Perfect systeem.

Al jaren WoonVeilig voor onze woning en werkt perfect.

suggestie

Ik krijg af en toe de melding dat de batterij moet worden vervangen van een raam-/deurcontact of bewegingsmelder. Nu heb ik daarvan meerdere in het huis gemonteerd. Op de melding kan ik helaas niet zien welke contact of melder dit betreft. Is dat bij de signalering van batterij vervangen niet ook te vermelden.

Prima en heel makkelijk

Overzichtelijk, makkelijk en snel geregeld

Jaren ben ik hier bij woonveilig

Het werk goed soms wel 3ven foute melding zoals camera val uit storing ook moten bellen duurt wel heel lang voordat je iemand krijg aan de lijn. Voor de rest is het wel okay het werk goed de alles nog wel. Bedankt

Snelle en goede service

Mijn ervaring met Woonveilig is helemaal goed! Alles werkt naar behoren en bij storing heb ik snel een antwoord van de helpdesk. Het beeld van de camera is goed en de meldingen zijn duidelijk en het systeem over het algemeen goed zelf te installeren.

Zeer tevreden.

Makkelijke bediening en duidelijke communicatie. Werkt goed.

Grandioos

Heel fijn personeel op de helplijnen en nemen ook de tijd voor je dank je wel.

Het invullen van de naam vd straat verliep niet soepel. Heb de naam zelf aangepast.

Klompe straat ipv Mevr Dr M A M. Klompé straat. Vreemd dat het niet vanzelf luktr

Klasse systeem met eenvoudige bediening

Snel geïnstalleerd , kwalitatief goede materialen en direct een veilig gevoel

Geweldige werking

Heb al enkele jaren dit alarm, en steeds verder uitgewerkt met dingen als rookmelders, glasbreukmelders, lekkagemelders etc. Als werkt naar behoren met het voordeel dat je het ook kunt monitoren wat de status is. Geeft fijn en veilig gevoel. Erg blij met werking en ook de duurzaamheid tot nu toe ( bijna 6 jaar)

Super makkelijk en snel!

Na een informatief telefoongesprek met Rob heeft hij mij een link gestuurd om de afstandsbediening van woonveilig te downloaden. Daarna besteld , appeltje eitje. Met dank en wees gegroet. Thomas

Goed advies na problemen met een verouderd installatie

Duidelijke hulp over mogelijke update of vervanging van alarm centrale voor een jongere versie zonder dat ik tegen hoge kosten aanloop.

Geweldig eenvoudig systeem

Eenvoudig te plaatsen.

In 1 woord: prima!

Klantenservice goed bereikbaar, correcte en duidelijke medewerker en een aanbieding om er weer een aantal jaren mee vooruit te kunnen. Hulde!

Was even zoeken, verder ok!

Moest nieuwe batterijen hebben, zijn best duur, maar je kan niet gewone batterijen gebruiken, deze gaan veel langer mee. Zou mooi zijn als geen verzendkosten.

Betrouwbaar

Voor een goede prijs een goed systeem met duidelijkheid voorwaarden.

Goed geholpen en denken ook aan al bestaande klant!

Alarmsysteem verouderd. Eerste man van klantenservice niet helemaal in de gaten, dus eerst nieuwe adapter geprobeerd. Toen dat het probleem niet verhielp netjes geholpen en met leuke korting nieuw systeem kunnen kopen om te upgraden. Ze zijn altijd goed bereikbaar en servicegericht.

top perfecte hulp van Rob

De persoon aan de telefoon correct en behulpzaam

Prima geholpen

Mijn probleem is opgelost, de medewerker was deskundig en vriendelijk. Top geregeld!

Makkelijk te bestellen

Goede ervaring met het bestellen van artikelen

Het vinden van het juiste scherm voor het bestellen van batterijen gaat prima d.m.v. de link in de herinneringsmail van Woonveilig. Via de website van Woonveilig vind ik het een stuk lastiger.

al een paar jaar een goed systeem

al een paar jaar heb ik het systeem in huis, zonder problemen. eenvoudige installatie.

Eenvoudig en betrouwbaar systeem en ondersteuning

Makkelijk en eenvoudig systeem. Snel en eenvoudig bijbestellen via de shop.

Goed systeem

Voldoet goed aan de verwachtingen!

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL