Zeer positief

Ik heb batterijen besteld voor diverse accessoires. Deze zijn makkelijk te vinden, zodat je zeker weet dat je de juiste besteld hebt. Jammerverhaal de bezorgkosten a 3,95.

Fantastisch product

Snelle en eenvoudige installatie, prijstechnisch een goed product en makkelijk uit te breiden.

Goed systeem, slechte klantenservice

Goed systeem dat eenvoudig zelf te monteren en goed uit te breiden is. Een zeer onaangename verrassing na aankoop is dan ook het gehaaide bedrijf dat er achter zit: gekochte spullen worden om onduidelijke redenen niet teruggenomen, om van de service gebruik te maken blijk je ineens vast te zitten aan een abonnement. Jammer: om die reden zou het niet nog eens kopen

Geweldig systeem en super support

Sinds een half jaar ben ik in het bezit van het alarmsysteem van woonveilig. Ik ben zeer tevreden! Ook een goede klantenservice met vakbekwame mensen.

Snel, Simpel en doeltreffend

Snel en eenvoudig te bestellen, Simpel te installeren en doeltreffend.

Vlotte en makkelijke bestelling

Bij alle producten van WoonVeilig ervaar ik kwaliteit en gemak. Het bestelproces en de installatie is snel en eenvoudig. Kortom uitstekend!

Geheel gebruiksvriendelijk en gemakkelijk syteem

Een systeem wat makkelijk en simpel te bedienen en instaleren is. Dagelijks info via de app van de werking van het alarm systeem. Duidelijke melding van inbraak via telefoon . Kortom een klasse systeem voor de kleine beurs.

slecht werkende website

Bij het bestellen van meerdere producten, veranderde de aantallen van eerdere op dezelfde bestelling gekochte artikelen steeds (3 werd b.v. 2 etc.)

Prima werkend systeem en verleende service

Uitstekend. Alleen zou het beter zijn indien het kleurenpalet van uw site wordt aangepast. De meeste tekstdelen zijn moeilijk te lezen. Meer contrast toevoegen a.u.b.

Niet echt positief

Al jaren klant en in bezit van huiscentral WV1716, en als je al zolang klant ben mag je langer wachten op je toch al dure batterijen en bovendien zijn er schijnbaar geen batterijen voor de rookmelders die op deze huiscentrale aangesloten zijn. Althans in de online shop staan ze niet. Jammer

duidelijk en snel

De site van WoonVeilig is heel duidelijk en overzichtelijk. Daarnaast ging de aankoop heel snel.

Ons, senioren, is het installeren gelukt in de leeftijdgerelateerde tijd van 300 minuten

Het woonveiligpakket installeren was voor ons, senioren, een uitdagende puzzel. Met oa. you-tube filmpjes ter verduidelijking is het gelukt. De volgende stap, de uitbreiding met de Hue-lampen werd bijna de nekslag omdat het Nederlands ontbreekt in de handleiding. Ipv 30 waren wij 300 minuten verder alvorens sirene en flikkerlampen hun werk deden. Wij blij en tevree met het (behaalde) resultaat. Het systeem neemt de taak over van onze viervoeters, die we nu gezellig mee nemen op reis.😉

goed,save,simpel

ik gebruik woonveilig al 10 jaar, moet ik daar nog meer aan toevoegen?!

Zeer accurate en vriendelijke klantenservice.

Uitstekend beveiligingssysteem, snelle levering, zeer klantvriendelijke klantenservice.

Betrouwbaar

Al jaren trouwe klant bij Woonveilig.

Batterijen belachelijk duur

Het systeem werkt goed, maar vervangende batterijen te duur.

Een goed systeem voor een interessante prijs

De ervaring is dat het makkelijk aan te sluiten is en goed werkt. De telefonische ondersteuning is top. De klantenservice neemt zijn tijd om je vragen door te lopen. Prijstechnische zeer interessant.

Een veilig gevoel voor een betaalbare prijs

Toen ik verhuisde zocht ik naar een betaalbare oplossing om mijn huis veilig achter te laten wanneer ik weg zou zijn, en om mijn vrouw een veilig gevoel te geven wanneer ik op reis ben. Met Woonveilig heb ik dit gevonden en ben er nog steeds blij mee!

Bestelling snel bezorgd

Batterij besteld. Snel bezorgd.

Eenvoudig, snel en betrouwbaar

Dit is de tweede keer (ivm verhuizing) dat ik een alarmsysteem koop bij WoonVeilig en heb er al het vertrouwen.

Goede voorlichting op website.

Was opzoek naar een nieuwe huisbeveiliging. Via een kennis bij Woon Veilig terecht gekomen. Goede Website, goede voorlichtig en goede apparatuur. en ook nog een leuke aanbieding.

Heldere website, en goede telefonische ondersteuning

Snel en bevredigend antwoord op specifieke vragen en situatie.

zeer goeg systeem

Vanaf het begin aan tevreden gebruiker ,eerst nog bij KPN . Heb oude systeem omgewisseld voor het nieuwe welke werkt met wifi. Heb een vijftal nieuwe gebruikers aangebracht ,Laatst nog Enjoy Parrots Rijswijk. Jammer in de aktie tijd .dus geen presentje

Goede producten, super service!

Woonveilig producten zijn van goede kwaliteit, eenvoudig te installeren en handig in gebruik. Uitbreiden van het systeem is ook eenvoudig. Daarnaast is de telefonische servicedienst goed te bereiken, erg hulpvaardig en meedenkend. Daar kunnen veel andere servicediensten veel van leren. Kortom: zeer tevreden klant!

Met woonveilig slaap ik als een roos

Ik voel mij echt veilig sinds ik woonveilig heb.

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL