zeer professioneel

kontakt met jullie medewerker was zeer professioneel

erg te vreden over woonveilig

heb het al jaren en ben nu ook weer aan het uitbreiden in huis bevalt erg goed en werk altijd

prima organisatie met verstand van zaken

Systeem werkt zoals het bedoeld is te werken. Indien ik een vraag heb wordt die snel en effectief beantwoord.

Goede service bij defecte huiscentrale

Het Woonveilig beveiligingssysteem werkt al 6 jaar naar volle tevredenheid. Wanneer er iets is, is de helpdesk zeer behulpzaam. Helaas was nu mijn huiscentrale stuk, maar de helpdesk heeft me goed begeleid bij de vervanging.

Duidelijke site, ruim voldoende info., makkelijke bestelling

De site laat de verschillende producten goed en overzichtelijk zien. Het bestellen is simpel.

Blijkbaar is de website vereenvoudigd, het gaat nu gemakkelijk en snel

Zie boven

uitstekend, vertrouwelijk

x jaren geleden overgestapt van beveiliging op elektra naar wifi. in het begin dacht ik, beveiliging via wifi. 100% vertrouwen i is er g j kinnegim

Super systeem

Super Systeem

betrouwbaar alarmsysteem, gemakkelijk te installeren

Betrouwbaar alarmsysteem en gemakkelijk te installeren. Door middel van de duidelijke handleiding is het alarmsysteem in no-time geïnstalleerd. in dien gewenst kun je het systeem ook uitbreiden met andere Woonveilig producten of een beveiliger aan huis, dit is voorla handig als je zelf op vakantie gaat.

VOORLOPIG PRIMA

Voorlopig goed net besteld

fijne webshop en goede klantenservice

prima webwinkel en service

Dit was heel makkelijk te installeren

Noodgedwongen door de afsluiting van de vaste telefoonlijn van KPN moest ik opeens een ander alarmsysteem aanschaffen. Had ik dat maar al eerder gedaan! De website van Woonveilig gaf duidelijke info en extra vragen werden door de klantenservice per chat vlot beantwoord. Voor de installatie dacht ik eerst hulp te vragen wegens tijdgebrek, maar het bleek heel simpel zelf te doen. De prijs is heel redelijk. Jammer is dat er geen goede trilcontacten voor ramen zijn, maar heb nu een glasbreukmelder. Installatie voorschrift voor binnensirene en extra bedieningspaneel vond ik wel wat summier. Verder zeer tevreden over het functioneren en de alarmcentrale. Buitencamera reageert wel op elk wapperend boomblaadje, waardoor er veel video opnames worden gemaakt, die niet nodig zijn.

Snel en fijn

Goede website, duidelijk productoverzicht. Enige nadeel, maar dat is marketing technisch handig, is dat de pakketten mager zijn en je eigenlijk altijd wel iets erbij moet bestellen wat de prijs opdrijft.

Al 10 jaar een zeer tevreden klant

Goed product, goede organisatie erachter en een goed werkende klantenservice.

Zeer goede prijs/ kwaliteit alarmsysteem!

In ons oude huis hadden we een alarmsysteem van één van de grote gerenommeerde merken. Dit werkte ook goed maar was maandelijks aanzienlijk duurder. Na verschillende merken vergeleken te hebben is de keuze op Woonveilig gevallen. En we hebben er nog geen moment spijt van gehad. Woonveilig werkt net zo goed als de overige gerenommeerde merken maar is een stuk goedkoper. Zelf installeren is heel eenvoudig, de app werkt perfect en bij een alarmmelding krijg je binnen enkele seconden een telefoontje een bericht en een mail met daarin precies vermeld welke sensor de melding geeft. Kortom een perfect combinatie!

Eenvoudig en snel te bestellen.

Heldere beschrijving op de website.

Zeer goed product!

Heb sinds een paar weken het Woonveilig systeem aangeschaft met buitencamera. Ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten en de service van de Woonveilig helpdesk. Word prima en netjes te woord gestaan. Ook meldingen via gsm en email worden prima doorgegeven! Kosten betreft het abonnement vind ik zeker zijn geld waard. Ook de website en app werken prima. Alles goed zelf in te stellen hoe je bij een alarm gewaarschuwd wil worden, en hoeveel mensen na geen actie van de hoofdbewoners melding krijgen. Installatie prima zelf te doen, zit een goede handleiding en in korte tijd was het systeem werkend. Ben er zeer tevreden mee!

Goed geregeld tegen acceptabele kosten

Goed systeem tegen een alleszins acceptabele prijs. Eenvoudig zelf te installeren en uit te breiden. Service is goed, zolang je ze niet telefonisch benadert. Dit duurt veelal veel te lang of de verbinding wordt na verloop van tijd automatisch verbroken. Mailen werkt meestal beter.

Snelle service , duidelijke website met de nodige uitleg en pakket. Werkt perfect!

Duidelijk

Voor de aankoop hebben wij nog even telefonisch contact gehad, werden snel en correct geholpen.

jammer dat afstandsbediening niet bij anderen te koop is

jammer dat afstandsbediening niet bij anderen te koop is

Het is een alarm systeem wat zeer betrouwbaar werkt makkelijk aan te brengen zonder snoeren en prijs kwaliteit verhouding ook goed is, ik denk dat je voor deze prijs weinig andere alarmen koopt met dezelfde mogelijkheden. Ben zeen zeer tevreden al jaren gebruiker.

Uitstekend systeem

Wij hebben al jaren dit systeem. En hebben het met de verhuizing over gedaan. Wij willen nu in onze nieuwe woning weer een alarm van woonveilig

eenvoudig en doeltreffend

Het woonveilig alarmsysteem is eenvoudig in installatie en gebruik. Prima prijs-kwaliteit verhouding.

Goede service en goed product

Wij hadden een centrale van het eerste type welke jaren naar tevredenheid werkte. Deze ging helaas defect en met hulp van woonveiling konden we een nieuwe alarmcentrale aanschaffen waarop ook de oude sensoren nog werkte. Top service.

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL