Snel en adequaat

Uiterst goed

even zoeken

Ik vond op de i-pad geen keuze mogelijkheid voor mijn oudere systeem Gate-01. Dat bleek via de desktop wel aanklikbaar!

Alles naar wens

Goed geregeld

Geweldige webshop ik ben reuze benieuwd naar het beveiligingssysteem

6 sterren. Zeer goed

Bijzonder gemakkelijk en klantvriendelijk

Het bestellen van zowel een nieuw raam/deur contact en vervangende batterijen voor bestaande cintacten is zeer eenvoudig en duidelijk uitgelegd. Dat het systeem ook op tijd meld dat er batterijen vervangen moeten worden is een geweldig pluspunt

Duidelijke en uitgebreide website

Duidelijke informatie op de website, klantenservice is redelijk snel bereikbaar.

Zeer goed systeem!

Na het systeem al 10+ jr in gebruik te hebben nog steeds zeer tevreden Het systeem is zowel makkelijk te gebruiken als te installeren. Ook bij de verhuizing is alles snel uit te breiden. De site is duidelijk voor eventuele bestellingen. Bij problemen is er een actieve klantenservice tot je beschikking.

Helder en overzichtelijk

Ik kon super snel en duidelijk vinden wat ik nodig had. Aantrekkelijke prijzen!

Snel, makkelijk en efficiënt

Zie opmerking boven

Super goed bedrijf en mooie hardware

Ik ben al enige tijd klant bij woonveilig. Een makkelijk en mooi systeem voor iedereen in huis. Van kind tot oma. Allemaal kunnen ze het systeem gebruiken zonder problemen. Wij zijn blij met woonveilig. Door woonveilig voelen wij ons thuisveilig :)

Goed systeem en makkelijk te installeren

We hebben het systeem gekocht en zijn er erg blij mee. Gelijk melding via je telefoon als alarm afgaat.

Makkelijk en geeft gelijk gevoel van veiligheid

Eenvoudig te installeren en doet goed zijn werk.

Uitstekende service

Na verloop van de garantie tot 40% korting op te vervangen onderdelen

Goede Begeleiding

Goede ervaring met woonveilig

Georganiseerd beveiliging

Overzichtelijke en een goede prestatie van de producten met bij behorende abbonement, geheel met verstand van zaken,zeg ik een aanrader voor burgers en buiten lui.

Geheel aan elektronische info ziet er goed ,compleet en duidelijk uit.

Zit nog in het bestel proces.

Prettig veilig gevoel

Aankoop nieuwe huiscentrale en accessoires.

heel slecht

half uur lopen te zoeken op de website waar ik een batterij kan bestellen; kon dat niet vinden (je kunt ook niet zoeken), vervolgens gebeld en 15 min in de wacht. En dat voor een batterij!

Duidelijk en snel te vinden attributen.

Goede manier om alle onderdelen van de installatie te bestellen.

Accessoires lastig te vinden op de site

Uiteindelijk gelukt maar het vinden van de juiste batterijen bij het juiste systeem kan en mag sneller wat mij betreft.

Snel en duidelijk bestelling

Het was snel en duidelijk

Eenvoudig en goed alarmsysteem.

Nu ook per maand uit te breiden met Alarmwacht; heel fijn tijdens de vakantie.

Goed werkend systeem voor betaalbaar bedrag

Inmiddels al twee en half jaar maken we gebruik van dit prima systeem. Nette aanschafprijs en eenvoudige installatie. Maandelijkse kosten beperkt. Makkelijk instelbaar en uitbreidbaar.

Deskundig telefonisch advies

Goed advies en makkelijk later de installatie uit te breiden

Heb al jaren woonveilig Top

19 Kleine Landtong