Pluspunten

Makkelijk, overzichtelijk, ruime keuze, ruime informatie over de installatie, Super betaalbaar voor een klein zelfstandige organisatie welke graag wil waken over haar eigendommen. Kortom KLASSE!!

Geen op- aanmerkingen als je 5 sterren geeft in de review.

Pluspunten

Snelle en goede service, ook telefonisch. Deskundige medewerkers. Bestellingen lekker vlot. Kwalitatief goede spullen.

Ga zo door.

Pluspunten

Een geweldige klantenservice die me al een aantal keren uitstekend heeft geholpen met o.a. afstemming van de sensoren i.v.m. huisdieren en een storing. Vriendelijk, geduldig, deskundig en altijd een oplossing.

Eigenlijk geen, maar een actie met wat korting is fijn. Inmiddels zie ik die ook voorbij komen en heb ik zojuist de buitencamera aangeschaft. Doorgaan zo

Pluspunten

Goede ondersteuning bij vragen via de klantenservice.

Ga vooral zo door. Goed weekend alarmsysteem en prima aftersales. Erg tevreden

Pluspunten

Buitengewoon vriendelijke, en kundige helpdesk medewerker

Pluspunten

Na een inbraak gekozen voor dit bedrijf. We zijn super tevreden en het allerbelangrijkste is dat we 's nachts rustiger slapen nu we weten dat we worden gewekt als er iets verdachts zou zijn! Kraakheldere beelden, geluid is heel goed, maar buiten hoor je de wind dan ook heel erg in de microfoon. Zeer gebruiksvriendelijk!

Ik zou liever een soort lampje op de accessoires zien waardoor ik zie dat ze ook echt daadwerkelijk werken. Al krijg je direct een berichtje wanneer er iets niet werkt, zou ik dit toch graag als toevoeging willen meegeven.

Pluspunten

Uitstekende service

Pluspunten

Er wordt actief gewerkt aan een oplossing voor een probleem met het systeem. Uiteindelijk wordt het opgelost tot tevredenheid van de klant.

Soms is het nodig om meerdere keren contact te hebben met verschillende medewerkers om tot een juiste oplossing te komen.

Pluspunten

Duidelijke webshop en simpel bestelproces.

Technische informatie is enigzins beperkt.

Pluspunten

Leveren fijn en makkelijk te installeren alarmsysteem. Ik maak nu ruim 2 jaar tevreden gebruik van woonveilig en ben dit steeds verder aan het uitbreiden (camera, rookmelders).

Pluspunten

op een betaalbare wijze je huis beveiligen

Pluspunten

goede service en uitstekend produkt

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke handleidingen.

Geen verbeterpunten. Ga zo door.

Pluspunten

Al ruim 5 jaar bij dit beveiligingsbedrijf aangesloten en die ervaring is heel erg positief. Slecht één keer een probleempje gehad en dat werd binnen 24 uur zonder kosten opgelost!

Geen!

Pluspunten

Goed product

Prijzen vervangingsbaterijen acceptabel maken, zijn 400-500% boven marktwaarde.

Pluspunten

* Duidelijke webpagina * Uitstekende klantenservice, vriendelijk en deskundig. * Snelle reactie via E-mail. Super!

voor mij geen verbeterpunten

Pluspunten

Snelle klantenservice, eenvoudig betaalproces bij bestellingen op de website, Snelle levering.

Wat vaker een aanbieding tot uitbreiding van het systeem zou welkom zijn.

Pluspunten

Goed systeem. Makkelijk uit te breiden.

Pluspunten

Goede klantenservice. handig systeem. werkt goed en ook prima later uit te breiden. Ik heb zelf kunnen installeren.

Tip: overizcht van de aangesloten apparaten kan misschien wat beter. Nu gaat het per volgorde aanmelding. kleine moeite om het aan te kunnen passen in de web-omgeving. Het zou ook handig kunnen zijn om aan het bedieningspaneel te kunnen zien of het systeem aan is.

Pluspunten

Ben al jaren een zeer tevreden klant vandaar de 10

Pluspunten

Fijn systeem, gemakkelijk te installeren en er vriendelijk in bediening.

Pluspunten

Duidelijk product, doet wat het moet doen. Eenvoudige installatie. Prima te koppelen met de Olisto app. Snelle levering.

App voor android kan beter, na uitloggen moet bij inloggen de gehele inlog procedure, inclusief pincode/vingerafdruk opnieuw worden doorlopen. Alleen gebruikersnaam en wwoord zou voldoende moeten zijn.

Pluspunten

prima telefonische voorlichting

geen

Pluspunten

Product besteld met Essent kortingscode. Werkte in eerste instantie niet. prima geholpen door klantenservice.

Bij mij lukte het niet de korting te krijgen door kortingscode te kopiëren en plakken. De code moest ik echt intoetsen toen kwam de korting wel

Pluspunten

Professioneel, eenvoudig, snel

Aanbiedingen in de shop een einddatum bijzetten. Wilde vanmorgen de binnensirene bestellen en zag dat de actie afgelopen was. Toch maar besteld, maar is best zuur.

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL