel en overzichtelijk

Snel en makkelijk te instaleren.

Het is heel makkelijk te instaleren en ik had het snel in huis. Erg blij mee.

Makelijk te installeren

Woonveilig: een veilig gevoel voor een scherpe prijs!

Eenvoudig via de webshop te bestellen en dankzij de duidelijke gebruiksaanwijzing simpel te monteren, zonder snoeren of gereedschap.

Enorm goed gevoel van veiligheid.

Maak reeds een aantal jaren gebruik van het Woon Veilig alarmsysteem. Werkt perfect en zonder storing. Aanrader voor iedereen. Geeft bij afwezigheid een goed gevoel dat je je huis veilig hebt achtergelaten.

snelle levering en goede ondersteuning van de klantenservce

de klantenservice weet waarover ze het hebben en loggen ook zo nodig in op je accoount om te kijken waar ze je kunnen ondersteunen

Tot nu toe prima

Zojuist mijn bestelling geplaatst,duidelijke website en makkelijk bestellen.

Top advies, geen vraag te veel.

Heldere website, uitstekend persoonlijk advies via helpdesk.

Gaan serieus op weinige problemen in!

Helpdesk is goed en doen hun best om sporadische problemen op te lossen. Denken mee in oplossingen en blijven niet hangen in problemen. Ik ben er tevreden over. Zou willen dat andere bedrijven hier een voorbeeld aan zouden nemen. En ook belangrijk .... komen afspraken na!

goede service ondanks artikel buiten garantie

ik voel me als klant goed behandeld.

Zeer goede klantenservice

Ben zeer tevreden over WoonVeilig! Ik zou dit iedereen aan raden!! Bedankt voor de goede service

Doet wat het beloofd!

En al een jaar of drie zonder batterijen te vervangen, gaat nu wel gebeuren, maar dan zijn ze ook nog steeds te koop. Nice.

Doet wat het beloofd!

Soepel en goed bestellen

Helaas ging mijn gate-01 stuk, nu een nieuwe (gate03) besteld, want het is een mooi betrouwbaar systeem. Wel korting ontvangen. Het bestellen ging goed.

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL