Zeer betrouwbaar alarmsysteem!

Heb nu al 12 jaar naar volle tevredenheid een alarmsysteem van WoonVeilig. Heeft altijd zeer goed gewerkt maar nu werd het tijd om te upgraden en een camera toe te voegen. Als ik een vraag heb word ik altijd zeer vakkundig en vriendelijk geholpen. Ik zou één ieder die een alarmsysteem wilt installeren een WoonVeilig alarm systeem aanraden. Zeer eenvoudig zelf te installeren en makkelijk te bedienen.

Veiligheid voor een betaalbare prijs en top service

Al jaren hebt een eerste generatie Woonveilig alarmsysteem. Na 13 jaar toe aan vernieuwing. Weer voor Woonveilig gekozen vanwege de top service, klantvriendelijkheid en toch betaalbare producten en lage maandkosten.

Veiligheid voor een betaalbare prijs en top service

tevredenheid met een randje

ik krijg melding dat batterijen bijna leeg zijn. Ik heb bij de aanschaf van het systeem reserve batterijen aangeschaft. Maatvoering e.d. is echter weer veranderd zodat ik weer nieuwe batterijen moet bestellen. Betreft bedieningspaneel en bewegingsmelder. Jammer

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL