Ben erg tevreden met het geleverde product

De installatie is simpel uit te voeren en werkt goed

Duidelijke site met prima producten

Prima in 1 woord!

Hebben het systeem al jaren en werkt altijd goed.

Goede en vriendelijke telefonische service

Ik had advies nodig over een product en werd snel, vriendelijk en goed geholpen. Ik kreeg een goed advies en product was snel in huis. Zeer prettig.

Boven alle verwachtingen "nog steeds!

Ik maak al jaren gebruik van het WoonVeilig alarm systeem en ben uiterste tevreden. waar ik ook ben, ik voel me veilig en zeker sinds ik de Hue lampen op het alarmsysteem heb aangesloten. machtig mooi hoe dit allemaal in elkaar overloopt en zonder problemen werkt. top!

Makkelijk te installeren en simpel in gebruik.

Na vele teleurstellingen met andere alarmsystemen wordt je al gauw achterdochtig. Echter bij het systeem van Woonveilig kwam ik tot de conclusie dat dit echt een goed systeem is. Het begint al bij het openmaken van de alarmset. zeer netjes verpakt en de verschillende componenten waren duidelijk gekenmerkt. Alles werkt gewoon perfect. Wel opletten bij het installeren van de binnencamera, welke je bij een eventuele renovatie niet zelf uit de app kunt verwijderen. Dat doet Woonveilig, na het doorgeven van het mac adres van de camera. Al met al een volwaardig alarmsysteem. Helaas zijn er toch een paar minpuntjes. Het systeem kunt u niet zelf samenstellen. Dat is erg jammer daar ik b.v. niets aan twee bewegingsmelders heb, maar moet ze wel betalen. Men is dus verplicht om een compleet systeem te kopen welke Woonveilig zelf samenstelt. Verder zien de componenten er goed uit, echter; zowel het bedieningspaneel alsmede de afstandsbediening zien en voelen als speelgoed. Het bedieningspaneel licht bij indrukken van een toets in het geheel op. Het front zou men kunnen aanpassen door alleen de toetsen "doorzichtig" te maken, en de omgeving rond de toetsen "blind". De afstandsbediening zou men ook met een wat professionele look kunnen maken, b.v. zoals de afstandsbediening van auto's. Maar bovenal is dit alarmsyteem echt een aan te bevelen.

een heerlijkeid, wat een rust

zeer eenvoudig zelf te monteren. Heel goede bewaking via internet. fijne website

Snelle levering en makkelijke montage

Snelle levering. Redelijk makkelijk installatie. Enig puntje was dat in tegenstelling tot de gebruiksaanwijzing de schakelaar uit stond. Nadat ik dat ontdekt had, was het alarmlicht zo toegevoegd

Werkt uitstekend .

Makkelijk te installeren en werkt goed.

GOED

WERK GOED

Duidelijke website

Goed uitgelegd en een heldere website

Eenvoud

Ik ken vele beveiligssystemen. Woonveilig steekt met kop en schouders boven de meeste uit vanwege de eenvoudige wijzen waarop alles werkt. Inmiddels ben ik 3 keer verhuisd en heb met veel plezier 3x Woonveiig geinstalleerd. Niets meer aan doen, houden zo!

Makkelijk bestellen

Handige website. Informatie zou wat duidelijker mogen zijn: Bij bestellen duidelijke pop-up dat je mogelijk producten hebt besteld die niet compatibel zijn met je huiscentrale; ook duidelijke link hoe te zien welke centrale je dan hebt; maar vervolgens bij bestelde producten niet te vinden (in ieder geval dus niet makkelijk) waarmee ze dan compatibel zijn. Zelfde bij slimme stekker; er staat wel in de omschrijving en handleiding dat je een schema in kunt stellen, niet wat voor opties je daarvoor hebt (op basis van tijd? Of ook gekoppeld aan zonondergang? etc.)

Super service en makkelijke installatie

Super service en makkelijke installatie. Ik ben zelf niet super technisch maar zelfs ik kon dit installeren. En bij vragen was de klantenservice goed behulpzaam. Nu koop ik regelmatig extra dingen erbij. Bv nu het buitenalarm.

Mooi en goed werkend alarmsysteem

Montage voor alle zekerheid laten doen. Goed waarschuwingssysteem.

Geweldig fijne alarm Instalatie, vanaf montage tot operationeel.

geweldig

Klantenservice zijn zeer vriendelijk en behulpzaam

Goede klantenservice gehad

Snelle telefonische reaktie, goed advies en de juiste informatie gehad

Verwarrende procedure ivm geheugensteuntje voor mogelijk verkeerde centrale

Verwarrend omdat de geheugensteun inz een mogelijke verkeerde bestelling blijft terugkomen ondanks dat de juiste centrale is gekozen. Voor de rest is alles ok.

prima service en onderhoud

prima service en onderhoud

Prima bedrijf

Net aangeschaft.

Eenvoudige wijze van bestellen.

Binnen 5 minuten gevonden wat ik zocht, bestelproces minder dan 10 minuten. Morgen volgt de bezorging!

Werkt Perfect

Al jaren gebruiken wij dit systeem. Werkt nog steeds perfect.

Geen problemen, werkt altijd. Vlotte levering van toebehoren.

Mooi en uitgebreid assortiment

Ik heb de uitbreiding voor het basis pakket hier besteld. het is een duidelijke en overzichtelijke website.

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL