Werkt zeer goed

goede service

Bleek dat ik een verkeerd pakket had ontvangen. Enkel 1 onderdeel ontbrak, vergeleken met wat ik besteld had. Medewerker van Woonveilig heeft het goed nagekeken en: ik kon het kosteloos bij bestellen en thuis laten leveren. Erg fijn. Menselijke fout is zo gemaakt. Dank voor de goede service.

Geeft veiligheid een goed gevoel

Geeft een fijn gevoel .woonveilig Met de afstandbediening zet je het alarm uit .maar niet het veilig gevoel

Fijn in gebruik dit alarmsysteem

Makkelijk in installatie!

Zeer slim en gebruikersvriendelijk systeem

Ik heb zelf al 15 jaar een Woonveilig alarm en ik ben zeer tevreden over dit systeem. Vooral het gebruikersgemak en de online werking en bediening per app. Ik heb nu ook voor het huis van mijn partner een Woonveilig alarm gekocht.

Duidelijk en veilig

Goede website

Service

Niet tevreden

Bestel een batterij voor de afstandsbediening van mijn beveiliging systeem, wat een dag later bezorgd zou worden betaal en krijg vervolgens een berichtje tijdelijk niet leverbaar.laat dat in het vervolg gelijk weten ,dan had ik de batterij wel ergens anders gekocht en dan ook de verzendkosten niet hoeven te betalen.Yvonne

Veilig in de woning

Veilig in de woning

Prima.

Duidelijke informatie. Website werkt prima

Prima systeem met dito ondersteuning

Bij installatie, die trouwens pretty straight forward, is had ik een uitdaging bij de buiten camera. Contact gezocht met WoonVeilig en daar meteen hulp gekregen waardoor ik binnen no time het hele systeem aan de praatvhad. Thanks!

Batterijen bestellen.

Het bestellen van batterijen is heel makkelijk. Je volgt de instructies, die eenvoudig zijn.

prima ondersteuning bij vervanging van het alarmsysteem

kwalitatief goed werkend systeem , eenvoudig in de bediening, met losse elementen goed aan te passen aan mijn wensen. duidelijke hulp bij technische vragen.

Oke

Snel geshopt in de webshop

Snelle website en overzichtelijk

Binnencamera

Voor een mooie prijs een mooie camera, goed voor binnengebruik

prettige info op website

Aankoop extra benodigdheden simpel gevonden en geslaagd.

alles prima en duidelijk; ondanks de verschillende versies is vergissen bijna niet mogelijk

Prima en duidelijk. Wel af en toe moeilijk e navigeren door de site. Dat is eht enige dat iets mooier gestroomlijnd zou kunnen worden.

Erg goed

Prijs/kwaliteit is erg goed, service ook.

Een fantastische beveiligingsinstallatie

Ik vond deze Black Friday aanbiedingen een goede reden om mijn WoonVeiliginstallatie van 2011 te upgraden. De installatie, die ik destijds na twee inbraken heb geïnstalleerd, heeft de afgelopen jaren tot volle tevredenheid gefunctioneerd. Het gaf ons rust en er is sinds die tijd ook niet meer ingebroken. Hopelijk blijft dat zo.

goed werkend en makkelijk te installeren systeem

Mooie "veilige" aankoop.

Bij defect alarmsysteem en zoektocht naar nieuw, op de site van WoonVeilig aangekomen. Daar stond gelijk op de eerste pagina een mooie aanbieding, even met de klantenservice gebeld en na overleg dit systeem als nieuw alarmsysteem besteld.

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Al jaren klant. Kwaliteit producten goed. Klantenservice werkt uitstekend. Nu mijn set uitgebreid met een beveiligingscamera binnen.

leuk systeem

Leuk systeem, werkt prima. Alleen erg jammer dat je met de gratis basisdienst eigenlijk niet kunt doen.

Zeer enthousiast geraakt door sales manager Gemma.

Zijn al langer op zoek naar een degelijk beveiligingssysteem. De uitleg sprak ons enorm aan

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL