Uitstekende service

Ik wilde mijn oude Woonveilig syteem WV 17-16 uitbreiden maar dat kon niet meer. Als snel een voorstel gekregen met een scherpe korting om te upgraden naar het nieuwste Woonveilig systeem en bij de aanschaf van 200 euro aan accesoires nog eens een extra korting van 100 euro! Dat is pas klantenbinding! Top service!

Makkelijk en snel.

Mooi systeem, geheel draadloos en makkelijk te bedienen via o.a. de app. Aansluiten van de accessoires is heel simpel.

Fijn systeem en makkelijk te installeren

Ik heb nu, op aanraden van een vriend, sinds 3 jaar dit alarmsysteem op mijn huis en er is nooit een probleem of storing mee geweest. Heel makkelijk te installeren en ook makkelijk uit te breiden met extra's zoals camera's, afstandbedieningen, etc. Kortom, zeer tevreden en echt een aanrader!

uitstekend

heldere website en uitleg. Enige wat ik miste was informatie over al dan niet Chinese technologie. Zeker als je een camera installeert

top systeem

is eenvoudig te installeren en te bedienen. zeer betrouwbaar alarmsysteem

Prima systeem, voor weinig geld

Vooral de "works with" functie werkt voortreffelijk. Ik gebruik het met HUE. Automatisch verlichting uit bij inschakelen alarm en ROOD flikkeren van de colorlampen bij alarm, zijn maar enkele voorbeelden. Geen abonnement behoort ook tot de mogelijkheden. Kort om, ik ben heel tevreden.

Wij hebben al 12 jaar een Woonveilig systeem. Makkelijk te monteren en te bedienen ook op afstand. Het enige wat je nodig hebt is stabiel internet. Klantenservice is goed bereikbaar, ontzettend vriendelijk en kundig. Ons systeem werkt nog steeds maar een 1 onderdeel geeft vaker een foutmelding dat de batterij leeg is. Daarom nu besloten om te upgraden naar een nieuw systeem Gate04 (wij hadden nog het eerste systeem). Gebeld met de klantenservice en een super deal gekregen dus ook daar heel erg tevreden over.

Makkelijk, snel en veilig bestellen.

Door het gemak van bestellen en het kunnen maken van duidelijke keuzes en niet onbelangrijk tegen een schappelijke prijs in vergelijking met andere systemen is woonveilig een goede keus. Ook snelle beantwoording bij telefonisch contact is als prettig ervaren.

prettige ervaringen

Ik ben zeer tevreden over de alarminstallatie. De afzonderlijke onderdelen zien er mooi uit en verkleuren niet. Het wordt niet geel zoals bij andere plastic artikelen. Alles werkt altijd naar wens en ik word altijd vriendelijk te woord gestaan. Toen de huiscentrale het naar 5 jaar begaf (waarschijnlijk door een hoge piek op het lichtnet) is de centrale door een nieuw type vervangen,. Hulpvaardigheid is een onmisbare eigenschap.

Simpel en snel

Prima systeem en simpel accessoires bestellen

Al meer dan 12 jaar, mijn woning veilig voor elkaar

Klantvriendelijk, veilig en betrouwbaar met groot gebruiksgemak

Super geholpen !!!!

Vroeg een nieuwe huis centrale die ik heb is 7 Jaar met af en toe uitval , maar ze sturen een nieuwe op tegen betaling,,

Top materiaal en werking.

Makkelijk met instalatie. Werkt optimaal. Makkelijk extra materiaal te bestellen.

Fantastisch systeem

Werkt uitstekend en makkelijk zelf te installeren

prima systeem heel gemakkeliijk te instaleren ook

alarmsysteem, deurcontacten, koolmonoxidemelder en rookmelder geinstaleerd. Ging erg gemakkelijk. Top !

Uitstekend.

Prachtig en betrouwbaar alarm systeem, geeft ook tijdig aan wanneer de batterijen moeten worden vervangen en prima instelbaar.

Ik heb goede ervaring met apparaten en diensten van dit bedrijf in mijn vorig huis. Daarom kies ik voor de beveiliging van mijn nieuw huis ook voor dit bedrijf.

Snel besteld, veel bezorgkosten

Voor een nieuwe set batterijen een hoop verzendkosten.

vervelend zoekplaatje

vervelend zoekplaatje : eerst je type bewegingsmelder kiezen MOV10 en dan nog keuze uit twee types batterijen, idem met kast-bewegingsmelder niet over nagedacht Druk batterij type af bij type van melder aan buitenkant melder wel zo gemakkelijk en foutenkans lager.

Goed product maar kan nog slimmer

Goed doordachte inbraakbeveiliging met slimme rookmelders. Koppeling met Philips Hue is eenvoudig. De knipperende verlichting is van toegevoegde waarde bij de inbraakbeveiliging. De rookmelders zijn helaas niet gekoppeld aan het Philips Hue systeem. Een helder verlichte vluchtroute in geval van brand zou een slimme/smart aanvulling zijn.

Veelbelovend systeem

Makkelijk te installeren en het werkt gewoon zoals het hoort. Zeker een aanrader

Eenvoudig en effectief, ideale alarminstallatie

Eenvoudig te installeren en bedienen, goede app die juiste signaleringen geeft. Gevoel van veiligheid als je er niet bent, en ook als je er wel bent met de extra’s als rookmelders ed.

Perfecte helpdesk !

Na technische problemen met mijn 16 jaar oude sensoren kreeg ik goede hulp van de helpdesk en toen bleek dat het verouderde systeem niet meer aangevuld kon worden (door een beter communicatie systeem) kreeg ik een goede aanbieding voor een nieuw systeem.

geweldig

heb al jaren goeie ervaring met woonveilig werkt goed is niet duur en geeft heel veel rust aan ons wetende dat je spullen veilig zijn.

Goed persoonlijk contact

Telefonisch contact met Woonveilig: snel, vriendelijk en adequaat. Ervaring met systeem en installatie elders, naar tevredenheid. Resulteert dus in een nieuwe bestelling.

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL